- Fujifilm X
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz
spanyoll #3214 üzenetére
Azért mert, nem tudnak róla, és kb. 2 db ilyen M42-es objektív van. Gyárilag pedig csak P-Six adapter készült az M42 mellé, vagyis esztergáltatni kell.
Amúgy nem három csavart kell kiszedni, hanem egy menetes gyűrűt lecsavarni.
Ja, igen, a közgyűrűs hackhez csavarozni is kell.
-
adamka16
őstag
válasz
spanyoll #2209 üzenetére
Én is így vagyok vele. f4-5,6-on oda vissza ver élességben sok drágább obit is.
Vakuval megtámogatva, borzasztó jó képeket lehet gyártani vele.
Amit haveromról csináltam portrét, szinte semmi utómunka nem volt vele. Se élesíteni, se zajtszűrni. Ritka, hogy a mostani cuccommal ne kelljen hozzányúlni a képekhez. :s -
-
fattyu
veterán
-
Stitch
őstag
-
törölt tag
válasz
spanyoll #1920 üzenetére
Szia. Nikon vazakkal csak akkor kapsz vegtelen fokuszt ha lencses adaptert veszel, de a hatranya sajnos az, hogy a plusz lencse nagyon lerontja a kepminoseget. Canon vazakkal nincs ilyen gond, mert a Canon tukorakna nem olyan mely mint a Nikon gepek tukoraknaja. Nekem is van otthon Helios 58/2 obim es vettem is adaptert lencsest es lencse nelkulit is. Ugy gondolom, hogy a Helios nem lesz igazan hasznalhato egy lencses adapterrel, tobbet elersz ha inkabb veszel egy 50mm 1.8-at helyette. Persze probalkozni lehet vele, de nagyon zavaro, hogy a plusz lencse drasztikusat ront a kepminosegen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest