Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Igen, azt is néztem. Meg ebay-en kb 4 yashicat buktam el. Planarra mindenki azt mondja, hogy nem kell rekeszelni, éles nyitva is és a bevonata ami miatt érdemes venni.
Jelenleg ezek közül mazsoláznék, de nagyon meg vagyok lőve, mert 30-40 között már tényleg komoly af-es üveget is kapok majd ha hozzáteszek még egy kicsit. Aztán lehet leszokom az MF őrületről és itthon eladni egy manuált úgy hogy ne bukjak rajta nem lehet egyszerű. Legalább is látom sokszor mennyi ideig hirdetik.
Revu
Minolta
Yashica
Super-Takumar ebből van egy smc is 36-ért.
Planar
OlympusPl utolsó Oly nekem teljesen nem mond semmit. Nem hallottam egy ismerősömtől se hogy használná. Ami semmit nem jelent de na....Ezek alapján ti mit húznátok, hogy feleslegesen ne verjek el akkor 30-40et.
Szakmailag nem tudom megindokolni de én is érzem hogy nem teljesen kerek ennyit költeni manuálra, azert balfkodok ennyit....
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LEGO klub
- RAM topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest