- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Intel találgatós topik
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Oly OMről tudok nyilatkozni. Szerintem 50/1.8-at egyáltalán ne vegyél, fiókban fog dekkolni. 50/1.4-ből az króm csíkos barna lencséset kerüld el. Az MC-s és ~3-400.000 feletti szériaszámúak jók. De 30-40ezret manuál 50-esért nem adnék ki. Pláne ha 2.8-ra kell rekeszelni, hogy megfeleljen az igényeknek akkor megette a fene a dolgot. Ennyiért nyitva is legyen jól használható. Elszálltak az árak, akkor inkább kuporgatok egy AF üvegre.
A jó áron eddig csak szetben csíptem meg, váz +2-3-5 obi, ami nem kell eladod és kb fél árra kijön amit akartál. Még Helios is vázzal 1-2-3ezer a bolhapiacon, magába már 5-6ért vesztegetik. -
jjeahh
nagyúr
F1.4-es revut azért használom sigma mellett is, mert: nyerhetek vele néha egy kis záridőt, ha erre lenne szükség, jobban mossa a hátteret, amit néha megkívánok, no meg karakter... F1.8, F2-es manuál üvegeket azért nem használom sigma mellett mert: ha karakter kell ott a revu, ezeket is rekeszelni kell F2.8-ra az élességért és akkor már inkább sigma 60/2.8, mert az af és élességben odaver...
"utolsó Oly nekem teljesen nem mond semmit. Nem hallottam egy ismerősömtől se hogy használná"
Nekem van, revu előtt az volt a kedvenc üvegem (a revut csak a karaktere meg fényereje miatt szeretem jobban), vannak belőle gyenge korai példányok állítólag és vannak lila bevonatos (?) kiváló darabok, én szerencsére utóbbit fogtam ki, volt lehetőségem a korábban említett minolta md 50mm F1.7-el összehasonlítani, szinte ugyanazt hozzák karakterben, színekben, kontrasztban, bokehben meg élességben is, mindkettő jó üveg sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amatőr csillagászat
- Suzuki topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Zyxel NAS326
- Formula-1
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Asus Rog Strix G16
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest