Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
én szinte sosem hibázok oly pen-el, viszont a belenagyítós manuál fókuszolás lassú folyamat...szinte csak beállós portrékra alkalmas...szerintem. (lehet, hogy még gyakorolnom kellene?...
) a focus peakinget meg trap-et sosem próbáltam, a napokban jöttem rá, hogy egyáltalán léteznek, de valahogy az esik le, hogy sokkal gyorsabban lehet velük fókuszálni, mint belezoommal...nagyon szeretem a manuál üvegeket, ezért érdeklődök ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Arc Raiders
- Mini PC
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a focus peakinget meg trap-et sosem próbáltam, a napokban jöttem rá, hogy egyáltalán léteznek, de valahogy az esik le, hogy sokkal gyorsabban lehet velük fókuszálni, mint belezoommal...nagyon szeretem a manuál üvegeket, ezért érdeklődök ennyire