Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurgyevo
csendes tag
Szevasztok!
A technikához nem nagyon értek, de fotózni szeretek.
Elszállt felettem az idő, valamikor sportfotós voltam, egyszerűPraktica LTL3-assal fotóztam. Végigolvastam az egész fórumot, van egy pár M42-es objektívem és mivel most szándékozom egy komolyabb gépet venni, tanácsot kérnék.(az objektivek, Chinon 1.7/55,Pentacon Electric 2.8/100, Pentacon 4/200, Zenit MC MTO-11CA 10/1000)
Két választottam van,: a Pentax K200D+18-55 obi, vagy a Canon EOS500D+18-55 obi. Melyiket válasszam szerintetek, azt is figyelembevéve,hogy az M42-es objektíveket is szeretném használni, valamint a Canon kb.30 ezerrel olcsóbb a fenti felállásban.A gyors tanácsokat előre is köszönöm, tekintettel arra is,hogy a választott Pentax elfogyóban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő