-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamarci
újonc
Üdvözletem!
Első M42-es objektívemnél tapasztalt (egyelőre) furcsaságok kapcsán lennének kérdéseim.
A gép egy Pentax K1, az obi egy CZ Tessar 50mm f2.8 (ezüst verzió), az M42 adapter (most már tudom) vázba nem beülő típus.1.) Az obi felső része (a rekesz-értékekel) szemből nézve 12 óra helyett kb 3 óránál helyezkednek el, mikor megszorul. Persze ez nem befolyásolja a képet. De ez teljesen random, hogy hol kezdődnek a menetek, és hogy áll be az obi? Vagy az én adapterem elcseszett alapból?
2.) A végtelen hiánya és a fókuszgyűrűn mutatott nem reális tárgytávolságok mind a nem vázba beülő adapter miatt van (kb +1 mm)? (a végtelen hiányáról olvastam a téma összefoglalóban)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Edelkrone Slider PLUS PRO Long eladó !
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest