Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Rapid136
üzenetére
Ez most olyan mint a multkori vita arról, hogy nem kell cserélhető obis drága gép ahhoz, hogy jó képeket lőjön valaki, akinek tehetsége van az barbie kamerával is tud frankót lőni. Persze van benne valami, de szvsz ez is csak részben igaz, nagytelézni, makrózni, szaladó kutyát vagy autót lekövetni senki nem fog barbie kamerával hogy csak párat említsek. Igaz a karakter nem olyan létfontosságú dolog ami nélkül ne tudnál egy képet meglőni, de ha én úgy érzem, hogy na most ez a kép jobban nézne ki szappanbubi bukéval, akkor előveszem, meglövöm a meyerrel és jobb lesz. Mert én így képzeltem el, ezt akartam elérni, hozzátartozik a képhez. Nekem senki nem fogja bemagyarázni, hogy a váz, a szenzor, a stabi, a pdaf vagy éppen egy obi karaktere nem ad hozzá semmit a képhez, szvsz ezek igenis fontos dolgok és mind hozzájárulnak egy jó kép megszületéséhez, ahogy természetesen a fotós maga is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest