-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Tegnap este felvetődött bennem egy aprócska makró igénye (a miért és van-e gyakorlati haszna kérdést hagyjuk)...
Eddig egy olyan makró kapcsolgatta az NFC-t ki/be, ami a következőkre figyelt:
- az Otthonomtól távol vagyok-e?
- feloldott-e a képernyő?Ha ezek igazak voltak, akkor BE, ha bármelyik HAMIS volt, akkor KI kapcsolta.
Az új ötlet annyi lett, hogy ez ne automatikusan kapcsolódjon, hanem egy ikonra kattintással be, ismételt kattintással vagy a kijelző kikapcsolásával automatikusan kikapcsolódjon.
Butuska módon a megoldást az MD-n belül kerestem, de a "megvilágosodást" az este Mcrazy idézte elő azzal, hogy vannak az MD-nek widgetjei, és az azokra történő kattintás elindíthat tetszőleges makrót...

Mire Mcrazy összerakta a makrót, én is összeraktam... összevetve a kettőt, zárásként ezt neveztük ki véglegesnek:
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- Suzuki topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2