- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Mini PC
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PistiSan
üzenetére
Nem egy nagy - Was ist das - csak sokat kell vele foglalkozni, megtanulni lépcsőzetesen felépíteni.
Hidd el, hogy én is tanulok nap mint nap valami újat.
Akik most kezdtek bele, azoknak sokkal könnyebb, mivel már magyarul is tud (nem tudom elégszer megköszönni a rengeteg munkát, amit Oldman2 beletett).
Amikor én először feltelepítettem, akkor még a 2.x,x akárhányas verziónál tartott és több mint a fele feature hiányzott abból, ami most benne van.
Csak hogy néhányat említsek: Feltételt csak a feltételekhez lehetett adni. Sem az eseményekhez, sem a műveletekhez nem. Nem volt a feltételek között AND/OR/NOT/XOR lehetőség. Nem vol copy-paste lehetőség. Nem volt megosztás csak egyben lehetett az összes makrót menteni. Nem volt If/else, Do/While ismétlés. (Ezek nagyon sokat segítettek a bonyolult makrók leegyszerűsítésében) Egyedüli lehetőség volt az ismétlésre a makró ismételt futtatása. Nem volt Esemény aktív feltétel. stb..stb.. Sorolhatnám még 1 ideig.
Ja és nem tudott a program magyarul, én meg nem tudtam (és most sem tudok) angolul.
Ennek ellenére számomra tanulhatóbb és kezelhetőbb volt mint a vetélytársai. Pld a Profilváltó, Mobilinternet ki/bekapcsoló és még jó néhány makrómat már magam sem tudom, hogy hányszor építettem újra. Ahogy jöttek az új feature-k, úgy jöttek az új ötletek, hogy miként lehet jobbá, szebbé, stabilabbá tenni egy meglévő makrót. Egyre jobban megszerettem.
Nézzetek utána a történetének! (Ez nem az összes) Volt amikor 2 naponta jelent meg új verzió (volt ebben sok hibajavítás is, de fejlesztés is bőven.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2