Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mcrazy

Topikgazda

válasz PistiSan #265 üzenetére

Nem egy nagy - Was ist das - csak sokat kell vele foglalkozni, megtanulni lépcsőzetesen felépíteni.
    Hidd el, hogy én is tanulok nap mint nap valami újat.
    Akik most kezdtek bele, azoknak sokkal könnyebb, mivel már magyarul is tud (nem tudom elégszer megköszönni a rengeteg munkát, amit Oldman2 beletett).
    Amikor én először feltelepítettem, akkor még a 2.x,x akárhányas verziónál tartott és több mint a fele feature hiányzott abból, ami most benne van.
    Csak hogy néhányat említsek: Feltételt csak a feltételekhez lehetett adni. Sem az eseményekhez, sem a műveletekhez nem. Nem volt a feltételek között AND/OR/NOT/XOR lehetőség. Nem vol copy-paste lehetőség. Nem volt megosztás csak egyben lehetett az összes makrót menteni. Nem volt If/else, Do/While ismétlés. (Ezek nagyon sokat segítettek a bonyolult makrók leegyszerűsítésében) Egyedüli lehetőség volt az ismétlésre a makró ismételt futtatása. Nem volt Esemény aktív feltétel. stb..stb.. Sorolhatnám még 1 ideig.
    Ja és nem tudott a program magyarul, én meg nem tudtam (és most sem tudok) angolul.
    Ennek ellenére számomra tanulhatóbb és kezelhetőbb volt mint a vetélytársai. Pld a Profilváltó, Mobilinternet ki/bekapcsoló és még jó néhány makrómat már magam sem tudom, hogy hányszor építettem újra. Ahogy jöttek az új feature-k, úgy jöttek az új ötletek, hogy miként lehet jobbá, szebbé, stabilabbá tenni egy meglévő makrót. Egyre jobban megszerettem.
    Nézzetek utána a történetének! (Ez nem az összes) Volt amikor 2 naponta jelent meg új verzió (volt ebben sok hibajavítás is, de fejlesztés is bőven.)

Új hozzászólás Aktív témák