Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Elnézést a buta kérdésért, de totálisan kezdő vagyok; 2 napja installáltam a Macrodroidot.
A problémám az lenne, hogy egy app, a Podcast Republic néha hajlandó automatikusan folytatni a lejátszást bluetooth eszköz csatlakoztatásakor, néha pedig nem. Akku optimalizáció kikapcsolva, háttértevékenység engedélyezve, szóval nem ilyen gond van, PowerAmppal semmi gond sincs. Azt a megoldást talátam ki, hogy a Macrodroid indítsa el a lejátszást a Podcast Republicban bizonyos bluetooth eszközök (pl. konyhai és szobai bluetooth vevő) csatlakoztatásakor. A művelet elméletileg megoldható lenne, ha nem lennék láma hozzá, mert a Podcast Republic támogatja ezt. Az app fejlesztője ezt az infot adta a GYIK-ben:
"Can I control the playback through third party apps such as Tasker?
Yes, controlling the playback through third party apps such as Tasker is supported.
Supported playback actions:
podcastrepublic.playback.action.forward
podcastrepublic.playback.action.rewind
podcastrepublic.playback.action.play_next
podcastrepublic.playback.action.play
podcastrepublic.playback.action.pause
Package name: com.itunestoppodcastplayer.app
Component name: msa.apps.podcastplayer.playback.services.PlaybackActionReceiver"
A Makrodroidban odáig megvagyok, hogy az Események részhez kiválasztom az Eszközkapcsolatokat - Bluetooth események - BT eszköz csatlakoztatva pontot. Itt értelem szerűen kiválasztom a konyhai és mondjuk a szobai bluetooth vevőket. Ez okés, vagyis ha ezekhez az eszközökhöz csatlakozik, akkor valami történni fog. A gondom innen kezdődik.
A Műveletek résznél gondolom ki kellene választanom az Alkalmazás indítása pontot, majd Csomag neve. És mivel én idítani szeretném a lejátszást, ezért gondolom, hogy nekem valamilyen módon a "podcastrepublic.playback.action.play" parancs kellene. De itt megáll a tudomány. Tipp: 3 pöttyre katting majd "előtérben lévő alkalmazás csomagneve". De itt már végleg nem tudom mit kell tennem, mert ez jön elő, hogy [fg_app_package].Tudnátok segíteni? Előre is nagyon köszönöm és ígérem, hogy belejövök, nem jövök mindig ilyen fárasztó kérdésekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2