Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrKapocs

őstag

Sziasztok! Elnézést a buta kérdésért, de totálisan kezdő vagyok; 2 napja installáltam a Macrodroidot.

A problémám az lenne, hogy egy app, a Podcast Republic néha hajlandó automatikusan folytatni a lejátszást bluetooth eszköz csatlakoztatásakor, néha pedig nem. Akku optimalizáció kikapcsolva, háttértevékenység engedélyezve, szóval nem ilyen gond van, PowerAmppal semmi gond sincs. Azt a megoldást talátam ki, hogy a Macrodroid indítsa el a lejátszást a Podcast Republicban bizonyos bluetooth eszközök (pl. konyhai és szobai bluetooth vevő) csatlakoztatásakor. A művelet elméletileg megoldható lenne, ha nem lennék láma hozzá, mert a Podcast Republic támogatja ezt. Az app fejlesztője ezt az infot adta a GYIK-ben:

"Can I control the playback through third party apps such as Tasker?
    Yes, controlling the playback through third party apps such as Tasker is supported.

Supported playback actions:

podcastrepublic.playback.action.forward
    podcastrepublic.playback.action.rewind
    podcastrepublic.playback.action.play_next
    podcastrepublic.playback.action.play
    podcastrepublic.playback.action.pause

Package name: com.itunestoppodcastplayer.app
    Component name: msa.apps.podcastplayer.playback.services.PlaybackActionReceiver"

A Makrodroidban odáig megvagyok, hogy az Események részhez kiválasztom az Eszközkapcsolatokat - Bluetooth események - BT eszköz csatlakoztatva pontot. Itt értelem szerűen kiválasztom a konyhai és mondjuk a szobai bluetooth vevőket. Ez okés, vagyis ha ezekhez az eszközökhöz csatlakozik, akkor valami történni fog. A gondom innen kezdődik.
    A Műveletek résznél gondolom ki kellene választanom az Alkalmazás indítása pontot, majd Csomag neve. És mivel én idítani szeretném a lejátszást, ezért gondolom, hogy nekem valamilyen módon a "podcastrepublic.playback.action.play" parancs kellene. De itt megáll a tudomány. Tipp: 3 pöttyre katting majd "előtérben lévő alkalmazás csomagneve". De itt már végleg nem tudom mit kell tennem, mert ez jön elő, hogy [fg_app_package].

Tudnátok segíteni? Előre is nagyon köszönöm és ígérem, hogy belejövök, nem jövök mindig ilyen fárasztó kérdésekkel! :R

Új hozzászólás Aktív témák