Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mókuska
tag
válasz
Dolphine
üzenetére
Lényegében annyit akartam csinálni, hogy mikor fel van csatlakozva a bluetooth fülesem, akkor elindítsa a hozzátartozó programot. Mivel abban, tevékenységemtől függően beállítom a zajszűrést. Mikor kilépek belőle elindítja a zenelejátszót. Ha pedig lecsatlakoztatom a fülest, le akartam kapcsolni a bluetooth-ot és leállítani a zenelejátszót. Ezt 2 makróban csináltam meg először. Majd Mcrazy segítségével és tanácsára 1 makróban csináltam meg.
Először csináltam egy eseményt a bluetooth csatlakoztatására. Egy olyan eseményt adtam még hozzá ami leállítja a Headphones (Sony alkalmazás) alkalmazást. Ezt Mcrazy javasolta (elfelejtettem megkérdezni, hogy pontosan miért is
). Illetve egy bluetooth eszköz leválasztás eseményt a végére.
Műveleteknél 2 feltételt adtam meg.
Az elsőnél a rezgő móddal kezdtem Mivel nem akarom, hogy zenehallgatás közben hangosan csörögjön a telefonom. Majd utána indítja a Headphones programot. Ha kilép vár 2 mp-t és megy a zenelejátszó.
A második műveletnél, ha nincs csatlakozva a bluetooth füles vár 2 mp-t és lekapcsolja a bluetooth-ot. Leállítja a zenelejátszót. És eltávolítja az értesítését. A végén visszaállítja a normál csengőmódot.Remélem jól írtam le
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- VPN topic
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Illetve egy bluetooth eszköz leválasztás eseményt a végére.
Mcrazy
Oldman2