Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mókuska

tag

válasz Dolphine #1536 üzenetére

Lényegében annyit akartam csinálni, hogy mikor fel van csatlakozva a bluetooth fülesem, akkor elindítsa a hozzátartozó programot. Mivel abban, tevékenységemtől függően beállítom a zajszűrést. Mikor kilépek belőle elindítja a zenelejátszót. Ha pedig lecsatlakoztatom a fülest, le akartam kapcsolni a bluetooth-ot és leállítani a zenelejátszót. Ezt 2 makróban csináltam meg először. Majd Mcrazy segítségével és tanácsára 1 makróban csináltam meg.

Először csináltam egy eseményt a bluetooth csatlakoztatására. Egy olyan eseményt adtam még hozzá ami leállítja a Headphones (Sony alkalmazás) alkalmazást. Ezt Mcrazy javasolta (elfelejtettem megkérdezni, hogy pontosan miért is :DD ). Illetve egy bluetooth eszköz leválasztás eseményt a végére.
    Műveleteknél 2 feltételt adtam meg.
    Az elsőnél a rezgő móddal kezdtem Mivel nem akarom, hogy zenehallgatás közben hangosan csörögjön a telefonom. Majd utána indítja a Headphones programot. Ha kilép vár 2 mp-t és megy a zenelejátszó.
    A második műveletnél, ha nincs csatlakozva a bluetooth füles vár 2 mp-t és lekapcsolja a bluetooth-ot. Leállítja a zenelejátszót. És eltávolítja az értesítését. A végén visszaállítja a normál csengőmódot.

Remélem jól írtam le :))

Új hozzászólás Aktív témák