- OLED TV topic
- Autós kamerák
- PLC programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
Köszi a tippeket
Igen, igazad van erre én is gondoltam.
Megkérdeztem pár moddert erről, azt ajánlották, hogy cseréljem le a két gyári ventit noctua ventikre (már csak hang és légszállítás miatt is), és tegyem közelebb hozzájuk a tápot. Illetve hogy ne használjak szigszalagot.😅 De azt le is szedtem azóta már, csak a teszt miatt csináltam úgy.
Egyébként eléggé meglepődtem, de egyáltalán nem meleg idle állapotban, terhelés alatt meg csak langyos. De persze megteszem amiket tanácsoltak, nem szeretnék megint szívbajt kapni egy eldurranó táptól (egyszer egy rossz minőségű LC-power táp durrant el menet közbe, meg havernak a friss gépébe rögtön bekapcsolás után...bár én arra tippelek, hogy az a hidegről melegre cipelés utáni páralecsapódás miatt lehetett).😬
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest