- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
Lehet venni talpakat, 600 Ft egy garnitúra és ingyen házhoz szállítja a Logitech alkatrészboltja. Én is most rendeltem meg az enyémeket.
Nekem egyébként ugyanaz a gondom a garanciáztatással: munkához kell az egér, nem nagyon tudom hetekig mellőzni. Nekem a görgő adja megfelé magát, elég durván tud ugrálni ha rájön az 5perces... Másik, hogy egy napot bír az akksi. Hurrá...
Nem tudom mi tévő legyek, merjem-e rábízni a fixitre...Egérgombbal kapcsolatban viszont van egy jó tanácsom, ami anno nekem bevállt: vedd ki az elemet az egérből, majd legalább 30 mp-en keresztül kattintgassd az összes gombot. Külföldi logitech support fórumon olvastam egy logiteches ember válaszát hasonló duplakatt problémára reagálva és ezt javasolta. Állítólag az usb-s töltés miatt statikus elektromosság keletkezik a kondikban és így ki tudod őket sütni.
Forrás lap alján jlohnes (Retired Logitech Employee / Moderator) hozzászólása. Érdemes megpróbálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest