- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
XP NINJA #1399 üzenetére
Á dehogy
Telefonon mit mondtak?
(kerestem úgy 20 sec -ig) -
XP NINJA
őstag
válasz
ANDROID??? #1398 üzenetére
Érvényét veszti a garancia, ha elköltözök abból az országból, amelyben vásároltam a terméket?
Nem, a termékre vonatkozó garancia csak a vásárlási országban érvényes, ugyanakkor a vásárlók bármely olyan EU országban benyújthatnak garanciális igény, ahol a gyártó / eladó rendelkezik képviselettel.Csak nekem ellentmondásos a mondat 2 fele?
-
XP NINJA
őstag
Hali! A német logitechtől vásárolt egér garanciája érvényesíthető itthon?
-
Ágógreen
senior tag
fixitet hagyom.
valakit lehet találtam itt az aprón aki segít.
ha ő nem majd cinkelek xD kösz -
Ágógreen
senior tag
válasz
ANDROID??? #1390 üzenetére
köszi! szerintetek van valami ötletetek mennyibü jönne ki egy ilyen kanyar a fixitnél ?
köszi
-
Ágógreen
senior tag
válasz
ANDROID??? #1388 üzenetére
mi az a fixit ?
bringámnak semmi baja. -
ANDROID???
addikt
válasz
Ágógreen #1387 üzenetére
Keresd a Fixit-et.
Pénzért csak megcsinálják megfelelően. Aztán lehet a hardveraprót is érdemes megkukkantani. -
Ágógreen
senior tag
logitech szervizet hogy lehet elérni ?
van 2db K800 HUN billentyűm.
mindekettőből a ctrl bal lent tőből kiszakadt. pótolni kéne.szerintetek megoldható ?
gari nincs.de fizetek.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
ANDROID??? #1377 üzenetére
Nekem ma jött meg FIXIT -ből a Logi Z623-am és egy vadi újat kaptam nem javítás semmi g..és. Csont újat kaptam. Tegnap reggel kaptam az értesítést,hogy elvitte a GLS ma reggel már ki is szállították. 8 munkanap alatt megvolt az egész. Jó lehetett volna egy kicsit kevesebb is de nem lehet okom panaszra igazán
-
jubilleum
senior tag
válasz
marositech #1281 üzenetére
Felhívtam őket, és hát ők se tudtak semmit ajánlani.
-
Jofi81
őstag
Lenne egy kis problémám. A munkahelyemen új gépem lett. Egy K260 vezeték nélküli szettet használok, ami eddig tökéletesen működött. Az új gép viszont nem hajlandó felismerni, konkrétan semmi nem történik, ha bedugoma vevőt. Az összes portban próbáltam, amik egyébként működnek, mert most is USB-s billentyűzet és egér van rádugva. A Connect Utility sem érzékel semmit. Tehát nem az van, hogy próbálkozik, aztán kiírja, hogy nem sikerült felismerni, hanem olyan, mintha tényleg nem is lenne bedugva. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
-
Adonimus
senior tag
Üdv urak.
Logitech G27 kormány állandoan elkalibrálja magát. Hol javítanák meg?
-
kjani18
őstag
Logitech bill. -egér kombó USB vevője: C-UAL52 helyettesítésére, esetleg javításáshoz kérnék tanácsot!
Kösz
Jani -
Bélaaaa
őstag
válasz
ANDROID??? #1377 üzenetére
Az én vótam!
-
ANDROID???
addikt
válasz
Richie141 #1376 üzenetére
Jól csomagold be, ha pottyan a doboz akkor ne tudjon sérülni..
GLS viszi..Előfordulhat, de olyan is, hogy kicserélik egy használt sz@rra és azt írják, hogy megjavították, keresd vissza a hozzászólásaimat...
..ha jól emlékszem volt akinek Z906-al játszottak el ilyen "javítottuk" cserét..Utána lehet majd a Logitech felé panaszkodni, és arra számolni, hogy minimum 2 hét, de inkább 3, mire lesz abból csere..
-
Richie141
tag
Oké, köszi a válaszokat!
Becsomagolásnál elég, ha visszateszem a hangfalakat a zacskójukba, utána meg betixózom a dobozt?
Valamint szerintetek van olyan, hogy nem tudják megjavítani fixitnél, és küldenek egyből egy teljesen újat? Vagy ilyenkor csak a hibás egységet (jelen esetben a mélynyomót) cserélik le egy újra? -
Bélaaaa
őstag
válasz
Richie141 #1373 üzenetére
Ebből fixit lesz (így kisbetűvel). A cég megjavítja szarul, majd visszakapod. Ekkor telefonon felhívod a magyarországi Logi-t, akik fényképet fognak kérni a javítás elb@sz@s@ról, majd kapsz egy teljesen újat futárral Hollandiából. Ez egész hercehurca kb. 1 hónap lesz, erre készülj!
Megelőztek...
-
ANDROID???
addikt
válasz
Richie141 #1373 üzenetére
Sajnos első lesz a fixit. Szerintem regisztrálj az oldalukon, írd le a hibát jól csomagold be és küld el nekik. Utána vagy visszajön "javítva", vagy elkúrják. Mindenesetre, ha a visszaérkezés után nem tuti a cucc, akkor ezt megfogalmazod a Logitechnek (de alapból oda is regizz és írj a hibáról), aztán ők intézik, cserélik vagy valami..
Számolj a murira úgy 1 hónapotMár most regizhetsz..
MEG
Ebből is kiderül, hogy sajnos szinte mindenki ezt tapasztalja a turkafixittel, mint a tmx (telef...)..
-
Richie141
tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám a Z906-os mélynyomóval. 2 hónapja van meg, de már a kezdetektől viszonylag hangos zizegő hang jön a reflex portból a kicsit erősebb basszusoknál. Ha a reflex portnak az alsó, külső felületére erős nyomást fejtek az ujjammal, akkor pár percre megszűnik a zizegés de újra előjön később. És mindez már csupán közepes hangerőn is jelentkezik (hangerő 50% , basszus 60%, windows 50%).Ezen kívül van egy újabb problémám is, amit kicsit nehezen tudok leírni, mert nem értem, hogy mi a f*sztól van, de a lényeg, hogy a basszus egyszerűen (nem olyan durván de) meggyengült. Először akkor vettem észre mikor kipróbáltam másik optikai kábellel. Gondoltam a kábel olcsósága miatt lehet, így visszadugtam az előzőt, de ugyanúgy béna volt. Még ennél is szarabb lett miután újratelepítettem a hangkártya drivert (Asus Xonar DX). És hiába tekerem fel a basszust attól csak ilyen csúnya püfögő hangja lesz. A legmélyebb tartományokat alig lehet érezni. És arról már ne is beszéljünk, hogy analógon milyen fos.
Még érvényes a garancia (májusban vettem MediaMarktban), de félek, hogy Fixit lesz belőle, amit mindegyikőtök jogosan lehúzott. Az a baj, hogy garancia papírt nem kaptam, legalább is én sehol nem találtam. E-számlám viszont van, remélem az elég lesz.
Szóval tanácsot szeretnék kérni, hogy mit tegyek, szerintetek kinek írjak, kit hívjak, hogy megoldódjon.
-
CyberJedi
tag
Nincs valakinek véletlenül egy halott G5 egere? Csak a görgő (wheel) kellene belőle.... nem ingyen kérem.
-
gery2k14
tag
válasz
ANDROID??? #1370 üzenetére
Van magyar számuk?
-
gery2k14
tag
Na, 1 hónap használat után az egér bal klikkje megfogta oszt egy helyett néha 2 öt vesz. Mostmár remélem újat küld a Logitech
-
Sutty66
tag
válasz
Stukker1987 #1367 üzenetére
Akkor rendelek ebay-ről egy szettet .
Gondoltam egy vevő csere megoldható.
-
Sutty66
tag
Sziasztok! Azt megtudja mondani valaki hogy a régi wave billentyűhöz tartozó receiver "C-UAK42" helyett jó-e valami más vagy csak az eredetivel hajlandó működni? (Eltört) Néztem amazon-ebay stb oldalon de már csak az újfalyta pici vevő kapható. Ha valakinek esetleg eladó van ne tartsa magában . Üdv és nem élhetek a logitech-em nélkül
-
Weiland
újonc
Van esetleg valakinek g-series bluetooth?
-
vaakuum
addikt
válasz
Bélaaaa #1362 üzenetére
Érdekes, hogy nálam is felrakta magát, a feladatkezelőben a háttérfolyamatok között látszott, csaképpen elindítani nem tudtam magát a gaming szoftvert. Mondjuk mivel korábban az volt beállítva, hogy az egérben tárolja a beállításokat, így működött, de átállítani nem volt lehetőség.
Szerintem minimum bizonytalan az új szoftverek működése win 10 alatt, ha egész sok embernek ilyen problémája van vele.
-
vaakuum
addikt
válasz
Frenky89 #1360 üzenetére
Közben yt-n találtam megoldást, az a tapasztalat, hogy a legújabb gaming softvere nem megy win 10 alatt... nem csak nekem, másnak sem. A tapasztalatok szerint a legutolsó verzió, ami még jó w10 alatt, az a 8.55.137-es.
Elég gáz, tekintve, hogy jelenleg már 8.85.215-nél tartanak, és w10 kompatibilisnek reklámozzák ezeket a verziókat... -
vaakuum
addikt
help pls.
Win 10 telepítés után eltűnt a jobb alsó sarokból az óra mellől a logitechnek az az ikonja (gaming software), amit megnyitva az egér gombjaira lehetett funkciókat, vagy akár billentyűket beállítani. Legfőképpen azért szerettem, mert billzetgombot rakva az egérgörgő oldalra billentésre, játékokban is lehetett használni a görgőbillentést. Defaultban legtöbbször nem ismerte fel, vagy csak kevés helyre lehetett beállítani.
Letöltöttem és újraraktam a setpointot is, bár nem tudom, az mi a francra jó, először azt hittem, az lesz, amit keresek. DE nem. Viszont megtaláltam a gamindg software letöltést, ami viszont valami overwolf nevű (elnézést, de szutyoksz...-t rak fel, amiben minden van, csak az egér beállítópanelje nincs. mi a teendő, hogy át tudjam állítani az egérnek a gombjait? -
bajzal
őstag
válasz
ANDROID??? #1356 üzenetére
Ezt a számot, ugye?
Támogatás – Központi
+36 177 74 853Hétfő – Péntek: 9:00 - 18:00 (CET)
-
bajzal
őstag
Van egy G27-em. Néha kattog a kuplung pedál de akkor zavaróan, meg amikor nincs áram alatt a kormány és eltekerem teljesen balra akkor valami hangosan zörög, kattog benne. Ezekkel a hibákkal elvihetem szervizbe? Vagy hívjam fel a logitech-et, hogy a legegyszerűbb?
Amúgy nekem amikor tönkrement az asus videókártyám akkor gigabyte-ot kaptam helyette és 3 év garanciával kaptam, tehát újraindult. Kaptam is egy papírt róla. Szóval gyártó függő.
-
ANDROID???
addikt
-
Kuter
senior tag
válasz
Gyufaaa #1352 üzenetére
Üdv Mindenkinek.
Garival kalpcsolatban.
Én nekem egy alaplap (Gigabyte)döglött be. Rosszat elvitte a futár ,ujjat hozta.
Az mellé pedig belevolt téve egy új alaplap új garancia levele. ami ismét 3 évre szolt.
És egy 0 forintos számla amin felvolt tüntetve hogy garancia cserés volt.Üdv Kuter
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban kérném a véleményeteket:
Vásároltam egy Logitech G35 fülest kb 3 évvel ezelőtt. Elromlott, teljesen korrektül garanciában cserélték. Most viszont a csere füles is megadta magát, még bőven a beregisztrált garancia időn belül. A cserekor rákérdeztem levélben az ügyfélszolgálatuknál a garanciára, mert nem küldtek új papírt. Akkor azt írták, hogy náluk be van regisztrálva és természetesen újra indul a garancia.
Most viszont azt állítja a magyar ügyfélszolgálat, hogy ez téves információ volt, a kolléganő már nem is dolgozik ott és a Logitech üzletpolitikája szerint nem indul újra a garancia a csere termékre.
Van esélyem küzdeni, vagy ez valóban így van, hogy nem indul újra a cseretermékre a garancia. Van ezzel vkinek tapasztalata?Köszönöm!
-
gery2k14
tag
válasz
ANDROID??? #1346 üzenetére
Semmi
-
gery2k14
tag
Szerencsém volt, megérkezett a régi egerem és kicserélték a bal mikrokapcsolot
Teljesen jól müködik, jobb mint új korában
-
gery2k14
tag
Mi lelte a fixitet?
Tegnap kérték a számlát persze nekem csak paypalos volt, elfogadták, és mára a státus késszé változottIlyen gyorsan dolgoznak?
-
gery2k14
tag
válasz
ANDROID??? #1340 üzenetére
Hehe :p rma számot azt majd adnak és amikor jön a futár rakell írni egy papírra? Mert megigenyeltem a futárt
-
gery2k14
tag
válasz
ANDROID??? #1338 üzenetére
Jó
köszi
-
gery2k14
tag
válasz
ANDROID??? #1336 üzenetére
Kapcsolattartó személyhez mehet az én nevem?
-
gery2k14
tag
Na azt írta a logi hogy regeljek a fixitre.
Elvileg kell valami "RMA szám", és azt hol kapok? :d -
gery2k14
tag
válasz
ANDROID??? #1332 üzenetére
És új egér küldését nemlehet? :p
-
gery2k14
tag
válasz
ANDROID??? #1330 üzenetére
És csak a fixit-et lehet választani? És azok jól megjavítják az egeret?
-
gery2k14
tag
válasz
ANDROID??? #1328 üzenetére
Köszi ^^ Mit fognak ajánlani? FIXIT-et? Ahogy látom nemkedvelitek.
-
gery2k14
tag
Üdvözlet!
Adódott egy G100s egér aminek a bal klikkje néha kihagy 1-2-3 klikket.
Írtam a logitech supportnak, körülbelül mennyi idő míg válaszolnak?
Köszönöm előre is.
Illetve magyarul is írhatok a supportnak, vagy csak angolul? -
V.Stryker
nagyúr
Nincs valakinek egy SetPoint 6.52 x64 driver véletlenül?
-
poli27
veterán
válasz
ANDROID??? #1323 üzenetére
jha, csakha ezt a fogyasztóvédelem felé továbbítod akkor megbasszák őket, ugyanis cserénél a jogszabályok szerint újra kell indulnia a garanciának!
-
zordo88
újonc
válasz
ANDROID??? #1318 üzenetére
Sikerült megbeszélnem velük.
Küldenek egy új rágcsálót a hibásat pedig megtarthatom. Annyi a "bökkenő", hogy egy g302-t kapok mivel g100sből nincs több raktáron. Lehet így jobban jártam mint a fixittel. Szerdára itt is lesz
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Pár hete vettem a lapos mellé egy Logitech M325 wireless egeret. Használom, működik is rendben.
Egy dolog zavar. A görgő lötyög. Nem tudom máshogy írni, lötyög. Ha megrázom az egeret, akkor is ad egy zörgő hangot. Olyan mintha oldalirányba nem lenne tartása.
Görgetésre nem érezni a kattanást, de gondolom ez az újfajta "precision scroll wheel".
Találkoztatok már ilyennel? Ez a lötyögés normális dolog? -
zordo88
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a g100s egerem bal gombja néha nem reagál 1-2 kattintásra. Felvettem a kapcsolatot a Logitech supporttal, ők azt tanácsolták, hogy küldjem el fixithez. Sok rosszat hallottam erről a fixitről, rokonom hetekig szívott vele mire visszakapta, természetesen hibásan.
Nem tudom, hogy mit csináljak... tegyek velük egy próbát vagy próbáljam meggyőzni a Logitechet, hogy küldjenek egy újat? -
poli27
veterán
válasz
ANDROID??? #1314 üzenetére
de a szállításról van papír hogy cserélték... engem már nem érint, mert nem veszek több logitech cuccot, a silány minőségük miatt....
-
poli27
veterán
válasz
ANDROID??? #1312 üzenetére
itt nincs ilyen hogy üzletpolitika, a Magyar jogszabályok vonatkoznak rá ennyi.... nem egyikhez se küldtek!
-
poli27
veterán
válasz
ANDROID??? #1310 üzenetére
csak jelzem a jogszabályok alapján, ha egy terméket teljesen kicserélnek, akkor arra újra kell indulnia a garanciának, hiszen új termékről van szó!
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #1306 üzenetére
A csere meglett, a fixit meg mehet a ...-be.
Sajnos nem küldtek új garanciajegyet, vagyis az eredeti garancia hátralévő ideje maradt. -
prokxy
veterán
Sziasztok!
Edigital-ban vettem a G430-as fülesem, de bal oldali részen, a fülpárna felett, ahol mozog, ott meg van repedve és félő, h eltörik. Ha picit megfeszítem, látszik,h a műanyag eléggé mozog.
Hogy intézzem a garit? Írjak a logitechnek, esetleg hívjam őket, vagy az edigitalhoz vigyem be?
Köszi a segítséget! -
Kuter
senior tag
válasz
ANDROID??? #1306 üzenetére
2-3 hét
-
ANDROID???
addikt
A heylzet, hogy a Logitech úgy néz ki elnézést kérés után hajlandó cserélni az elbarmolt darabot..
Hogy szokott lezajlani a csere, mennyi idő alatt? -
ANDROID???
addikt
A Fixit egy fos.
Kicserélték egy lesarkazott karcos darabra a "mélyládát" és a kis hangszóró is karcos lett..Az egyik matrica nincs rajta, és a hátsó matricán is más a számsor. Lehet megtetszett nekik a karcmentes amit beküldtem.
Természetesen a visszaküldött dobozba is csak bele voltak hányva a dolgok, a nejlonra, bubis zacsira, töltőanyagra rádobva...
Most akkor lehet rinyálni a Logitech felé?
Reméltem nem járok így, tévedtem.. -
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Adott egy Z323, a semmiből minden előjel nélkül nem kapcsol be, írtam a logitechnek, hogy ez a probléma, erre Fixit lett a javaslat, írtam oda is, elküldték a futárt 1-2 napra rá a szerviztől elvitték, most elvileg jön visszafelé "Javítási leírás Mélyláda javítás".. (gondolom, ha cserélnék akkor nem ezt írták volna, kíváncsi leszek mennyire és milyen esetleges barbár módon lett javítva)
Most találtam rá a topicra és az az érzésem az itt olvasottakkal, hogy a Fixit a TMX szintjén lehet...
A hangfalakkal is szoktak szépet alkotni?Egyébként ezekben van biztosíték belül, lehet csak az pukkant el?
-
boldi21
csendes tag
Sziasztok!
Néha furcsán működik a Logitech M705 egerem. Amikor böngészek (Chrome) a bal klikkre is összezáródnak a tabok. Gondoltam újrarakom a rendszer, mert annyi mindent kipróbáltam, minden bővítményt letiltottam, újraraktam a böngészőt, de semmi se segített,
Furcsa módon az új rendszeren is visszatért a probléma.
Mi lehet a gond? Valaki tapasztalt hasonlót? -
KovyBoy
tag
Sziasztok,
Van 2db K750 billentyűzetem. Az egyiket nemrég vettem használtan és az alábbit produkálja. Bekapcsolás után folyamatosan elveszíti a jelet. Ilyenkor ki-be kell kapcsolni, hogy újra csatlakozzon. Azt vettem még észre, hogy 85% főlé nem igazán akar menni a töltése. Elképzelhető, hogy aksi gondja van (csak) és amiatt csinálja ezt?
Amikor folyamatosan használom, akkor nem vált "offline"-ba, csak ha nem nyomkodom úgy kb. 10 percig, akkor viszont rendszerint ezt csinálja. Eléggé kiábrándító...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest