- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
L1ZRRR
senior tag
Azt is hozzá kell tenni, hogy melyik emberrel beszélünk telefonon, mert pl volt valamilyen Botond nevezetű ember ő inkorrekt volt és lényegibe el küldött a pics***..
Viszont volt, hogy egy kedves hölgy vette fel ő segítő kész volt.
Nekem ez egy G35 headsettel történt.Tehát szerencse kell v legalább is jókor kell hívni a supportot.
Egyébként ez a szervízelés egereknél van csak?
-
hhx
tag
válasz
spanyoll #297 üzenetére
És most megy a kotonstoppolás...
Szomorú az egész! Régen jókat nevettem a Logout-os cikkeken, ahol mindenféle Logitech termékeket semmisítettek meg, majd kapták készhez másnap az újakat az emberek, most meg nyomtassál ki több példányt a szervíz szarságaiból, fénymásolj le mindent blabla.Szolgáltatóiparhoz képest szerintem ez elég gyenge hozzáállás. Amikor pedig érdeklődtem a FixIT webfelületén, hogy mégis mi van az egeremmel, válasz e-mail érkezett, hogy írjam le a panasz számát...
Hát mondom gyerekek... programozónak tanulok, de szimpla logika is bőven elég lenne ahhoz, ha én a honlapjukon a regisztrált felhasználói felületemről írok nekik, legalább annyi derüljön ki nekik, hogy mivel kapcsolatban írok, mert ez így nonszensz. Ennyi erővel webshopot is csinálhatnánk úgy, hogy megrendelem a dolgokat online, de utána írjam le email-ben nekik, hogy mit is rendeltem... -
Vasinger!
nagyúr
Tény ami tény, ha valaki, akkor én tudom, milyen Logitech cuccokat britokolni, elég régóta, számos eszközöm volt, csak hogy néhány említsek: G11, G5, G9, G9x, Z-2300, K800, Wave, MX5500, K120,K200,K300, Anywhere Mouse stb....
Régen teljesen más volt minden. Írtam nekik, hogy mi a baj, kérték, hogy bizonyítsam be, hogy enyém e a cucc, le kellett fényképezni egy kóddal a terméket és küldték a vadi újat, nem szaroztak, nem javítgattak/tákoltak.
Akkoriban úgy tartották, hogy felesleges szervizt fenntartani, elég ha így oldják meg és valóban igazuk volt, mert úgy biztos elégedett volt a vásárló, ha küldtek neki egy újat.
Most meg, ha gariztatni akar az ember akkor szenvedhet számlákkal, futárokkal kivizsgáltatni, várni heteket stb.
-
spanyoll
addikt
Nekem is ma jött meg. Természetesen normális értesítés (jövő héten kezdek új munkahelyen, így ezt a hetet pihivel töltöm -->délig alvás), ami abban merül ki, hogy 8kor valaki ráfeküdt a csengőre. Mondom kianyád'? Hát a futár. Dejó. Átveszem, behozom, kibontom, sehol a vevő. Felidegesedtem, de közben megláttam,hogy az elem részénél van külön helye. Amúgy az egér jól működik (kopkopkop), bár letakarítani már basztak, sőt van egy kétes karcolás rajta amire én nem emlékszem, hogy tőlem származna, de leszarom, úgyis veszek majd másik egeret, csak bosszantó.
Engem nem nyertek meg ezzel a hozzáállással, sőt szerintem sokmindenki aki az insta csere miatt vett logit, az most eláll tőlük új vételnél, többek között én is. -
hhx
tag
Tegnap kaptam meg, tehát másnapra itt volt az egerem. Kibontottam, nézem az egeret, de jó, újat küldtek... aztán megfordítottam... láttam, hogy a régit küldték vissza, de a falhugyozó szervizesek nem bírták normálisan vissza ragasztani a "teflon talpakat" az egérre. Arról nem írtak semmit, hogy mi történt vele, vagy hogy miért kellett várnom 20 napot. Vicc, hogy 2 hét után érdeklődtem, hogy mi van az egérrel, és annyi választ kaptam, "még bevizsgálásra vár". Hát köszi, tehát 2 hetet vártam feleslegesen...
Nem egy nagy érvágás, de azért mégis... legalább ne ezt írták volna, nyugodtabban állnék a dolgokhoz. Az egér eddig jól szuperál, gondolom a jobb oldali mikrokapcsolót cserélték, továbbá lehet, hogy az usb vevőt és kicserélték, mert erősebbnek tűnik a jel. Ha a gép hátuljába dugom be, akkor sem kezd el "akadozni" az érzékelés.
Összességében örülök, hogy megcsinálták, de rosszul vagyok a hanyag munkától. (teflon talpak)
Készülök Logitech X-530-at venni a közeljövőben, remélem annak sem lesz semmi gondja, mint a több éves X-230-as szettemnek.
Sajnálom, hogy nincs már az a régi Logitech mentalitás, amiért plusz rajongó táborra tett szert a cég, ehelyett sajnos elérte őket is a "fillérb*szó" hozzáállás. -
spanyoll
addikt
Nekem is azt írja, hogy *Elküldve*, bár érdekes, kíváncsi vagyok mikor jön meg végre. Igazán maradhatott volna a küldik az újat rendszer, nem kéne a pöcsölés.
@(#289) LW: Nekem ugyan ez volt. Beregeltem, fel sem voltam készülve, aztán amikor felkeltem 10 körül, akkor látom, hogy nem fogadott hívás. Visszahívom, azt mondja, hogy a futár, 5 perc múlva itt van. Én is kapkodtam magamra a ruhákat, csomagoltam be kutyafuttában (ezért nem került be a jótállási papír, etc), aztán adtam oda. Fura egy rendszerük van az tény.
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
werszomjas #286 üzenetére
Az más.
Mert gondolom megvan, hogy mit hova gyártanak. Mint például külföldön jobb csokoládét tudsz venni, pedig a csomagolás ugyanaz.
-
hhx
tag
Most kaptam email-t, hogy az egeremet átadták a GLS futárnak, kíváncsi leszek, cirka 3 hét alatt mit csináltak vele... (Logitech Wireless Mouse M505 Nano Black)
-
-
Vasinger!
nagyúr
Na igen, és gondolom Te neked is az a baj, hogy számlát kérnek ami meg ugye nincs.
Pedig ez így nagyon nem fair szvsz. Sokszor vesz az ember használtan ilyen dolgokat, vagy Ebay-ről ahol általában nincsen számla, pedig gyártói garanciával adják mindig....
Nem értem minek ez a bizonyítsuk, hogy hol vettük dolog. Nem teljesen mindegy??
-
LW
őstag
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, hátha ki tudom kerülni ezt a fixites dolgot, de protokoll szerint el lettem igazítva és gerjednek a számlára. Beregeltem a G400-at.
-
KicsiUbul
őstag
Most néztem Fixit oldalán, még mindig "Kézbesítve" státuszban van a cucc több mint egy hete. Van más státusz akkor, ha nekikezdenek, vagy ez lesz addig míg meg nem javítják?
-
ngabor2
nagyúr
múlt szerdán telefonáltam a magyar képviseletnek, hogy van egy kb. fél éves bill-egér kombó. az egéren a görgő nem viselkedik jól, lefele görgetéskor is megindul felfele. küldött egy kódot, amivel le kellett fotózni az egeret, meg a számait. Hétfőn meg is érkezett a zsír új bill-egér kombó! semmilyen számlát nem kértek, kérdezték, hogy garanciális-e. mondtam, hogy még igen, csak nem kerestem elő a garlevelet.
viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy az LX7 egér meddig volt piacon, illetve mennyi garanciával adták? kezdenek beragadni a gombjai meg a görgője (nem a kosztól
), ha még garanciális, lehet, hogy ezt is megjátszom.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Írtam a Logitech-nek, hogy kb. 1.5 éves MX5500-as billentyűzetem elromlott, szeretném legaranciáztatni, de nincs meg a számlája vagy a garanciajegye, mert anélkül vettem. Erre azt írják, hogy a gyártói garanciához kell a számla is.
Hallott már valaki ilyet?
Nem lehet gyártói gariztatni számla nélkül? Ez nekem új.
-
LW
őstag
Beregeltem fixitre a G400am, ha előtte elolvasom ezt a topikot, akkor megeshet, hogy másikat vettem volna.
Hibajelenség: Akadozott, néha jó volt, gyors mozdulatoknál pontatlan volt, ugrált, meghalt. -
spanyoll
addikt
válasz
Fancy-boy #264 üzenetére
Bárcsak. Nekem azt írták, hogy küldjem szervizbe, hát küldtem. Remélem, hogy hétfőn már hív a futár, hogy itt az új egér, mivel viszont olyat nem gyártanak amilyen az, ezért küldenek valami jobbat
Na jó, kiveszem a biliből a kezem. Csak kapjak egy egeret minél hamarabb és működjön.mod: Ha cserélik, akkor az új cinire újfent érvényes a három év gari és kezdődik "elölről"?
-
spanyoll
addikt
No én is beállok a sorba. M185ös szaréhugyé' vettem egerem az utóbbi időben nem teljesen működött ahogy kellett volna (középső gomb vagy nem kattint vagy kétszer is). Megörültem, hogy na, kapok újat, aztán ugyi nem olvastam utána, és megtudtam, hogy nem így megy. A lényeg, hogy írtam a szerviznek kb 2-3 napja, ma délelőtt vitték el a cinit. Kíváncsi vagyok mikor jön vissza. Mondjuk szólhattak volna valamit, mert kitöltöttem az RMA-s lapot, aztán mindenféle visszaigazoló mail nélkül jöttek ma a nagy világba. No mindegy, remélem megcsinálhatatlannak ítélik és kapok újat (úgyse).
-
hhx
tag
Haladunk, 7-én vette át a futár a csomagomat, és most célba ért így 16-án!!! (Győr-Miskolc táv)
GLS én így szeretlek?Kíváncsian várom, mennyit fognak a rágcsálómon ülni még a szervizesek.
-
nyunyu
félisten
Nehezebb klikkeles lehet az uj mikrokapcsolotol is.
Amikor vegleg(?) meghalt az elso MX Revom, es atalltam a most hasznalt harmadikra, furcsallottam, hogy joval kemenyebbek az "uj" eger gombjai, mint a felujitas utan 2 evig nyuzotte, pedig egyszerre vettem az egereimbe epitett japan mikrokapcsolokat.
Aztan par honap alatt felpuhult a mostani egerem is.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Chereiose #251 üzenetére
Na, ezt írtam én is korábban, mikor kérdezted. Ugyanilyen lett nekem is az egér, bár nekem a vezetékkel nem volt ilyen problémám. Azóta is jól működik még, akkor jól éreztem, hogy picit nehezebb klikkelni.
hhx
valószínű neked is kicserélik akkor a mikrokapcsolókat, nekem is hasonló problémám volt és így javították.
-
-
Chereiose
addikt
Most egy fél órát játszottam vele ( cod4, BF3) de eddig nem tapasztaltam hibát. Majd egy hosszú távú játék után kiderül és írok.
Viszont engem most még nagyon zavar, hogy a görgőt is olyan nehéz lenyomni hogy az csak na. A klikkről nem is beszélve....Nagyon remélem, hogy hozzá szokok ehhez, kül. itt lehet új egér kell majd. -
-
Chereiose
addikt
Na, közel egy hónap után ma megjött az egerem( g400).
Hát nekem nem barmolták szét nagyon, kicsit a teflon talpakon látszik, hogy leszedték, mert nagyon picit hullámos lett, de ez nem zavaró az egérpadon használat közben. A mikrokapcsoló csere után érezhetően sokkal nehezebb lett lenyomni a gombokat, ezt meg kell majd még szoknom.
Szerintem a fő negatívum az, hogy úgy rakták vissza a dobozba az egeret, hogy a kábel kicsit megtört az egér elejénél, magyarul szartak rá.... Erre (is) figyelnem kell majd.
Egyébként egész jó lett, használható, bár aki elég keményen tolja a játékot mindennap és zavarják a leírt tényezők, annak talán nem árt egy újat venni( persze ha van miből...) .
Update: Látszik, hogy már ők is minden rohadt Ft-hoz ragaszkodnak és nem kicserélik, hanem inkább cserélnek benne mindent kb.... Szóval itt SENKI ne reménykedjen abban, hogy majd cserélik a cuccát, max akkor, ha tényleg nagy probléma van az eszközzel. -
hhx
tag
válasz
KicsiUbul #248 üzenetére
Anno azért is vettem Logitech egeret (még ha nem is egy drága termék ~10e Ft), mert hallottam, hogy híres volt a Logitech szervíz jó mentalitása. Sajnálattal olvastam a topicban, hogy változott azóta a helyzet.
Remélem nem forintb*szóskodnak az egérrel a szervízben, hanem kicserélik ahogy azt kell. Kíváncsi vagyok nagyon arra, hogy milyen lesz a tapasztalat ezzel a miskolci céggel, majd leírom a történéseket, ha lesz valami. Remélem nem kell emiatt skippelni a Logitech-et, mint márkát a vásárlásoknál.
-
hhx
tag
Nem tudja valaki, hogy mi van az rma fixit honlappal?
Egy M505-ös egerem van náluk, már 10 napja, de így legalább nem tudok róla semmit. -
KicsiUbul
őstag
Na meglett a válasz, a futárt várom a fülesemért, hogy elvigye a FIXITnek.
-
szimcsi
senior tag
válasz
Chereiose #243 üzenetére
Nekem kiírták. Nem biztos, hogy pontosan írom, de talán nekem így alakult:"Kézbesítve" "Javítva" majd "Elküldve" lett.
Nekem a kézbesítővel csak annyi gond volt, hogy teljesen felkészületlen voltam. Pénteken késő délután hívott, hogy jönne érte, nekem nem volt alkalmas, nem voltam otthon. Megbeszéltük a szombatot 14-15 órát, mert munkanap volt neki. Kb 17 óra körül rá kellett csörögnöm, mert csak nem hozta és utána már jött is. Állítása szerint véletlenül betett engem hétfőre.
Aztán mikor hozta a javítottat kb 2 hét múlva, akkor megint csak nem tudtam mikor hozza és már a ház előtt csengetett, de akkor otthon voltam. -
Chereiose
addikt
Ha történik valami állapot változás ezen a szar fixiten, akkor azt ki írják? több mint 1 hete vitték el az egeremet, de még semmit nem írtak, csak annyit, hogy "elfogadva". Persze szilveszter idején nem foglalkoztak vele, de lassan írhatnának valamit. Lehet megint nekem kell majd utánuk loholnom, hogy mi van vele. Amikor elszállították, akkor is hívogattam vagy 3-4 futárt, hogy mi van már, mikor jönnek, mert leszarták. Ha nem hívogatom őket, még mindig nem vitték volna el....-.-
-
Chereiose
addikt
Hát én is azt mondom, hogy várjuk ki a végét, meglátjuk, hogy én milyen állapotban kapom vissza, de gondolom ezt is szétbarmolják, mert csak mikrokapcsoló hibás. szerintem 1-2 hét és hozzák. Az meg teljesen igaz, hogy szerintem máshol sem cserélik ingyen, sőt a Razer nél meg bonyolultabb a helyzet, mert szerintem annak nincs is hazai support-ja.
-
KicsiUbul
őstag
válasz
Fancy-boy #237 üzenetére
Nem tudom. Magamnak sose vettem mást az elmúlt 10 évben
Volt dolgom 1-2 Razerrel, de alapjiban nekem nem gamer egér kell, meg pár genius. Sajnos ki kell majd tapasztalnom, hogy nekem mi jön be. Ugyanez a billentyűzettel is. A webcam / headset / hangszórók / noti kiegészítők meg csak megszokásból Logicechek, van rá bőven alternatívaSzerk: De pl szerintem a Genius mostanában hozza a Logi színvonal 3/4 ét fél-harmad áron.
-
KicsiUbul
őstag
válasz
Fancy-boy #235 üzenetére
Persze hogy nem (bár olyan hogy javítottak volna egy egeret, vagy bármi perifériát, még nem láttam, pedig gariztattam már ezt-azt az olcsótól a prémium cuccokig. 2 hétig ülnek pl rajta, és cserélik/visszafizetik az árat, vagy azt mondják, hogy sry, nem gais hiba IJ)
Mellesleg mint mondtam, én a supporot véltem megfizetni (ha a termék maga már irreálisan drága).
Persze szívük joga, sehol nem vállalták ezt írásban. Én csak azt mondom hogy innentől én nem fogom preferálni őket, ha ugyanazt a minőséget megkapom fele áron is. És szerintem van még jópár másik hasonlóan vélekedő ember, főleg a régi Logi fanatikusok. Ha ez megéri a cégnek akkor tegyék, elvégre nem a Máltai Szeretetszolgálat. De csak most az asztalomon szétnézve több mint 200E HUF értékű Logitech cucc van, és van még gép a lakásban -
KicsiUbul
őstag
Az egeremnél egyértelmű a mikrokapcsoló csere, és eddigi visszajelzések alapján az itt leírtak a jellemzőek.Ez esetben meg idő + energia amíg sikerül érvényt szereznem az elvárásaimnak. Nálam itt véget ért a csak Logitech korszak, ez csak gariztatás majd azt dönti el, hogy átmegy-e soha többet Logitech korszakba.
-
Chereiose
addikt
válasz
KicsiUbul #230 üzenetére
Igen, a kommenteket olvasva sajnos már minden mondjuk 5 darabban 1 hibás körübelül....És ennyiért, csöppet sem mondható olcsónak. Még ha egy A4-tech-el fordulna elő ez, azt mondom oké, mert az annyiba is kerül. De hogy egy G400 vagy G500 is ilyen legyen... Itt már nem egyszer olvastam, hogy elromlott valakinek a G400-a. Többek között nekem is....
Most várom a szerviz válaszát, 1 hete vitték el. Egyébként érdekes, régen semmi gond nem volt ezzel a márkával, megcsappant a minőség .
-
KicsiUbul
őstag
Na én hamarosan futom első köreimet eme remek céggel, megy a H530 as headsetem, meg a Performance MX egerem. Ez utóbbi már egy cseredarab, ráadásul a vevője is elromlott már...
Kezdek arra jutni, hogy kezd nagyon szar ár-érték aránya lenni a cuccoknak, mert drága, és elég nagy a hibaarány. És a support is szar. Bezzeg a jó kis MX-1000esem. 4 évet nyúztam itthon, 3,5 éve meg melóban használom, és még mindig pontos, precíz, működik minden mikrokapcsolója. -
-
szimcsi
senior tag
válasz
Chereiose #225 üzenetére
Dec. 15-én adtam oda a futárnak (szombat munkanap volt) és tegnap dec. 27-én hozta meg a g400-amat.
A héten volt ugye 3 nap munkaszüneti nap is, úgy nézd. Ha jól emlékszek 20. körül jelezték a fixit oldalon, hogy javították majd tán másnap, hogy "elküldve".Viszont most, mikor hozta a futár, nem tudtam semmit, hogy mikor hozza, nem is hívtak, hanem a ház előtt csengetett. Tehát eléggé résen kell lenni sajnos.
-
Chereiose
addikt
Valakinek van valami tapasztalata ebben? Nekem ma végre el vitték a g400-amat, és az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő amíg elkészülnek vele és a futár visszahozza? 2 hét kb?
köszi -
-
Chereiose
addikt
Tetű mocsok szar ez a cég, 1 hete ígérgetik hogy jön az a szájbaterelt futárjuk..... már tényleg elmennek a p***ba....
-
Alienhun
csendes tag
Fejlemények vannak, kicserélik
Nem tudom, hogy megjön-e a héten, de így mindenesetre nagyon örülök neki
-
Alienhun
csendes tag
Változott az egerem állapota a fixit honlapon...
"Állapot Felfüggesztve
Felfüggesztés oka pillanatnyi nincs tartalék alkatrészek
"Azért most elég csalódott vagyok, hogy egy teljesen új egeret ami egy óra használat után megadta magát most ahelyett, hogy kicserélnék, inkább javítani próbálják, de mivel nincs alkatrész így áll az egész...
-
Chereiose
addikt
Hát én simán el tudom képzelni, hogy most majd nemsoká elviszik és visszakapom majd 2 hét múlva összegányolt állapotban....Akkor meg majd kénytelen leszek egy új egeret venni....Még egy év sem telt el azóta, hogy 10k ért vettem ezt a g400-ast....
Viszont akkor ha újat kell vennem akkor nemtudom, hogy megint ilyet vegyek vagy G500-at, ez nekem megfelel csak megint egy ugyanilyet venni ennyi pénzért kicsit szar :/ G500-nak pedig el van rontva kicsit a formája, nem illik az ember tenyerébe.
Szóval vagy megcsinálják jól vagy cumi.... -
Alienhun
csendes tag
Nekem egy átvételi elismervényt és egy lehívási megbízást adott, és az utóbbin van egy olyan, hogy csomagszám. De ha fixit-nél már az van írva neked, hogy kézbesítve, akkor onnantól kezdve sajna nincs értelme nézni GLS-en (hacsak nem marad ugyanez a csomagszám amikor visszafele is küldök, de nem hiszem) , mert azt jelenti, hogy beérkezett hozzájuk. Az állapot szerintem akkor fog változni ha ott lesz, hogy javítva vagy kicserélve. Nekem is a kézbesítve van a fixit oldalán. Innentől kezdve csak annyit tudunk tenni, hogy reménykedünk, hogy minél hamarabb rendben megérkezik.
-
-
Alienhun
csendes tag
válasz
Fancy-boy #209 üzenetére
Igen igen tudom, csak hétfőn nem értem volna rá egész nap, és már nem tudtam megvárni a külföldi választ, így inkább telefonáltam
Itt van, itt már eredeti ára van, de akciósan vettem.
[link]Gondolkoztam én is, hogy a bolthoz fordulok, de én budapesti vagyok szóval ígyis úgyis vidéki ügyintézés lett belőle, és olyan jókat olvastam nagyon a Logitech hozzá állásáról, úgyhogy inkább hozzájuk fordultam rögtön.
-
szimcsi
senior tag
Fixit oldalán írja ezt, hogy "nyomonkövetheti a csomagot ha rákattint a követési számra! "
Egyszerűen nem találom azt mire kéne rákattintani, sehol semmi követési szám nincs írva. Állapotom jelenleg "kézbesítve".
Valaki nem tudja? köszönöm -
Fancy-boy
addikt
válasz
Alienhun #206 üzenetére
Hétvégén nincsenek az irodában, így naná, hogy nem válaszolnak.
1-2 MUNKAnap az átfutási idő, tehát hétfő délelőtt 9-10 elkezdik a munkát, és gondolom elég sok esetet kell kezelniük, ezért a te hétvégén leadott panaszod majd leghamarabb másnap kerül elő.Ritkán válaszolnak pár órán belül, de előfordul. A magyarok általában gyorsabbak, ezért érdemesebb ott felvenni velük a kapcsolatot.
Egyébként megkérdezhetem, hogy hol vetted az egeret? Mert ha ilyen hamar romlik el, akkor rögtön cserés.
-
Alienhun
csendes tag
Eléggé elkeserített amit most írtatok
Én internetről rendeltem egy Logitech G9X COD MW3 változatot (9900 volt akciósan) így hárman is rendeltünk belőle barátaim közül. Sajnos nekem sikerült kifognom egy gyári hibás darabot, mert kb egy óra használat után meghalt az egész. A hozzá adott egérpadon nem reagált, fehér lapon nem reagált, régi egérpadokon sem. (más gépen is próbáltam ott sem volt jó) Úgyhogy Logitech ügyfélszolgálatot felhívtam, és a fixithez irányítottak. A futárt már másnap küldték (kedden dec 11) GLS-en megnéztem és másnap elvileg ki is szállították, de csak pénteken kaptam automatikus levelet (14-én) , hogy beérkezett az egerem, és igyekeznek minél hamarabb javítani. Én minden lehetséges formában beleírtam, hogy ha lehet cseréljék, azért basszus egy vadi új egeret nem javítva szeretnék használni
De remélem ez csak a sablon szöveg volt. Ma érdeklődés szintjén írtam, hogy örülnék ha karácsonyig megérkezne, erre kaptam egy olyan választ, hogy még le se tesztelték... De, hogy péntekig igyekeznek teljesíteni a reklamációt. Nem tudom, hogy mekkora ez a cég, de ezen nincs mit sok mindent tesztelni, bedugják, nem működik. egy órát használtam
remélem még megjön a héten, és azt is remélem, hogy kicserélik újra.
-
Fancy-boy
addikt
Biztos sok volt a visszaélés vagy nem tudom.
Persze nem olcsóak bizonyos termékeik, de valahol érthető, hogy először megpróbálják javítani inkább. -
HXY
addikt
válasz
Lajtorja #202 üzenetére
Eddig én is gondolkodás nélkül, más márkát nem is nézve mindig, mindenből Logitech-et vettem, mert tudtam, ha bármi baj lenne, akkor csak egy telefon, és mint valami prémium márkánál elvárható elsőrangú bánásmódot kaptam a sok-sok pénzemért.
"egy g700-ra valót ajánlott, amit majd kisollóval méretre vághatok" ez még viccnek is rossz...
Én mindig mindennél az ár/érték arányt nézem.
És a termékük ára nem csökken, de az érték sajnos igen. -
Lajtorja
aktív tag
Igen, én is a régi metódushoz szoktam, volt ciripelő G35, beragadt makró gombos g15, stb. Gyakorlatilag a 486-os era vége óta logi perifériákat veszek a családnak, volt köztük hibás szép számmal, de eddig nem érdekelt sem az ára, sem az eddigi hiba arányuk, mert tudtam hogy első szóra cserélik vagy küldenek egy újat. Mostanában jött ki a cherry mx brown switches mecha billentyűjük, de fixit fényében nem kockáztatom meg azt a cirka 40k-t.
Panaszlevél az ment, support pedig ígért egy új tappancsot. A gányolás nyomait próbáltam makettes szerszámokkal eltüntetni, nagyjából sikerült is.
Ja slusszpoén: telefonon 3 percig magyaráztam szerintem miért gáz bármilyen "gaming" egérrel így elbánni... mire a srác felajánlotta az új tappancsokat, ami elsőre nem volt raktáron így egy g700-ra valót ajánlott, amit majd kisollóval méretre vághatok. (sic!) Na itt már éreztem, hogy nem tudnak azonosulni a gondommal.
Felajánlottak egy új G500-at futárral, de mégsem ez lett, mert közben megkerült raktárról a tappacs. E-mailben még erőltettem egy kicsit, hogy inkább ezt visszaadnám és kérném az új egeret, de valahogy átsiklottak felette és válaszban már csak a tracking számot kaptam a 600 forintos tappancsról. Így maradt a barkács.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest