- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin #345088 üzenetére
Azt kérdezni sem merem.
tboldi: tán jobb is, csak elrettentésnek gondoltam.
Nekem az Aliról kéne kitiltatnom magam
, időnként minden hülyeséget összevásárolok. (Mondjuk ma pont eladtam az inox küszöbvédőt, nyilván rájöttem, nem kell.)
Ezt az "annyira kell a nagyobb IC" dolgot még nem értem, nekem eddig simán csipszel / piggy back boxszal is bőven elég erős lett az amibe belepiszkáltam.
Más: Rbálint S4-ét hangról kiszúrtam ma a teraszon, nem pont 50-nel haladt át a BAH csomóponton.
A feleségem is felkapta rá a fejét.
-
Szoszo94
őstag
válasz
Micsurin #345075 üzenetére
Azt az utat céloztad be, amit én is, csak te előbb nekiláttál az alakítgatásoknak
Lexus nekem is mindenesnek jött anno, aztán lett mellé szaladgálós, így átavanzsált hétvégire. A lámpán kívül még gyári, most az építkezésre teszünk félre mindent, de utána kérdés nélkül fogom rendelni a teli hátsó lámpát, 4.gen lököst, szép felnit
Aztán idővel akarok rá kompresszort is, de az már elég zsebbenyúlós sztori.
Apropó lámpa, műszaki jövő héten lejár, úgyhogy ideje volt összeraknom a gyári lámpákat. Új plexi, illetve jobbos trafó is, egész csinos lett.
-
aktív tag
válasz
Micsurin #345044 üzenetére
csak dobott egy képet messengeren
Mondjuk ez meg a másik oldal, ezek szerint őt még nem harapta vissza a cimbizés. Szerelő ismerősnél a munkaidőn kívüli hívás kb. napi szintű, de havi minimum 1-2 beesik vasárnap hajnalban vagy épp ebéd közben is, így nála a Facebookon ügyféllel kommunikáció végképp no go, ő nem is ír ügyfélnek és nem válaszol ilyenekre.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Micsurin #344960 üzenetére
Mondjuk a diamondcut nagyon rohadék egy dolog ha sérül...
Itthon debrecenben csinálnak diamondcucot egyedül..Ilyesmi esetleg?
Mondjuk ez inkább zöldes mint kék... bár fényviszony kérdése napsütésben pl tök kék tud lenni.. (kedvenc hondás kuncsaftomnak hoztam létre a gépet pár éve. -
rbalint88
addikt
válasz
Micsurin #344958 üzenetére
Jo lenne, az S4-e 8x18 ET45 es meg lehetne kicsit kijjebb optikailag (hogy elfer-e az mas kerdes
)
Az a ketreszes szvsz nem illene ra. A hungarogumis viszont mehetne, azzal csak kicsit lenne racse. En mondjuk gyari parti vagyok, szerintem nagyon szep felniket lehet ra vadaszni a gyari kinalatbol. A rendelt Enkei is szep felni, de valahogy nekem nem passzol ra 17”-ban. 18-19” OK, akkor racse, de lassuk meg hogy mutat eloben. -
-
válasz
Micsurin #344952 üzenetére
A honlap szerint 8 db van belőle. Ugyanakkor 18x8 és ET35, az enyémen beleérne a sárvédőbe, ez inkább a Golf 4 mérete. (A4 passz!!!)
Tippre jó lesz hozzá a kúpos gyári csavar, DE inkább hívd fel hétfőn a boltot, ők tudni fogják. Ha mégis másféle kell, lesz nekik készleten.Kisebb karcot javítottam már lakkfilccel matt feketén, egész jól sikerült, magam sem látom a helyét. Könnyen lehet, hogy indokolatlanul gondolom nehezebben javíthatónak.🤷♂️
Antracit is jó, 3-4 év múlva lesz aktuális, addig 5x megváltozik az elképzelésem...Szeretek felnit venni
, 5x112-ből határtalan a választék.
-
válasz
Micsurin #344796 üzenetére
Látom, nem kaptál választ. Az MSW az OZ tulajdona. Míg az OZ a prémium (pl. Audi) , az MSW a volumen márka (pl. Skoda).
Egy normál OZ sem annyira könnyű, ezért vannak a drágább "flow formed" felnijei (legyen Porsche), ezeket HLT-vel jelölik.
A Sparco felniket is ők készítik, általában mutatósak, sportos megjelenésűek, de ezek sem könnyűek (ez legyen mondjuk a Cupra)..Viszont ezek mind-mind megbízható minőséget képviselnek.
Flow formed: nem tudom a magyar kifejezést rá, körülírva görgők közt formázzák, nyújtják az öntött alumíniumot. Ezzel könnyebb és ellenállóbb lesz.
De a valódi kovácsolt felni még könnyebb.Viszont nekicsaptam (nem csak nekidörzsöltem) a flow formed OZ felnit az útpadkának és nem kellett görgőzni, csak esztétikai javítást igényelt, szóval van benne ráció.
Itt tudod nézegetni a súlyukat: https://www.felgenoutlet.com/en/
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Micsurin #344819 üzenetére
El vagy kényezteve. Ez kb alap, ezzel számolni kell. Az a meglepő, ha nem így van.
Golfnál szervizzel megbeszélt időpont csúszott fél hetet betegségre hivatkozva. Így hétfő-keddre lett időpontom, ha nagyon elhúzódna, akkor szerda.
Csütörtökön hívtam őket, azt ígérték a főni visszahív (ő diagolta a turbót). Pénteken hívott végül, mondta még tesztelik, de kész van, valszeg megvan a hiba. Mondtam, hogy tesztelem én, és viszem vissza ha baj van. Fél tank gázolajat így is kijártak belőle...Bmw első szerelő rémálom. Nem hív vissza, nem veszi fel, csak szökő évente egyszer, azóta nem is voltam nála (ott azt sem tudtam, hogy viszont látom e a kocsit). Cserébe a többi már 1 napos szerelés (villamosságis), vagy max 1 napot csúszik (általános).
-
ParmaBoy
tag
válasz
Micsurin #344819 üzenetére
Hmm, sajnos ilyen az, amikor 1millioval tobb hasznalt auto lesz itthon 10 ev alatt, es kinalatibol keresletibe csap at a piac szerelok teren, igy elszallnak az arak es a hataridok a szervizeknel.
Amugy en a Doni Motorst ajanlom budaorson VW teren annak, aki nem sajnalja a banant (Te pont ilyen vagy), kinottek magukat munkafelvettel, stb, de meg mindig profik, ami nem garis es konszer, en igyekszem oda kuldeni, rossz szavam nem lehet rajuk. De sztem ezt priviben beszeltuk mar.
-
rbalint88
addikt
-
barnam_
nagyúr
válasz
Micsurin #344593 üzenetére
Az biztos, de most a német biztosításom is nőtt 24%-al (nem okoztam kárt). Újrakötve se lett volna jelentősen olcsóbb. Most nincs előttem a tételes bontás, nem tudom, hogy a casco nőtt-e jelentősen vagy a kötelező.
Addig amíg újrakötve tud olcsó(bb) lenni, csak a szokásos biztosítós trükközés
-
szabonagyur
félisten
-
válasz
Micsurin #343949 üzenetére
"és a mélygarázs előtt visszatenni a tetőt, délután meg ezt megismételni visszafelé. Azt vettem észre ~50 felett már zavarja őket a 30 vagy alattiak életvitele"
Hihihi.
Szoktam röhögni sok 30 alatti csírán, asse' tudják, merre van az előre. 🤷🤗A tetőt bezárom ~200 méterrel a parkoló előtt, nem kell feleslegesen vagizni a munkatársak előtt.
Más.
Működik a Bridgestone S005 peremvédője, nagyon szomorú lettem volna, ha összebaszcsizom a mindössze 1500 km-t futott kerekeket. [kép] (dekoncentrált voltam, temetésre mentem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged