Hirdetés
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Új tali szavazás: LINK
Meg kell adni ph-s nevet. Próbáltam vidéknek is kedvezni, így kicsit sok opció lett (felnőttek vagytok már, megtaláljátok a logikát a sorrendben, úgy talán átláthatóbb).
Bp-en van hétközi opció is, vidéken csak hétvégén. Etyeki kilátót, tatai Öreg tavat (de akár a többit is) esetlegesen össze lehet kötni sétálással/városnézéssel is (egyénileg, vagy akár közösen).
A szavazás 1-jén 18:00-kor jár le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Eugene Roe #341871 üzenetére
baromsag
sehol nem csinaltak igy a folyamatot, hanem mindig elobb epult vmi kivalto infra, aztan lett par korlatozas, de akkor sem az ilyenek
eleve Londonban a sokkal magasabb jovedelmek mellett sem vezettek be ULEV zona-kban ekkora behajtasi dijat, amit irsz
de az a rohejes, hogy meg nemis a legmagasabbat irtad, amit olvastam
fakenick mogul irjak ennek a duplajat-triplajat isszoval itt elobb a korlatozas jonne, azutan meg nagyon nagy budos semmi se tortenne az infraval tovabbra sem
csak olyan lesz4rom madjaroschan menne a vallvonogatas meg a niiiiicsrááápéééééz mantazasa, meg az óóóddddmeg
Keleti PU-otthon 11,5km a Googlemaps szerint, autoval erre a tavra 21percet ir a utvonaltervezo, es 20-22perc alatt szoktam odaerni
ugyanez a tav BKV-val 56perc es elmegy elotted az egyik atszallos jarmu vagy varni kell a megalloban, akkor mar 60+-rol van szo, azaz 3x annyi
innen meg 8km-re van a Bp vege tabla egyebkent kifele, szoval itt nem kerulet lehatso sarkarol van szo kiindulasi pontkent, ahol a madar sem jar, meg konkretan 50m-re van az Ulloi ut es 220m-re a vilimegallo
25perc a Hatar ut az 50-s vilivel azaz csak odaig tobb ideig tart elerni a metroig, mint a teljes ut tart az autoval, es akkor meg sehol sem vagy
plusz meg ha 2-3embert hozok el autoval akkor nekik fejenkent 3 vonaljegy kellene iranyonkentna?
amugy meg az ingatlan erteke, aminek kozeleben mar nem lehet megallni autoval (csak havi 30-40k-rt berelni a korabbihoz kepest) csokkenne, hiszen akinek van autoja es munkaja miatt kell neki, az kiesik a vevojeloltek korebol vs 2 utcaval odebb ahol még lehet parkolni az utcan is es akkor azt veszi meg a vevo
ezzel a setalos utcas keglit csak kisebb aron lehetne eladni
ezt ki fogja kompenzalni a mostani tulajnak?
ez par millio ardiffi per lakas
nem csak homeoffice-s melok vannak am, vkik hajnalban mennek es este jonnek, amikor tizenperces kovetesi idokkel jar a BKV, az auto meg akkor megy amikor akarod, nem vagy menetrendhez kotve, meg ahhoz sem, hogy az hol jarezt a havi 30-40k-t bele kell kalkulania a havi rezsijebe, ezzel kell szamolnia az ingatlan vetelekor is az arban, ezert autoval neki kevesebbet er egy ilyen kegli, mint ahol ez az utcan parkolas tema jelenleg is megoldott
valszeg nem melot fog valtani ezert, hanem egy masik kecot nez mashol
pl van ket sarok kozott 5 haz ~100 lakas, aminek csokken 4-5milcsit a piaci erteke ezert, az mindjart potom 4-500millio
ki fogja ezt kifizetni...?
de amig nem a te lakasodrol van szo, addig gondolom nem is nagyon erdekelne ez seszoval kb kevesebbe kerulne azt a par nagyonhangos sotetzoldet kipaterolni vhova kijjebbre, ahol a nagyon vagyott lakokornyezete eleve adott, foleg ha "uj" lako, nem ertem minek pattog, tudta hova koltozik
vannak kertvarosi reszek, ahonnan 15-20perc alatt ott van BKV-val, ahol most is, es o is ezt az utazast javasolja masoknak
akkor o miert nem hasznalja?
az onkori szempontjabol meg csak 1 adofizeto o is, meg az is, aki helyette odakoltozik a bulinegyed gettoba es jo az neki ugyis ahogy most vanaz onkori miert koltson erre el Mrd-kat?
nem all uresen a belvaros lakoingatlanainak fele, hogy vmivel oda kell vonzania a lakokat, az eddig is koppon volt...Ferihegyi repter is hogy Blindmouse is irta, 1947-ben indult, de fuves kifutopalyas repterkent mar a 1930-s evekben is letezett
szoval ma mar kb nem el, aki elotte is ott lakott volna, de lattam 2VH elotti legifelvetelt rola, es SEMMI nem volt a 2-3km-s kornyekenerre odakoltoznek melle, egesz konkretan a legiranyitos bejarat melletti haromszogbe a repter keritese melle, es most sipakolnak, hogy hangos a repter, zarjak be: [link]
uhm, deegyik oreg fo hangado profiljat megneztem a FB-n meg amugy irta is, Kunmaradas-rol koltozott oda
1990 elottig Kunmadarson szovjet katonai repter volt Mig-kkel
szerinted az nem volt hangos, amikor kb naponta felszalltak?a TU154-k ki voltak tiltva nyugat europa reptereirol a hangjuk miatt, reszben azert is vett a Malev Boeing737-ket 90-s evek kozepe-vege fele
erre vkinek most hangos a repter, hogy kozvetlenul ott lakik mellette es tizeneve koltozott csak oda...?
-
válasz
Eugene Roe #341853 üzenetére
+1, tegyenek vámházat a városhatárra, megszűnik bent a dugó.
Továbbá támogatom a belváros full lezárását is beton terelőelemekkel, se ki, se be senki.
De ezt csak OFF-ban merem leírni. 🤷♂️
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Eugene Roe #341853 üzenetére
ja es szokas szerint ezzel at is esunk a lo tuloldalara, mert ilyen arszabas meg Londonban sincs, csak ott a 4-5x nagyobb lakosra 10x ennyi metro van keszen, hogy tenyleg legyen alternativa is
a tomegkoz infrastrukturalis fejleszteset kene ELOBB vegrehajtani, nem csak tervezgetni tovabb evtizedeken at, es nem egybol tííííccsukkki-sat jatszani esz nelkul, mert ez a resze a tortenetnek az lathatoan nagyon menne egybol neked is
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #341363 üzenetére
Ez az itthoni okos műszakit nem befolyásolja, csak egy plusz adóteher lenne az amúgy is csoró Suzukisoknak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Eugene Roe #341363 üzenetére
Ebből max plusz sarc lenne jó magyarosan, végtére is a csúnya gonosz EU műve.
Qru Egyértelmű, engem a tendencia zavar csak és az az idiotizmus ami megszüli ezeket az ötleteket...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #341346 üzenetére
Lett volna egy erős tippem, hogy ez vmi helyi orvosbáró.
-
válasz
Eugene Roe #341346 üzenetére
ha állandóan be van b*szva, akkor nekem ne műtse családtagomat, köszi
-
tboldi
nagyúr
válasz
Eugene Roe #340568 üzenetére
215/45R17-ben pont nincs Pirelli SF3.
205/45R17-ben lenne, ami szintén engedélyezett mérete a MiTónak, de én jobban szeretem a 215-öst, egy icipicit az oldalfal is magasabb vele.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Eugene Roe #339856 üzenetére
Bringatáska csomagtartóra, vasalt ruha is mehet benne gond nélkül, a másik oldalon meg mikrósedényben elemózsia. Van már olyan táska is, ami egy mozdulattal felpattintható, válltáskaként, hátizsákként vihető, laptopnak is van benne hely...
-
válasz
Eugene Roe #338595 üzenetére
357 mm-es fékek* vannak rajta - eleve túlzás. Cserébe 2 db féktárcsa közel 200 e. Ft, ami nehezen egyeztethető össze a vallásommal.
(*mehetne versenypályára, de nem az én világom)#338592 Qru: Pedig az EBC konfigurátor hozza a pirosat.
Btw felhívtam őket, melyik a legkímélőbb, azt mondták, mindegyik kímélő (ez a magyar képviselet volt)A csecse "versenykerekeim" egy fekete G7 GTI-n folytatják pályafutásukat. [kép]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #338597 üzenetére
Amennyiben nem RedStuff-ot vesz akkor valóban így van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #338595 üzenetére
Ő is azért akarna csak jó lenne ha emellett fogna is és meg is lehetne vele állni...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #331535 üzenetére
Kiraly, akkor megyek hozzad olajcserere.
L -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #331412 üzenetére
Bele kene kukkantani de ha alapjaraton nem egyenetlen a jarasa akkor meg nincs tragikus allapotban. Olyan 120-130k km koryeken raersz. Vagy legkesobb amikor chcenginet nem dob.
-
válasz
Eugene Roe #331412 üzenetére
Felesleges kiadás míg szép egyenletesen jár a motor, vagy nem jelentkezik égéskimaradás.
-
szőröscica
addikt
válasz
Eugene Roe #331051 üzenetére
Elvileg a Starcar eleg jo muhely.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Megy privát.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Másodikra: melegítés és kézzel feszegetés, aztán a maradékra izopropil alkohol, esetleg sebbenzin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brave
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest