Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- RAM topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoros27
újonc
Sziasztok. Valaki találkozott már az alábbi problémával? 3080 ti, hive os alatt folyton ugrál a hashrate 80-54-2-0 MH/s kb ezt csinálja pár másodpercenként. Az elmúlt egy hétben nem volt ez a jelenseg stabilan 78-at tudott.. ma újra inditottam és már ezt csinálja (lolmineren). :/
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Winchester95 #75194 üzenetére
ethermine-ra sem enged, szintén minerstat csak lolminerrel. valami tls disabledet ír.
-
Pietrosz
addikt
Nicehash-al mi lett? Elvitte a NAV?
Csak egy google-re vezető 404-es error-t hoz be az oldal.
-
Hohocali
aktív tag
-
mokus1
addikt
Van egy kártyám ami HiveOS alatt nem akar semmit csinálni, felismeri de nem indul el.
Viszont a PC-mben megy, hagytam egy napig és ment, kicseréltem a risereket is más slotba is dugtam de nem akarja megtalálni magát, valami hibaüzenetet dob a hiveos, de kicsit tanácstalan vagyok. Volt egyébként hogy amikor beraktam egy olyan kártya helyére raktam ami magasabb memória frekin ment. De kitöröltem mindent OC profilt viszont így sem talál hive os alatt magára.
Mit tudok még tenni? -
Pietrosz
addikt
válasz
Winchester95 #75187 üzenetére
24.2 után elb@sztak valamit elvileg, azóta szar, és nem csak eth bányászat közben írja. De 1-2 másodpercen belül újra csatlakozik.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
NANO hálózaton mennyi ideig mehet a jóváhagyása egy blokknak? 20 perce pendingel a 2miners kiutalás, eddig pikkpakk megjött mindig.
-
Laraxior
titán
Hinnye.. Ma azert megzuhant az arfolyam
-
x_pnK
tag
válasz
mokus1 #75158 üzenetére
Az átváltás minden nap 13:00-kor(+20-40 perc a tranzakciók célba érése miatt) történik egy váltón, az akkori ETH/BTC árfolyamon. Azt nem írják, hogy melyik váltón váltják, de nézegettem én is és kb. stimmelni szokott a mennyiség.
Ha elérsz egy kiutalási limitet, akkor a "Payouts" szekcióban végig tudod majd követni, hogy mikor utalták be a váltóra, mikor történt az átváltás, mikor jött vissza a poolhoz a btc, stbstb..szerk.:
nekem 100MH/s-re vetítve amúgy az elmúlt 24 óra termése 2miners-en:
0,00197081 ETH, szóval szerintem semmi gond nincs a poollal, share kevesebb van mint ethermine-on, de ez a pool beállításaitól függ. -
aerosmith
őstag
válasz
xabolcs #75151 üzenetére
Még nincs full 24 órás stat, holnap berakok.
De ha a legutolsó sorban lévő Pool Hashrate számít akkor elég focsi a TBM, 90-93MH/s-eket érzékel a pool, 708/6/2 jelenlegi aránnyal.
Vagyis kliensen hiába gyorsabb ha a pool incorrect és stale miatt nem fogadja el.
Szerintem jelenleg kevesebbet termel mint Trexxel. -
RockHaRD
addikt
Akkora nagy mester vagyok, hogy sikerült majdnem egy napig a 2minersen soloban bányászni.
Gyanús volt, hogy semmi balance nem növekszik. Az lett volna még a vicces, ha találok egy blockot az iszonyat kemény 185 mh/s bányászfarmommal
-
mokus1
addikt
2minersen 2óra 20 perc alatt 110 sharem volt. Ez nagyon karcsúnak néz ki 2:30 perc alatt...
Mitől lehet ez? -
pohár
félisten
válasz
Fetyoka0 #75155 üzenetére
az ASUS német webshopjából is hasonló áron lehet vásárolni (legalábbis a 3070-es Noctua verzióját, sőt), ha épp raktáron van
bár tegnap még különálló termék volt a Noctua Edition 870€-ért, ma már csak bundle-ben van
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
tupacamaru #75160 üzenetére
metamaskon a polygonos van beállítva, ethermine oda utal ki 0.005 ETH-t ha eléri és utal is szépen mindig. coinbase-en nincs lehetőség állítani, vagy csak én nem találtam. beillesztem a metamaskos címet és beállítom hogy polygonnal fizessen, hálózatot nem tudok választani.
-
sanzi89
addikt
Találkozott-e valaki olyannal, hogy PhonenixMiner minden egyes új DAG generálása után közvetlenül incorrect és stale share-eket csinál, majd a watchdog újraindítja a minert és utána a következő DAG állításig minden share accepted, de utána kezdődik a hiba előről? RX570 8GB-os kártyák, lapozófájl van 200GB. Régebben ritkán csinálta (naponta 2-3 alkalom) az 5.4-el, az új 5.8-al pedig minden alkalommal.
-
aradebil2
senior tag
válasz
tupacamaru #75150 üzenetére
Úgy gondolom hogy igen, legalábbis Binance-n működik (igaz jelenleg csak Maticot lehet küldeni, ezért kell előtte az ETH-et átváltani Maticra)
-
Fetyoka0
tag
Srácok innen rendelt már valaki? Ha nem es van cége rendeljen mar nekem...bármit
-
Olyan kérdésem lenne, hogy vram chipekre hol lehet kapni hűtőbordákat?
Vettem egy 1070Ti-t, szépen megy 9gigán, és utána néztem, hogy nincs rajtuk borda, így mégse húznám. -
xabolcs
őstag
válasz
aerosmith #75145 üzenetére
En a pool statisztikajabol szedtem ezeket a szamokat ... a minerekben en nem bizok.
Ha mar ment legalabb egy napot a TBM: innen (a sajat cimeddel persze) egy valid / stale / invalid triot ha osszehasonlitanad a masik banyasz programod statisztikajaval, azt megkoszonnem! -
Dare2Live
félisten
válasz
rumkola #75141 üzenetére
afterburner PL 72, CC -90, mem +1300
legújabb T-REX --lhr-tune 74.5 de autón is kb belötte.mem +1360on 2h múlva eldobta magát lehet egy +1330 még benne van.
Ha nincs afterburner akkor: Evvel még én is most kisérletezek:
C:\TR247\t-rex.exe -a ethash -o stratum+ssl://eu1.ethermine.org:5555 -u wallet adress -p x -w TRig0 --cpu-priority 5 --lhr-tune 74.5 --pl 73 --lock-cclock 1100 --mclock 1300 --fan 65 -l c:\TR247\log\log.txt --lock-cv 700
e fenti még nagyon kezdetleges egymás után dobáltam az opciókat, fan sincs rendesen belőve... de most evvel megy:
75.32 MH/s
minute: 75.32 MH/s
hour: 74.94 MH/s
day: 75.20 MH/sÉs még csak ha játszok hajtja meg vga monitort amúgy az integrált vga. Elég sok MHt levesz a youtube, netezés. No meg 2-6hnként van egy lock...
-
aradebil2
senior tag
válasz
tupacamaru #75135 üzenetére
HODL
Amúgy ha kiakarod venni akkor egy DEX-en (Sushiswap, Quickswap stb.) átváltod Maticra a wETH-et, beküldöd Binance-re és kész. -
Dare2Live
félisten
3080 LHRből jelenleg mi az ami kihozható?
nekem T-REX átlaga elmúlt 12hra 75.3MHt 229wattal. pool felöl 72.2mh. Fogyin még faragni tervezek pár wattot, meg sztem még 1-2mh benne van de vszeg megállok itt.
-
Dare2Live
félisten
ethereumnál L2t kell használni különben vmi elképesztő drága. ez etherminenel matic, ahol kb 0cent egy utalás 2minersnél meg btc... mondjuk az nem L2.
az eip1559 óta sajnos pooloknak is fizetniük kell utalásért nincs olyan mint rég, hogy ott a 0 eth rewardos blokk etherscanban.
-
2018
senior tag
Megérkezett a btc-m 24 dolcsi 1 napra nem rossz.
Királyság ez a 2miners.
-
aradebil2
senior tag
válasz
RockHaRD #75131 üzenetére
Én segítek szívesen, de nem ígérek semmit, mert volt már itt kollega akinek valamiért egyyszerűen nem működött a Polygonos kiutalás, pedig még MATIC-ot is küldtem neki...
És már az sem teljesen ingyenes, bele kell feccölni fél dollárt kb, hogy működjön (Faucet már keveset ad)
-
szabeska
addikt
Aki sokallja a levonásokat, használja a 2miners-t!
[link] Itt minden le van írva!
Pofon egyszerű, az ETH wallet cím helyett egy BTC wallet címet kell megadni a bányász progiban, ennyi! Kb 50 Forint így egy kiutalás... Mindenki kibányászott coinját egy összegben, egyszerre váltják a váltónál majd utalják ki naponta egyszer, ezért ilyen olcsó. A "hátránya" annyi, hogy így ETH helyett BTC-ben lesz a manid. -
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Ethermine nagyságrendileg mennyit vesz le egy 0,05-ös kifizetésből? Tudom, hogy elszálltak a tranzakciós díjjak, de a Nanopool most már 0.047et küld csak ki ennyiből, az már tényleg sok.
-
2018
senior tag
Minden nap 12 óra utc time-ban küldik ki egy csokorba. Napi egyszeri kiutalás van. Nekem ez jó, nem veszem ki és amig megy az eth bánya btc-m lesz úgy is az a menő most.
-
mokus1
addikt
Elkezdtem most használni a binance poolt, viszont nagyon kevés rajta a share-m. Ez mitől lehet? másnak van ilyen problémája?
-
EQMontoya
veterán
Az MPT "write SPTT" funkciojanak hogy kellene mukodnie?
Lehuztam a min feszt, hogy lehessen kisebbet adni 880 mV-nal a jatszos gepen a 6800xt-nek, de semmi hatast nem erek el vele, tovabbra is 880mV a minimum az afterburnerben. -
xabolcs
őstag
... jobban mennek ...
Mit ertunk jobban mennek alatt?
Pont ez a bajom, hogy a hash az egyertelmuen tobb, viszont amit lat belole a pool (valid share), az lathatoan kevesebb.Egyelore figyelem a changelog-ot, aztan neha csinalok ilyen par napos tesztet, hatha javul a dolog.
-
2018
senior tag
válasz
Wolf Rambo #75109 üzenetére
Szerintem 2miners es btc be kerd a kiutalast binance btc walletre. Mar 0.005 eth nal kiutal. Nekem majdnem naponta van igy kiutalas.
-
Wolf Rambo
kezdő
Sziasztok! Jelenleg Nanopool-on túrok ETH-t és nemsoká megtörténik a következő kiutalásom. Jelenleg 40-45 napig tart amíg összejön 0,05 ETH. Szerintetek menjek át másik poolra túrni az ETH 2.0 miatt? Ha igen, akkor melyik poolt válasszam?
Válaszokat előre is köszönöm! :)
-
aradebil2
senior tag
-
aradebil2
senior tag
#RTM
Egyszerűen nem tudom letölteni a legújabb Raptoreum minereket, safe böngészét kikapcsolva letöltik a böngészők a .7z fileokat, de utána egyből törlődik, pedig a Windows tűzfalat is kikapcsoltam...valakinek van vmi tippje?
-
krepp
tag
válasz
xabolcs #75100 üzenetére
Team Black miner
Nálam az van hogy nvidiás rigben hive os-en 4-5%al több a hash, de kicsit több a stale is.amd-s hiveos rigben a kártyák egy kivételével jobban mennek, de az az egy ami nem, az kábé annyival rosszabb mint amennyit nyerni lehet a többin,
Egyértelmű hogy a srácok találtak valamit, de nekem ez nem optimalizációnak tűnik, hanem a rendszerből kicsavarnak valahogy többet pár stale árán...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest