Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz mihione #56564 üzenetére
Körülöttem is páran ezt nyomják, és kérdezgetnek engem róla... nem győzőm kikerülni a válaszadást.
Szerintem átkúrás. De ha napi szinten belefér az az 1-2 kattintás és később sem erőltetik rád a reklám nézést, akkor hajrá csinálja akinek ehhez van kedve.
Én biztos nem foglalkoznék vele.Igen és semmi köze a bányászáshoz. "Stakelés" filozófián fut SZERINTEM , csak emberekkel ezé van ez a hívd meg anyádat is dolog...
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
korcsi
veterán
válasz mihione #57694 üzenetére
A Phoenix egy program, az nem von le díjat utalásért.
Ha az ethermine-ra gondolsz akkor ott nekem két hét után az első csillét 21000GWei-ért kitolta.#57706 sittes79: 0.00002 ETH általában
Itt van a bánya forgalma, jól látni a kiutalásokat
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
fireman123
őstag
válasz mihione #57740 üzenetére
a nicehash sem dolgozik ingyen (nem ingyen biztosítja a hash vevők-eladók közötti kapcsolati lehetőséget), mindig kifizetőbb közvetlenül túrni egy coint, kivéve ha beesik a nh-re egy olyan "vevő" aki valamilyen okból extrém díjat fizet a hash-ért (ilyenkor több fizetséget kap a hash eladó is, azaz Te), ...de ez nem szokott hosszú ideig tartani
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz mihione #59313 üzenetére
Majd írd meg mi lett. Én NH-en tolom. Ma reggeli elmúlt 24h-ám 51 dollár lett 650 Mh/s-re. Calculátorokat nézve hozza amit kell.
Mindenhol van valamilyen fee. Olyan hogy ingyen szolgáltatás, olyan nincs.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Powerer
tag
válasz mihione #59314 üzenetére
Amikor a t-rex elindul, kirja neked, hogy milyen lokális címen éred el a saját webes felületét, amin tudod monitorozni a gépet. Pl.: http://127.0.0.1:4067/trex vagy http://192.168.0.192:4067/trex.
Ha nem lokális megoldás kell, akkor a 2minersen tudod nézni a saját walleted címét.
Az ott megjelenő hashrate-ek a beérkező sharek száma alapján kalkulálódnak: Current hashrate - last 30 minutes of work, average hashrate - last 1 hour.
Használhatók különböző stat programok, ezek csupán a pool oldalán keresztül elérhető publikus információk alapján készítenek statokat. A bányászásodba nem tud belenyúlni, fee-t nem tud levenni, de egyes verzióknak lehet előfizetési díja. -
Dare2Live
félisten
-
koko52
nagyúr
válasz mihione #59399 üzenetére
Pont bele estél abba a csapdába, hogy tegnap előtt pl nekem 51 dollár volt a bevételem tegnap pedig 65! A minestat szerint átlag felett vagyok NH-el.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Ferdzsoo
addikt
válasz mihione #59399 üzenetére
Az a baj hogy ez a HUFban számolás még így mindig nem mérvadó.
Azt is tudod hogy BTC mennyiségben melyik mennyit hozott? Ki/mikor/milyen átváltási árfolyamon számolt?
Azt meg tudod mondani hogy ezekben a napokban a Nicehash vs. a Ethermine BTC mennyiségben mennyit hozott ugyanazon az időtávon? (BTC/ETH árfolyamból)
SZámomra kb ez az egyetlen mérvadó. (Így csak egy változó van. a BTC/ETH árfolyam)"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
mihione
őstag
válasz mihione #60133 üzenetére
Na vegigprobaltunk mindent amit csak lehetett,csak egy kartyanal jatsza ezt akkor is ha ez az egy van csak a gepben,olyan riseren es slotban is amivel a tobbi rendesen mukodott ez szarul megy.valley benchmarkban szepen felhuzza az orajelet es a tdp-t gyari ertekekre,de eth banya inditasanal beesik a core fesz 0.8v vagy az ala ezzel egyutt pedig a coreclock.is 1500 mhz korulre,memory az marad,barmit oczok nem segit rajta,ddu driver reinstall is volt ugyanugy szarakodik.Szerintetek mi az isten lehet vele?Tobbi 2 kartya jol mukszik,csak ez az egy szivat...
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
-
EQMontoya
veterán
válasz mihione #60723 üzenetére
Phoenix amugy fura.
Tegnap neztem, hogy mondjuk egy 6800XT-bol kb. 2MH/s-kel tobbet kihoz, mint a Teamred.
Igen, de fogyasztasban is radob 10W-ot. 5W 1 MH/s-ert pedig mar hatareset. Jelen aron meg megeri, de necces.
Szoval ha valakinek problema a rig homerseklete (foleg nyaron), akkor inkabb Teamred, energiahatekonysagban jobban mukodik.
RX580-ak teren is ezt tapasztaltam vele: ugyan kartyankent 0.3-0.5 MH/s-et veszitettem, de cserebe a fogyasztas is csokkent 3-5 Wattal, kartyankent.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
tlac
nagyúr
válasz mihione #60723 üzenetére
Phoenix felulirja ami afterburnerben beallitasz...egyik haveromnak behangoltam a rigjet es allandoan levette a venti fordulatot mert 80 fok volt beallitva target tempnek
ezt én is tapasztalom egy 5700xt-vel, hogy szépen lassan levette az rpm-et és kezdett megsülni a cucc
mivel tudtad kiiktatni ezt az opciót?
nekem a megoldásom az lett, hogy az amd driver-ében állítottam be, azt nem bírta felülcsapni[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz mihione #60958 üzenetére
amit banyaszol eth mennyisegre nalam tovabbra sem igazan valtozott
Szóval nálad nem nőtt a diff 3-ról 6-ra. Értem.
Én mindenképp BTC-re váltanám, az incommingom pedig nem kevesebb mint akármelyik pool esetén. + rugalmasság."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz mihione #60972 üzenetére
Nálam kezdetektől jól működik. Akkor itt a bibi. De ide is gyakran beírom, kérdezem a többieket, figyelem saccoló oldalakat és teljes mértékben elégedett vagyok. Főleg, hogy amit kapok az már tiszta, az egyetlen bukóm már csak fiat váltásnál van. Minden más fee mentes.
Amíg ennyire felkapottak (vannak olyan bányászok akik napi több 1000 dollárt csákányolnak NH-en) addig nem lehet nagyon mellé lőni.
[ Szerkesztve ]
-
-
koko52
nagyúr
válasz mihione #61316 üzenetére
Azt is nézni kell, hogy NH folyamatosan btc-ben fizet. Ami mindig jobb helyzetben van ha esik vagy nő az árfolyam.
-
warcat
veterán
válasz mihione #61537 üzenetére
Nem tudom van-e most hozzárendelve készlet, de akinek van coinbase regje, az kattintgassa végig a
https://www.coinbase.com/earn
részlegen a videókat.Lehet tippelgetni, nincs korlát a válaszadási próbálkozásokon.A kapott coinokat meg lehet tartani, vagy átkonvertálod pl ethereumba és eladod .pro-n.Visszajön az eltapsolt 6 euró, persze csak ha nem tudtál róla eddig.
EA: It's in the crate!
-
3800+
őstag
válasz mihione #61977 üzenetére
Igen de egyre kozelebb az eip sztori. Ha most ruhazol be nem biztos az a megterules ido, sot az sosem biztos.
En beletoltam 2 honap alatt 330k-t ami a 100 Mh/semmel jo esetben 4-5 honap. De ebbe beleesik ugye a julius, szoval orulok ha 0ra kijovok.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
oZone762
tag
válasz mihione #61977 üzenetére
Szerintem a megtérülést nem érdemes túl optimistán számolni, az a 6 hó inkább 7-8, ha minden változatlan marad. Csak már most lehet tudni, hogy 5-6 hónap múlva gyökeresen megváltozik minden. Ezért csak hatékony riget érdemes építeni (nagy MHs/W), könnyen eladható kártyákkal, és bevállalni az esetleges bukást. Egy ma megvett 3080 vagy 3090-en csúnya nagy áresés lehet, 10x0/ 20x0 meg lehet a kutyának nem kell már és az ára lehet visszaesik aprópénzre 300k-ról.
-
bobalazs
nagyúr
-
HoppMaster
aktív tag
válasz mihione #62497 üzenetére
Igen ez a vmelyik nap tegnap volt. Bár nem sok ember moccant rá a bejegyzésre. Én személy szerint egy ideje szemezgetek vele, de nem nagyon találtam itthon olyan fórumot ahol ezzel foglalkoznának konkrétan. Illetve ahogy a YT videókat is nézem külföldön elég brutál antennákat is szerelnek fel.
meg ugye felvetődik a kérdés, hogy kültéri vagy beltéri egységbe ruházzon be az ember.
Pár helyen ahol néztem igencsak előrendeléssel vannak az eszközök, nincs raktáron és hiánycikk.
Azért lenne jó, ha vki aki használja az legalább tudna érdembeli infót adni. Bár a weboldalon eléggé nyomon követhető ki mennyit minerkedik csak az nem, h milyen eszközzel. -
Puffocska
tag
Engem is érdekel a kérdés, de egyelőre nem látom miért jó alternatív hálózatot építeni az IoT dolgoknak, és mi történik az adatokkal, amik ezen a hálózaton mennek. Erről van bárkinek infója? Illetve világos a hélium árfolyama, de valós kereskedés is van mögötte, tehát tranzakciók, vagy csak egy grafikon, elméleti értékkel?
-
Kobe
veterán
En elegge elmerultem benne.
A legnagyobb riziko az hogy a nagy gyartok, egy kivetellel no return, no refund elv menten majd szallitunk valamikor dolgoznak.
Azert 150K t elutalni amit vissza semigenyelhetsz es majd a beigert 2 honap delivery helyett talan 6-8 honap mulva kapsz valamot, eleg kockazatos.
Budapesten es vonzaskorzeteben az osszes hotspot egy regisztralt banyaszhoz kotheto, gyanitom regebbi tipusok mert az ujak mindenhol out of stock, van aki meg az oktoberben leadott rendeleset sem kapta meg. a 10-15 legnagyobb hotspot idehaza hozza van beregisztralva es szinte kivetel nelkul 10 emeletes panelok illetve irodaepuletek helyen van. Eselyesen ezek mind 8 - de inkabb 10 dbi kulteri antennak, epulettetore elhelyezve. A legkomolyabb a vac folotti dunakanysrbeli antenna, ami ellat a blahaig...Masreszt augusztusban halving lesz a szetosztott helium szamaban, plusz a 4-5 nagy licenszelt miner gyartonal kb 200e db elorendeles van, ami azt jelenti hogy nyar vegen eselyesen brutalisan beesik a return (akar a mostani tizedere is)
A riziko az meg a beleszarunk a masik palacsintajaba elv. Ha te talalsz egy jo helyszint sok kapcsolattal es valaki 300meteren belul telepit meg egyet, akkor felezodik a jutalom. Dunakeszin volt egy csomopomt amit valaki kirakott de 6-7 db masik hotspot termelekenyseget vagta oda vele...
A kulteri es belteri antennak kozott a hatotavon kivul nem tusdom milyen erdembeli difi lehet, de elvileg a belteriekre is lehet akar conradban vagy mashol nagyobb teljesitmenyu antennakat pakolni.
En elgondolkoztam egy / 2 dbon, egyreszt belvarosi tetore ki tudnam rakni masik helyszinnek egy agglo csaladi hazba, de csak refundos gysrtotol -
x_pnK
tag
válasz mihione #62503 üzenetére
Én is gondolkodóba estem, hogy beruházok egyre Esztergomban, illetve egy havert is érdekelné a dolog, így már lenne legalább két adó... Csak egyelőre én sem teljesen értem, hogy mi ennek jelenleg a haszna.
Illetve, hogyha nem tudom túl magas pontra tenni, nem tudom elképzelni mi lehet a hatótávja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- A Pixel Tablet 2-vel ismét vége szakadhat a termékvonalnak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen processzort vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy tab A 6
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest