Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
k1raly
aktív tag
BEAM NODE
Nem tudom valakinek van e tokenja vagy tervezett venni de most jó áron van. Első körben 1000$ volt a beam node token most piacon lehet 700$ körül kapni. A meglevő beam node tokent lehet delegálni vagy saját validatort indítani.
Aki delegálni megadom neki szívesen a saját validatorom addressét.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Volt neki mindene. Csak nem mondta meg mennyi.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Na szuper. Akkor ha megunom a bánya bohóckodást rendelem is az olaj radiátorokat.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Köszi a tippet erre nem is gondoltam.
Még kérek ilyen jó tippeket, van egy haverom aki tett a nappaliba infra fűtést hogy elhasználja a plusz termelést, de van mikor az ablakot is kinyitja mert túl meleg van már.
"De legalább nem veszik meg tőlem 4-5ft-ért!"
Na én ennél kicsit jobban szeretném elfogyasztani..
-
k1raly
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
Havonta portlanítom a radiátorokat mert az összes kártyám vizes. GPU 40-44fok, memória max 72fokos.
Ne izgulj minden hónapban veszek coint is eth bánya vége óta.
Mondd el mit csináljak a plusz 7000kwh villannyal amit termelek..
És ne csak elherdáljam hanem ténylegesen legyen is értelme annak hogy elfogyasztom! -
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Évi 10-11mhw, oké szétmegy 10 év múlva az inverter. Veszek egy újat. Mást nem kell cserélni, a napelemek jóval tovább bírják.
Csak annyi a lényeg hogy használd el amit megtermelsz és ne a szolgáltatónak add el töredék áron.
Tudom hogy most drágább egy telepítés, de ez már adott, hát használom ha van rá lehetőségem. -
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
10 év a garancia van az inverterre, a 8kw napelem került 3m ftba mikor csináltam, az inverter most 600e lenne újonnan. Kb 2eth lett termelve vele anno, és az egész házat ellátta mellé, a hőszivattyús fűtést is, akkor miért nem biztos hogy megtérül?
-
k1raly
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
Tegyük fel van évente 7000kwh plusz termelésem, ezt a szolgáltató jobb esetben visszaveszi 4ft/kwh óra áron. Az 28000 Ft, de ha ezt elhasználom és lesz belőle mondjuk napi 3$ és ez napi 12kwh fogyasztás ha a gép óránként eszik 550w-ot, így éves szinten 5000 kwh megy el a bányászatra, akkor vajon jobban jöttem e ki azzal hogy járatom a gépet meg a kártyát amit megvettem másra és ez csak egy másodlagos használata.
Nem is kérdés, de már megint kár volt válaszolni neked úgyis bele fogsz kötni valamibe.. -
k1raly
aktív tag
válasz
k1raly
üzenetére

Update
Kb 23 órát ment a gép és ennyit termelt, a balance ugye azért több mert az első 4$ig duplán számolja a pénzt a referral miatt, ma este kipróbálom a rigen is hogy riserekkel hogyan működik. Ja és ha megy 1 héten legalább 50 órát akkor jobban fizető feladatokat oszt, majd holnap az is kiderül hogy, tényleg így lesz e. Majd arról is írok ide hátha valakit érdekel.
-
k1raly
aktív tag
válasz
madpapa
üzenetére
Nem ültem végig a gépnél, de mikor láttam akkor is teljesen random volt, egyik percben ment fullon utána meg csak pár %on, elvileg ha megvan az 50 óra 1 héten belül akkor több feladatotot oszt ki nekem majd, és a díjazás is jobb lesz.
Egyébként ez nem új projekt, már 2017 óta működik. -
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nyilván kiutalom paypalra amit kapok, és nem a boltban fogom elkölteni kajára, hanem ugyanúgy cryptot veszek belőle, persze ez most nem túl sok pénz, de akkor is járattam a gépet mikor 1100$ volt az ethereum és 285ft volt 1 dollár.
Tudom hogy jó lesz később, nem sietek sehová.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Eddig is bányásztam és van napelem is. És tényleg nem megy folyamatosan 100%on úgy mint bányában, de sokkal többet ír hozamra mint ott jelenleg.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Levettem 350w-ra a kártyát, afterburnerben úgy állítod ahogy szeretnéd, és nem megy mindig fullon, lehet nézni, ahogy, osztanak feladatot attól függ a fogyasztás, bányában nyilván mindig maxon ment.
A teljes gépet még nem néztem majd 1 nap után beteszem a fogyasztás mérőt hogy lássam pontosan mi a helyzet. -
k1raly
aktív tag
Sziasztok, valaki próbálta már ezt a salad ai nevű programot?
Én most tesztelem, eddig az 5900x és 3090re hoz napi 6$ körül. Majd írok ha letelt a 24 óra, hátha valakit érdekel. Referral kóddal az első 4$ig duplán számolja a rewardot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
k1raly
aktív tag
Sziasztok, valakinek van valami infója mi történt a zephyrrel?
-
k1raly
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
hashrate.no
Itt meg tudod nézni melyik mennyit hoz most. -
k1raly
aktív tag
Én ez a videó alapján csináltam, elvileg megy azért annyira nem bízom benne, majd kíváncsi leszek fog e menni a coin mozgása..
-
k1raly
aktív tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Szerintem kevesen vannak akik olcsón vették meg pl 3060tit a bányász láz előtt, és tudnák adni 100eért vagy alatta, akik még drágán (mi adtunk el 3070eket 570e/db áron használtan) vették azok sem fogják olcsón eladni mivel csak drágán tudnak helyette másikat venni részben a dollár/euró árfolyamok miatt.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Winchester95
üzenetére
-
k1raly
aktív tag
Ki mikor fogja kikapcsolni a gépet? Ethermine-nál manuálisan kell kiutalni most az utolsó alkalommal, reggelig nyomjátok? Én tartok tőle hogy magasabb lesz a gas price közvetlen merge előtt.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Neked már nem fog jutni 100e alatti 3080, Frozen megveszi az összeset.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
És ha véletlen igaz is lesz akkor sem kell 1000x leírni.
-
k1raly
aktív tag
válasz
shteer
üzenetére
[gastracker]
Amiket itt ír az általában valós annyiért jön ki az adott időben ethermine-ról is. -
k1raly
aktív tag
Frozent nem lehet innen kiszavazni?
Feleslegesen gerjeszti a feszültséget.. -
k1raly
aktív tag
válasz
varmi2
üzenetére
Én most építettem 3mftból 6x3080 lhr, mostmár ez ugye 600mhs, 1400w fogyasztás.
2x850 gold táppal.
Új, magyar garis számlás.
Jelenlegi árfolyam szerint 0.225eth/hó ebből jön le a villany (bár itt napelemes helyre építettem) ha lejönne a az áram belőle akkor is maradna havi 410 dollár. -
-
k1raly
aktív tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Nekem is megy hiveos alatt az nbminerrel. 3070ti 81.5mhs
-
k1raly
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Én nem használok nicehasht, de úgy tudom össze lehet hozni.
-
k1raly
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Trex minert használj.
-
k1raly
aktív tag
Sziasztok, mást is "kiválasztottak" az ethermine staking betara? Kíváncsi lennék mennyire vagyok szerencsés vagy ezt az emailt kapta mindenki aki regisztrált? Csak mert adott egy elvileg limitált számú NFTt is azért érdekelne.
-
k1raly
aktív tag
-
k1raly
aktív tag
Csak egy kis érdekesség a 100 fok feletti gddr6x-ről, volt egy barátom aki vett 2 db gigabyte rtx 3080at lhr menteset, már az első hónap után "újrapadozta" ami olyan jól sikerült hogy nem lett kevesebb a hőfok, de nem is foglalkozott vele, hiveos alatt használta, be tudta annak hogy ez csak 85mhst tud.
Most hogy kiírja a hiveos is a hőfokot, kiderült hogy 125-130 fokosak a memóriák, és így mentek 6-7 hónapot gond nélkül, az hogy csak szerencséje volt vagy ténylegesen bírják az kérdéses, de normális újrapadozás után ismet tudják a 100mhst függetlenül attól hogy előtte mit kaptak.
Nem tudom kell e tartani a 100 fok feletti memóriától, de az tuti hogy neki semmi gondja nem lett vele hosszú hónapok alatt sem.
Nyilván senkinek nem ajánlom, csak gondoltam megosztom veletek, hogy volt ilyen is.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
3070ti és 3080ti mind lhres.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Abban sajnos nem tudok segíteni, de hátha lesz valaki aki tud.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Hiveosben gpu 1200 mem 2550 powerlimit 250 trex miner
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
73-75 is lehet ha jól csinálod.
-
k1raly
aktív tag
Helló, az invalid share lehet az OC miatt amelyik kártya dobta annál vedd kicsit lejjebb.
Ha a biosban be van állítva hogy a gép kapcsoljon ha áramot kap akkor az okoskonnektorral gyorsan újra tudod indítani ha esetleg nem éred el, a hiveos egyszerű és jól kezelhető. Úgy emlékszem 8gbos pendrive elég hozzá.
És a 3070ti ennyit tud 59-61mhs /160-180w. -
k1raly
aktív tag
válasz
koko52
üzenetére
Én is úgy gondolom hogy az Európában lévő árak lesznek nálunk is nemsoká, csak azt gondoltam ez az összeg amit leírtál valamilyen biztos forrásból van ez érdekelt volna.
Ami nálunk van ár az nem tartható, én még bővítek most a saját napelemes rendszeremen aztán majd látjuk milesz.. Sok jóra nem számítok.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ameddig a btc dominance 60% körül van én nem várnék altszezont. Majd ha elkezd csökkenni. 50% körül figyeld majd az altok árát.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)