Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tlac
nagyúr
válasz
Kiskokó
üzenetére
Az SSD-t ha rárakom a gépemre és felismeri mint külső vinyót. Onnantól fogva az azon lévő firefoxot megnyitja úgy ahogy az azon a vinyón azzal az OPP-al volt, úgy hogy egy másik gépben van, másik oprendszerről??
nem, a firefox profilját kellene átmásolnodde olyan kérdéseket teszel fel, hogy inkább azzal kellene kezdened, hogy az ssd tartalmát klónozod, mielőtt hozzányúlsz komolyabban
-
tlac
nagyúr
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Értem, hogy divat utálni a bányászokat gamer oldalon, de aki egy kicsit is ért hozzá, az tudja, hogy a legrosszabb állapotban lévő bányászkártya jobb állapotban van/kevesebb rizikót hordoz mint egy gamer kártya
azért ezt a képet árnyalja, hogy a játékra használt kártyák időben csak töredéket mehetnek, mint a bányákra befogottak
-
tlac
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
ez mit számol még vissza?
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
Attix82
üzenetére
aki csak 1 kártyával nyomja, annak van még némi esélye

viszont nem tudom, lehet a többieknek sem jó, mert ha már átlépted a limitet, akkor lehet meg kell fizetni majd később valamikor az afelettit is a 6,5-szeres szorzóval
akkor viszont azonnal le kellene állítani
szóval passz... kellenek a részletek
-
tlac
nagyúr
válasz
Attix82
üzenetére
hm, részben igazad van, pontosítok
szóval attól függ hogyan nézik az átlagot, havi vagy éves bontásbanha csak az éves összfogyasztást nézik és átlépted már a limitet, akkor mehet aug. 1-ig, mert utána úgy is sokat fizetsz már
ha viszont nem lépted még át, akkor viszont célszerű azonnal leállítanod -
tlac
nagyúr
jól értem, hogy ha tegyük fel minden hónapban diktáltam és fizettem az eddigi fogyasztást, de mondjuk már most túllépetem az éves kedvezményes keretet (210 kWh/hó, éves szinten 2523 kWh), akkor augusztustól kezdve minden kwh a magasabb áron pörög?
mert akkor ezzel megint visszamenőleg is büntetnek, hiába fizettem ki eddig az aktuális áron, meg hiába lennék a havi 210 kwh alatt
-
tlac
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
firefoxban a hardveres gyorsítást kell kikapcsolni
vagy az igp-t használni ha van olyan -
tlac
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
de még ha jól belemásztál, akkor is maradnak homályos foltok
pl. milyen hardvereket fogadnak el bányászköltségnek
oké, hogy te megindoklod, hogy ez meg amaz azért kellett, de vajon mit szólnak majd hozzá -
tlac
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
az nr200p-hez jár egy 3.0 pci-e x16-os riserkábel
-
-
tlac
nagyúr
itt az eredeti link is hozzá:
Tim Beiko | timbeiko.eth
@TimBeiko
The merge will not happen in June -
tlac
nagyúr
válasz
Powerer
üzenetére
az M2->USB PCIE-t nem tudom értelmezni, hogy micsoda
az M2->PCIE működhet, egpu-ra szokás használni, így rákereshetszannak nagyon utána kell nézned az alaplapod specifikációiban, hogy mire képesek az m2 slotok és melyik hova van kötve (cpu vagy chipset)
gigabyte szokott block diagram-ot is megadni, asus lehet nemviszont légyszi te is írd már le, hogy hogyan számolsz megtérülést vagy miben reménykedsz vagy mit tudsz, amit itt mi nem
-
tlac
nagyúr
válasz
RealTedMosby
üzenetére
lehet nem is a bányászás a lényeg, nem tudhatod
-
tlac
nagyúr
válasz
Pietrosz
üzenetére
az emos-ok engem is érintenek, írtam nekik egy emailt:
A Hatóság csak a veszélyesnek vélt termékek kereskedelmi forgalomból történő kivonását rendelte el, a termékek visszahívását nem.
Mindazon által, amennyiben a Hatóság által közzétett listában szereplő valamely termékünk megtalálható Önnél, akkor legyen kedves ahhoz a kiskereskedőhöz visszavinni, ahol vásárolta és ott visszafizetik Önnek a termék árát, függetlenül attól, hogy mikor vásárolta.
A Hatóság a 2 méternél hosszabb, de 30 méternél rövidebb 1.00mm2 keresztmetszetű kábellel szerelt, 16A terhelhetőségű hosszabbító elosztókat tartja tűzveszélyesnek, így amennyiben van ilyen termék a birtokában, akkor biztonsági okokból kérjük ne használja, és helyettesítse 1.5mm2 keresztmetszetű kábellel szerelt termékkel.
-
tlac
nagyúr
félig off, de nézzétek át az elosztóitokat
Csak veszélyes hosszabbítót és elosztót találtak a minisztérium fogyasztóvédelmi tesztjén -
tlac
nagyúr
azért az ne felejtsük el, hogy az elszállt kripto/videokártya árak összességében csak a kisebbségének kedvez, a többiek mind buknak rajta, mert vagy megveszik méregdrágán a kártyájukat vagy letesznek róla
(ugyanez megy a ingatlanpiacon is, az építőiparban dolgozóknál, meg a kapcsolódó szakmáknál az emberek zsírosra keresték magukat és mindenki más szív) -
tlac
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
-
tlac
nagyúr
szerintem nem
én úgy értem, hogy a diff bomb-ot mindenképpen akarják, hogy ne járjanak úgy, mint az etc-vel, hogy fentmarad még az eth hálózat az eth2 mellett
viszont közelinek tűnhet a december nekik, így lehet inkább tolnának rajta még valamennyit
de ez egyelőre csak tervezet, nincs elfogadva -
tlac
nagyúr
válasz
szokeherceg
üzenetére
azóta még több panasz jött a telegram-os channel-re, másoknak is el vannak maradva a fizetésekkel
[link] -
tlac
nagyúr
válasz
szokeherceg
üzenetére
Hiveos kifizetés másnál is csúszik? Már 3 napja megvan a 0.1.
a hivatalos telegram csatornájukon mások is panaszkodnak rá, hogy nem jön a pénz
viszont ha magas a stale/incorrect share-ed (>5%), akkor automatikusa nem is fognak kifizetni
ha nagyon magas, egyáltalán nem, de ezek a normális esetek, mert akkor gond van a bányáddalha 5% alatt vagy, akkor jogos a problémád
de ami engem nagyon zavar, hogy szó nélkül megváltoztatták a fizetési szabályaikat
eddig 0,1 alatt is fizettek, ha abbahagytad a hiveon pool-on a bányászást (havonta egyszer volt ilyen nap, ha már hosszabb ideje nem termeltél oda)
ezt egyszer csak eltörölték
így aki pl. eladta a rigjét és várt türelmesen, hogy majd megkapja a pénzét idővel, az megszívta, mert közben megváltoztak a szabályok, a pénze bent ragadt (csak ígéret van rá, hogy majd a pos-nál megkapja)szóval én gondolkozok, hogy otthagyom őket és lehet átmegyek a binance pool-ra, még ha bénábbak is, mert amúgy is binance-es address-em van
-
tlac
nagyúr
aki az eu-s hiveon pool-t használja, megnézné, hogy ma reggel fél 10 és 10 között voltak-e rejected share-ei?
nekem 2 pc-n is voltak ugyanebben az időben, ami elég gyanús, bár egy hálózaton vannak -
-
tlac
nagyúr
válasz
Allihoppa
üzenetére
Radeon 6700xt/6800 is jó ebből a szempontból, még 30 fokos szoba hőfok mellett sincs 70 foknál melegebb a memóriája 60% venti mellett.
ezt meg tudom erősíteni egy referencia 6900xt-vel
szintén 30 fokos szoba és 70 pár fok környékén van az összes hőmérsékleti érték a kártyán 1200-1300 rpm mellett egy ITX-es gépben -
tlac
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
mivel egyszer biztosan betörtek a gépedre, így nem tudhatod miket módosítottak még rajta
de az is lehet, hogy már többen is belemászkáltak
szerintem észre sem vennéd ha pl. időnként spammelne a géped vagy terjesztené tovább a vírusokat, spyware-eket vagy befognák különböző támadásokba -
-
tlac
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
nagyon kevés információt osztottál meg eddig, amiből ki lehetne találni, hogy mi volt a gond
azt miből láttad, hogy ki honnan lépkedett be?ha legközelebb a géphez érsz, hálókábel kihúz, szétnéz, aztán gyalu az egészre
ha a walleted privát kulcsa is ott volt vagy a közelben, akkor a pénzed azonnal menekítsd át máshova
-
tlac
nagyúr
mondok jobbat
szobában 31 fok, egy ref. 6900xt-n megy a bánya egy itx házban és egy sfx táp hajtja az egészet, aminek áll a ventije
és meglepően tűrhetőek a hőfokok, meg a zaj is -
tlac
nagyúr
válasz
phanzetomox
üzenetére
A másik ember, aki szeretné megtanulni, hogyan kell kereskedéssel pénzt csinálni. Innentől kezdve számára ez már nem szerencsejáték, hisz a sikeres kimenetel a gyakorláson és tanuláson fog múlni.
ez amiről nem vagyok meggyőződve, hogy meg lehet-e tanulni olyanra, hogy valóban ne szerencsejáték legyen?
pl. honnan tudod, hogy már ott vagy-e? az, hogy most, hogy éppen nyerőszériában vagy, az még kevésalapvetően az árfolyam mozgása kiszámíthatatlan
kalkulálhatsz magadnak esélyeket, hogy talán erre megy, talán arra megy bizonyos valószínűségekkel, amik technikai vagy fundamentális elemzéseken alapulnak
meg használsz money managementet, stb.na de hosszútávon is sikeres lesz? csak önmagában erre lehetne építeni a megélhetést?
-
tlac
nagyúr
válasz
phanzetomox
üzenetére
tőled szívesen olvasnék valami betekintést a kriptós tőzsdézésedbe

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az ilyet nevezzuk veszmadarnak.
) is, akkor főleg nyertél