Hirdetés
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
-
szazbolha
addikt
válasz gyurma888 #63786 üzenetére
Hát igen... ezen a gondolatmeneten én is végigmentem. De lesz pool? Mikor?
"a kulcs hard kódolva van a plotokban,"
Minden csak akarat kérdése, meg szoftveré. Valószínűleg kevesebb számítási igény és kevesebb idő kell a kulcs módosításához, mint egy új plot létrehozásához.
Ha nagyon akarják (szerintem nem) megoldanák, hogy bányatársasághoz csatlakozáskor, az addigi plottokat fel lehessen használni.Mivel nekem nagy BTW-s SSD-m van, nagyon nem bánt a használata, de lehet vissza kéne venni a fejlesztésekből, amíg nem lehet közösen farmolni. (lásd szeparált gépek esete)
-
szazbolha
addikt
válasz gyurma888 #63786 üzenetére
Ez is milyen durva már... gyak 5-7 év a most legyártott Chia plottok várható élettartama, vagy még kevesebb, ha durván növekszik a hálózat. A kisbetűs részt senki sem olvassa el.
A k=33-at nem javasolták, jó a 32-es . Persze 33-ashoz már nem elég az 512-es SSD." The only cases where you would need to re-plot are: 1. if you are joining/leaving a pool or are switching pools (the pool public key is hard-coded into the plot) or 2. if hardware speeds advance to the point of a certain k value becoming obsolete (e.g.,
k=32
becomes too fast to plot and we ban them, forcing you to replace them withk≧33
plots). For case 1., you are free to have any mix of solo plots and pool plots if you do not want to re-plot. For case 2.,k=32
is not expected to become outdated until sometime between 2026-2031" -
szazbolha
addikt
-
Zizi123
senior tag
válasz gyurma888 #64513 üzenetére
Hat pedig ez minden poolon, de megmerem kockaztatni, hogy barmelyik coin barmelyik pooljan ossze-vissza irja. En Firo-ra 2miners-t hasznalok, es valoban ez is nagyjabol talalja el a T-Rex altal kozolt 8.2MHs-t.
8.95 MH/s Current Hashrate
9.61 MH/s Average HashrateDe lattam mar 12MHs-t, es 6MHs-t is. Nem kell vele foglalkozni, mindig annyit hoz napi szinten , amennyit pl a WhatToMine szamol.
-
koko52
nagyúr
válasz gyurma888 #65207 üzenetére
Nálam 4 rig csak invalid. WTF Indulhat a NH.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Frozen
addikt
válasz gyurma888 #70313 üzenetére
itt szerintem valamit nem jól néztél meg vagy irtál fel szerintem 0,2 dollártól ennyi váltáson keresztül több a tranzakcios díj
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
nort_on
senior tag
válasz gyurma888 #70313 üzenetére
Így van, Polygon elég király, bár én farmolok ott. Konkrétan nulla költséggel működik, több mint 5000 tranzakciót csináltam már hálózaton belül, és valami 3 dollár volt összesen...
Polygon > BSC bridge szintén király, akár Binance-re is, nemrég került be.
Vagy ez xPollinate, ez a legolcsóbb, USDT, USDC és DAI megy rajta, 0.1% a költsége. Több hálózatot is támogat. Likviditásra figyelni kell, legyen a fogadó oldalon!
[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
válasz gyurma888 #70326 üzenetére
Pontosan. Youtube-on van szerintem videó is. De elég egyértelmű, nálam chrome metakask extension, wallet connect (matic network, a lényeg, hogy az induló hálózat legyen kiválasztva), matic to BSC, kiválasztod hogy mit küldenél, beírod hogy mennyit. Ha van likviditás akkor kb 2-5 perc alatt ott is van. Először kicsi összeggel próbáld ki, mint minden új felületet.
[ Szerkesztve ]
-
BeZol
őstag
-
őstag
válasz gyurma888 #72823 üzenetére
Rplant-nél az oldal alján lévő kalkulátort használtam amit ha kitöltünk akkor írja mit kell beírni a bat fájlba. Jelszót opcionálisnak írja.
Azért ha gondolod írd már ide, hogy néz ki a működő bat fájl!
Illetve Intel-hez melyiket érdemes indítani? Konkrétabban 10 gen Intel ha ez számít. -
törölt tag
válasz gyurma888 #73351 üzenetére
Suprnova-n nekem az jön be, hogy jelzi az adott körben mennyi coint várhatok.
(Round earnings est)Telefonról, tabletről, gépről browserben nyitva nekem mindegyik oldal megfelelően működik.
Rplant is az utolsóként megnézett wallet-et mutatja. (sütiben tárolja)Nekem mindkét oldalon az API-val van bajom. Nem sikerül full-miner adatokat kinyernem belőlük. Gondolom valamit én rontok el.
Legalsó link lenne elméletileg, de nem sikerül: [kép][ Szerkesztve ]
-
-
llacee
őstag
válasz gyurma888 #73552 üzenetére
Elindítottam a full-tune-t, mivel intelnél jobb kihasználtságot írnak, ill kisebb L3 rendelkező cpu-knál is. Az látszik, hogy itt tényleg van fejlesztés, mert kultúráltabb lett a cucc.
Ha kész beillesztem a bencsmárkot, össze lehet hasonlítani a tegnapi képpel.(egyébként a technikai leírás ajánl új pool-t is, de ezt egyenlőre hagyom, mert ez lenne a 4. a hétvégén amit próbálok )
[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
válasz gyurma888 #76432 üzenetére
Nekem is körülményesnek tűnt elsőre, de meglepően jól működik a dolog, semmi hátulütője nincs, sőt egyenlegtől kezdve statisztkáig minden lekérdezhető vele. És persze innen tudsz utalni is a walletbe. Amúgy az első lépés a wallet cím regisztrációja legyen, csak utána kezdj el bányászni!
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok