Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nikon DSLR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Helló! Jól látom hogy:
Ezen a képen az előre jelzés van az alapján amit eddig bányászott a kártyám
És pedig beállítottam 1db 2070 és nagyobb napidíjat kéne tudnia mint amit nekem kibányászik.
És akárhová állítom a csúszkákat GPU tweakben 38.76MHs fölé nem megy a bányászatom.
Se memória tuning se a GPU tuning nem viszi feljebb. -
batmun
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem azokhoz szólna, aki RX 5600XT-vel bányászik. Valóban igaz, hogy a legújabb Team Red Miner programmal, 43-44Mh/s-os sebesség érhető el. kb. 55-65 watt fogyasztás mellett ? Számomra túl ideálisnak tűnnek a számok, de persze ez nem jelent semmit. Köszönöm a választ!Üdv, Ádám
-
Kiskokó
veterán
Rendben, köszi az infót
Scorp2011
Megbízható a ledger ? A balletről azt mondták, hogy az egyedi kulcsot a cég generálja ugye és hogy "fent állhat" az hogy a cég visszaél azzal, hogy tudja azt.
Köszi neked is[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz #24845312 #54490 üzenetére
Erre mit ajánlanál? Vagy a Ledgert ? Van más azon kívül?
Én még arra is gondoltam, hogy saját SSD-men de azt se tudom, hogy lehet e meg hogy kell. Ideáig még nem jutottam el utánajárásban, mert még nem most lesz a kivétel ugye.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Reggie0 #54486 üzenetére
Én nem foglalkozok kis altcoinnal,csak ETH meg BTC, illetve a megtakarításaim 1/3-át rakom bele, amit még lenyelek ha elvesztek, amit nagyon kétlek.
Ez a jövő. Olvass utána kik mennyit fektetnek bele, meg hogy Amerika hogy áll a dologhoz, hát nem úgy mint az UK ... na de mind1 is erről beszélni.
Nyilván én sem minősítem a te vagy mások bármilyen tevékenységét, mert hát mindenki azt csinál amit akar.
Ne de ne offoljunk.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
madpapa
senior tag
Script írásban jártasak segítségét kérem. Szóval Team Red Minerből van lehetőség GPU error esetén külső batch filet meghívni. Alapként az csinál egy gép újraindítást. Nos én ezt nem akarom, csak annyit hogy magát a proggit indítsa újra, gép restartra nincsen szükségem. Bőven orvosolja a bajom a miner proggi újra indul. Milyen kódrészlet van rá? Amúgy az egész batchből is van indítva.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz Kiskokó #54480 üzenetére
"Mi tudjuk miről van szó. Hagy legyen a mi dolgunk a crypto "
"..., most tanulom az egészet, és érdekel és látok benne jövőt. "Ebbol mindig jo szokott kisulni Volt itt vagy a bitcoinos topikban, aki annyira erezte az altcoinokat, hogy kb. 1000 btc-t bukott
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Valakinek van ilyen cb visa kártyája? Hol lehet regelni? Egyszerű lenne azzal fizetni kapásból nem pedig kuldeni ide oda.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
triklin
tag
Ha nem érem el egy poolban a kiutalási küszöböt, mi történik a kibányászott mennyiséggel?
-
Kiskokó
veterán
Varmi én veled vagyok! Mi tudjuk miről van szó.
Hagy legyen a mi dolgunk a crypto
Én úgy vagyok vele, bankban sose volt a pénzem, itthon minek álljon... BTC meg ETH pont jó lesz. De azért attól, hogy hosszútávban gondolkodik az ember ,nem árt ha kivesz egy kis profitot 1-2 nagyobb ugrás után. De ennyi. (egyetlen dolog amiben látom értelmét tárolni a fiat pénzt, max még arany de az azért más.)
Én a nagy részét ki se akarom venni, csak ha épp kell KP majd.
Csak még nem találtam meg a legjobb megoldást a tárolásra. Ledger-t valamiért nem akarok. A BalletWalletben meg nem bízok... Az a baj ehhez a részéhez még nem értek, most tanulom az egészet, és érdekel és látok benne jövőt. Azok a hírek alapján milyen cégek mennyi pénzeket raknak be cryptoba stb stb... na de mind1is.[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Reggie0 #54473 üzenetére
Jó lett nekem is annyi hogy én 65 fokig engedem el a kettes GPU-t, mert ugye ez melegszik jobban a másik közelsége végett, de így is egészjól tudja tartani 43%-os venti sebesség mellett. Szerencsére ez is ugyanazt tudja mint a másik 3070-en +1000 a ramnak és 59-60MH/s között mennek szépen.
Még annyit nem tudok, hogyha pl játszani akarok, akkor hogyan lehet pausolni egy adott GPU-t mondjuk az 1-est? Mert ha megnyomom a P-t akkor az egészet szünetelteti, de én csak egyet szeretnék. Esetleg erre ötlet?
-
varmi2
nagyúr
válasz Albigator #54474 üzenetére
Nem igazán tőzsdézés. Nem kereskedésről beszéltem, hanem veszel coint, és kész, tartod. Hol, míg el nem ér egy fentebbi árat, amin megéri eladni és btc-be vagy eth-ba váltani. Ez még messze van a tőzsdézéstől. Csak ismerem valamennyire a krypto világát, mert régóta a napjaim része.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz mZoleee #54470 üzenetére
Igen és már el is indult az eth2.0 ami már nem bányászható, hanem stakelhető. De valószinüleg 1-2 évig még marad a bányászási lehetőség is, de sztem nem tovább, de folyamatosan romló profittal..
[ Szerkesztve ]
-
kzkz
őstag
Na, végül az lett a gyors és ktghatékony megoldás, hogy vettem egy ilyen dupla 16x-es alaplapot, a mostani garisat meg eladom, illetve a drága 1250W-os táp helyett egy 750W-est.
Így remélem elfér a két kártya az egyik gépben az új táppal, a másik gépben, ami nagyjából file szerver és VM host, oda átkerül a mostani 700W-os táp és a harmadik videókártya.
Így már beindulhat egyből a bányászás, utána meg ha építek ezeknek egy közös rig-et, akkor fel tudok használni mindent, és akkor azután csak egy gép fog menni két táppal. Addigra kiötlöm a riser-eket is...
Remélem a VM-nek oda tudom adni a kártyát, és tudok úgy is bányászni ugyanolyan sebességgel, mint most natívan. Unraid server-t használok.
Persze még kell 3db jó hosszú diplayport kábel, meg át kell fúrnom a falat a szobában, hogy a klotyóban lévő gépekből átjöjjön a kép és az USB a szobába Már ez az egy kártya is befűti a kisszobát, a 3 el se tudom képzelni mit csinálna vele . Meg hát a plusz zaj, most még azért épp elviselhető...
ui: már kicsit bánom, hogy két 3070-et vettem és nem egy 3090-et, akkor egyszerűbb lenne a helyzet, csak egy plusz táp kellett volna, és sokkal kevesebb szereléssel megúsztam volna.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Reggie0 #54457 üzenetére
Nem akar sikerülni egyik parancs se működik. Ezt a config.txt-be kell, vagy bat filet szerkesszem, mert kipróbáltam mind2-t egyik parancs se érvényesül. Adminisztrátori indításra meg el se indul.
Valahogy az automatára kéne rávenni, mert ahogy kilépek a phoenixből meg is emeli magának a VGA hogy visszahűtse, majd le is kapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz tupacamaru #54458 üzenetére
nekem revo-ra megy egy eu-s számlaszámra, és onnan tovább váltás mondjuk forintra aztán helo
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz tupacamaru #54458 üzenetére
Ne az otp-s kártyát add hozzá, hanem a bankszámlát, az iban adatokkal.
-
tupacamaru
veterán
Hogy lehet legegyszerűbben CB wallet-ről kiutalni a pénzt? OTP-s kártyát nem tudok hozzádni mert nem fogadja el. Valaki tudna segíteni ebben? Akár privátban.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Reggie0
félisten
válasz SzlobiG #54455 üzenetére
Biztos felulirja. -fanmin <percent> parameterrel meg tudod adni, hogy mi legyen a minimalis fordulatszam, ami ala nem engedi a ventit. -tt <temp> parameterrel pedig, hogy milyen maximalis homersekletre szabalyozzon. -tstop <temp> parameterrel megadhatod, hogy milyen homerseklet eseten allitsa le a banyaszatot, ez amolyan veszhelyzeti ertek, ha valami miatt, pl. venti hiba, tul meleg kornyezet, hibas beallitas, tulmelegszene a kartya.
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
köszönöm!
akkor elviekben működik direktbe is, wallett nélkül?!bocsi, csak ez zavart meg:
You can use your Coinbase wallets to send and receive supported cryptocurrencies. Sends and receives are available on both mobile and web. Please note that Coinbase cannot be used to receive ETH or ETC mining rewards.
forrás: coinbase
-
-
SzlobiG
félisten
Feltenném itt is a kérdésemet, hátha tud rá valaki megoldást aki több gpu-val rendelkezik.
-
Reggie0
félisten
válasz Frozen #54434 üzenetére
Amugy benezted, ez nem PCIE riser adapter. Ezt vetted: https://www.inateck.com/collections/pci-e-to-usb-3-0-express-cards/products/pci-e-to-usb-3-0-4-ports-pci-express-card-and-15-pin-power-connector-red-kt4001
Viszont tolem piros pontot kapsz, mert tiszta a kormod es le van vagva
[ Szerkesztve ]
-
-
TBMC
addikt
Coinbase wallet-ről - coinbase-re való küldés során van fee?
vagy érdemes direktbe coinbase-re bányászni, ha fiatra váltás a cél?köszi!
-
janos666
nagyúr
Megakasztja a Win10 asztalt, ha bányászik egy RTX3080?
Hatékony egyáltalán Win10-el, vagy csak Linux-al?
Vízhűtéssel gondoltam betolni asztali gépbe. Általában bányászna, néha játszanék, és nagyon kéne már a HDMI 2.1[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Frozen
addikt
Ne ilyez vegyél hanem olyat amivel a lemezen van az usb port. Esztetikusabb gepbe sem megy annyi por. Én rendeltem de csak szerdan lesz zapom akkor 2 kartyat szeretnek rola tolni
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
kzkz
őstag
válasz #24845312 #54419 üzenetére
Chieftec - Power Smart GPS-1250C már megfelelő lesz 3 kártyához?
-
aerosmith
őstag
HiveOS-t 30as szériával használóknak infó, hogy van egy bug amin már dolgoznak, ha határra húzott kártyád van akkor a DAG kreáláskor előfordulhat hogy elkezd Invalid Shareket dobálni és utána ez így is marad. Viszont ha beállítod hogy újraindulás után 40-60 másodperccel később húzza csak fel a kártyát akkor nem lesz egyetlen Invalid Share sem.
Itt szívtam vele napokig, hogy miért dobált ISt 2200MHzen amikor előtte ment 2700on is. -
kzkz
őstag
Ilyet esetleg lehet kapni itthon, találkozott már ilyennel valaki?
-
MODERÁTOR
válasz warcat #54412 üzenetére
"semmi mást nem lehet csinálni" inkább nem érdemes Én ezért is mentem át IGP-re, hogy stabil legyen a hashrate és ne csökkenjen yt vagy egyéb miatt. Azért nem mindegy, hogy stabilan 100-zal teker a gpu vagy 60-70-nel.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
warcat
veterán
válasz aerosmith #54410 üzenetére
Ahogy lényegében írták már előttem,teljesen játékfüggő a dolog.Nyilván ne Cyberpunkot tolj mellé.
Sima kis wowozás alatt miközben megy egy youtube beszélgetős a háttérben, a kimaxolt 100 körüli MH leesik 60-70 közé. A rengeteg procimag és memória mellett semmi akadást nem okoz, ezért miért ne hagynám aktívan? Ugyanez igaz lehet régebbi játékoknál, egy jó kis HoMM 3 sosem unalmas.Annyi a lényeg, hogy a "ha bányászol, semmi mást nem lehet csinálni" kijelentés ilyen sarkított formában nem pontos.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
MODERÁTOR
Phoenix 5.5C RC-t kipróbálta már vki?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
koko52
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
kzkz
őstag
Egy 2070 supert, és két 3070-et elbír egy 700W-os Zalman ZM700-LX II táp?
Jelenleg a 2070 superrel konnektorból mérve 260W-ot eszik a komplett gép bányászás közben, ebből a kártya kb. 170W. Most mellémenne még 2x 170W, akkor még csak 600W-nál tartok.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
-
Albigator
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nikon DSLR topik
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Farming Simulator 25
- Samsung LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest