Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bootolás USB pendrive-ról
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
1 kártyával, 29MH/s mellett mennyi sharet kellene kapnom?
nanominer és nanopool. kb 8 percenként van 1 accepted. (0 rejected) -
-
Frozen
addikt
Valakinek van debit kartyaja amire tudja utalni a kryptot es azzal fizetni? Lattam van visa meg master kartya
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
anarchic
tag
Sziasztok!
Valaki foglalkozott anno vagy jelenleg is ZelCash el vagy maga a Zel networkel? Node miegymas. Gondolkodok nodeban de nem tudom azert a kozep csomag beszalloja 700$+a vps havonta.
Lattam van magyar node tulajdonos is de azt, megtalalni nem lehet szerintem hacsak nincs kozottunk itt.A ceg nagyon azt mondja mennek elore es forecast meg hat hagyjuk kb.
etc..
-
lenox
veterán
válasz aerosmith #54388 üzenetére
De most csak mert neked nem megy, akkor en se jatszak? Ha tele a ramod, akkor lehet, hogy tobb kell, vagy olyan beallitassal/jatekkal kell jatszani, ami kevesebbet foglal.
#54389: Nyilvan, ha csak az szamit komolynak, ami nem megy, akkor komoly jatek tenyleg nem megy. Fent irtam, hogy WoWp siman megy, es igen, 15-20%-kal csokkan a hashrate. De miert kene 100%-kal, 0-ra csokkenteni?
-
-
aerosmith
őstag
azt nem tudom hogy hoztad össze. én semmilyen gamet nem tudok bánya mellett tolni mert játszhatatlanul akad. van ami el se indul.
van ami viszont elindul de akkor meg a miner progi resetel.
el kéne ez a bányászás mellett game dolgot engedni, igaz hogy a proci nincs terhelve de a ram fullra. -
Emperor_
addikt
válasz Garsza #54347 üzenetére
36,76 MH/s és 124 W fogyasztást alapul véve 2.25 $ lesz a haszon a minigpoolhub-on bányászva, az áramszámla levonása után. 19835 HUF a havi bevétel.
Nem számoltam a gép fogyasztásával és 0/24-ben kéne mennie. Nem számoltam az ETH árfolyam változással, ez a mai árfolyam alapján van kiszámolva; remélem jól .YouTube-ra beírod: 2070 eth hashrate. Megmutatják, hogy mi módon kell finom hangolni a VGA-t az Afterburnerrel.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
Kiskokó
veterán
válasz Garsza #54381 üzenetére
Összefoglalót elolvastad ?
Msi Afterburnerrel kell beállítani a VGA-t, ezt bármilyen kalkulátor oldalon kiírja. pl Whattomine.
Alapokat olvasd el, itt is , neten is stb mert annyit bőven elég ha tudsz. Ha érdekel akkor tanulj is bele mondom én ezt szintén kezdőként. De azért egy VGA tuningért ne kelljen már kérdezni (nem rosszból mondom)Nálam is megy egy RTX2070 123watt a VGA fogyi , falból a gép 185W.
43,8Mhs a max de 43felett van mindig.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Garsza
veterán
Köszönöm. Mindenkinek.
Még annyi hogy a képen látható hasrate az rendben van?
Elsősorban a watra kiszámolt.
A komplet gép egyébként 150 160W fogyaszt bányászat közben. És 35-37 MHs a hasrate. -
Beantech
tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne hogy van egy rig-em 2db 1070-es kártyával most mellé raktam egy 3060 TI-t harmadiknak de folyamatosan az alábbi CUDA hibával kifagy és kékhalált is dob a gép tőle. A 3060 TI eddig is bányászott csak másik gépben és ott sosem volt vele probléma ahogy a 2db 1070-el sem.
Win 10, Intel G3240T, 4gb ram. Driverek mindenből a legfrissebb van. Köszi előre is ha van ötlet.[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Az én kérdéseire valaki esetleg?
-
Garsza
veterán
Sikerült elindítanom a bányászatot 1db 2070 -n.
Az volna kérdésem hogy a pénztárcámban mikor kell megjelennije a kibányászott mennyiségnek? -
0021666
tag
válasz Powerer #54364 üzenetére
Örülök hogy tudtam segíteni. Kimenet oldalára mindenképpen "szívó"ként rakd, ne "fújó"ként, viszont szerintem a hátulról történő fúvás a legjobb, mivel a kártyák közül kitolja a forró levegőt előre, így hűvösebbet tud beszívni. Hozzá fog járulni valamennyit tuti, de nem annyit szerintem mint nálam, hátulra sehogy sem tudod megoldani?
Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
warcat
veterán
-
batmun
csendes tag
válasz warcat #54362 üzenetére
Német honlapjukról szerzed ? Vagy pontosan honnan ?Idáig alza volt, de ahogy előbb is említették, már saját építésű gépekbe szerelik a szállítmányaikat. Most a geizhals.at-n próbálom kifogni, de egyelőre semmi szerencse. Egy kérdés, hátha valaki tudja. Az Alza mondjuk a német/cseh boltjaikban is ugyanezt a stratégiát alkalmazza (nem külön-külön adja el a kártyákat, hanem pre-built konfigokba), vagy csak itthon ?
Üdv, Ádám
-
Kiskokó
veterán
Én is próbáltam már párszor.
RTX3080 és 2070 sem szerette.Vagyis nem volt baja egyiknek sem, ment a játék rendesen. Csak a bányász ment feleslegesen, akkor meg inkább kilövöm.
43Mh-sről ilyen 8-17mhs között ha tudott bányászni... azért kár az áram szerintem.az a napi 1-2 óra belefér amíg játszok egy sort.Én is kapcsolgatom, plusz AB-ben állítom a VGA profilt.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
0021666
tag
Érdekesség gyanánt, hátha valakinek segít:
A rigemben van két RX 480 reference kártyám, ami 1 ventillátoros. 80% hűtés mellett is 75 fokot nyaldosott mindkettő, úgy, hogy a rig az egy viszonylag hűvös helyen van. Rájöttem, hogy az asztali gépemben van 2db 230mm-es ventillátor, ami be sincs dugva, tehát a rigbe pont tökéletes lenne. Be is fúrtam az oldalába 2-2 lyukat a rignek, kábelkötegelő, ventik bele.
Az RX 480-ak hőmérséklete 75 fokról lement 59-60-ra, szemből fújja rá a levegőt, tehát nem a HDMI-DVI-stb csatlakozók felől, hanem a másik oldalról. A többi kártya is lentebb ment egy jó 6 fokkal, így a 480-ak ventijét is le tudtam venni 60%-ra, ami már jóval egészségesebb, így is stabilan megállt 64-65 fokon, és még most jön csak az újrapasztázás, ami még nem volt rajta a 4 éves életciklusa alatt.
Mindemellett +3mh/s-et nőtt a komplett rig csákányolása, így azt kell mondjam hogy nagyon megéri ventit rakni rá, először 12 centisekben gondolkoztam, de lehet hogy az "exhaust" oldalra majd azt fogok rakni egyet-kettőt a nyári időszakban.Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
-
Garsza
veterán
Nekem 2070 van. Ahhoz jó volna pár tanács.
Semmi különös cél nincs. Csak annyi hogy pár hónap alatt kidolgozza a kártyám a nagyobbra váltás különbözetet. -
Enter65
senior tag
válasz Garsza #54343 üzenetére
Szia!
Igen igaz a hír, 4gb alatt már nem lehet ETH és hasonló nagy DAG fájl bányászni.
Minden Miner programnak megvan a beállítási lehetősége a hozzá adott .txt fileban vagy a weboldalon. A te esetedben hiányzik a tárcád címe, és még ki tudja mi, hiszen nem látunk bele a .bat fileba.
Ha arról is tudnál képet küldeni, akkor többre mennénk, valamint inkább ajánljuk azokat a progikat amik fent vannak az összefoglalóban, hiszen abban jobban tudnak a többiek is segíteni.
-
Garsza
veterán
Helló! Én és keresztfiam szeretnénk befogni a gépünk GPU ját Ethereum bányászatra. De valamiért eggyikünknél sem megy.
Nekem egy 2070 kárrya van.
Neki egy 1060 3GB. Az volna fő kérdés, hogy olvastunk olyat hogy 3GB kártya nem alkalmas bányászatra. Ez igaz?
Esetleg ha tudna valaki tanácsot adni mit hogyan azt megköszönnénk.
Jelenleg a lolminer próbálkoztunk.
Nálam ez történik[ Szerkesztve ]
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Van olyan bányász progi Windowsra, amit csak a holtidőben terheli a GPU-t? Tehát ha elindítok egy játékot, akkor az kapja a prioritást, és a bányászás alig megy, vagy teljesen leáll, de ha nincs már GPU terhelés, akkor újra a bányász progi veszi át a szerepet.
Jelenleg a T-Rex-et használom, de nem merek ráindítani egy játékot, mert nem találtam erre vonatkozó infót.
-
aerosmith
őstag
hiveosben hol tudok kártyánként külön fan curveöt állítani?
Az egyik kártya felpörög, megáll állandóan, gondolom pont határhőmérsékleten van, azt nem hiszem hogy egészséges a ventinek jobb volna ha állandóan pörögne valami alacsony fordulaton és felpörögne ha melegedés van nem? -
Frozen
addikt
Az a kérdésem van vetteme gy riser adaptert 4 usb van rajta. Ha ezt a pcie teszem es usb vel rakotok 2 db vga kartyat akkor azon keresztül lesz kepi megjelenitesem ugyan ugy?
Illetve a sebesseg romlik e hogy egy pcie sloton tobb kártya pörög[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
Lehet sikerul szerezni 500 euroba 3060ti-t jó lenne még egy mellé
-
triklin
tag
Sziasztok!
Nanominer beállításban valaki otthon van? rx480 8g-t nem tudok 15 MH/s fölé vinni.
Nanopool-on az adatom a databaseben mikor jelenik meg? -
varmi2
nagyúr
válasz Morph76 #54321 üzenetére
A futtatásba írd ezt be:
shell:startup
enter
ide másold be a bat file parancsikonját.
Win10 automatikus bejelentkezés.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Morph76
aktív tag
Valaki tud nekem abban segíteni, hova kell berakni a bánya progi indítófájlt, hogy újra indulásnál egyből menjen?
Illetve az is a kérdésem, hogy a win10, mindig valamit kér bejelentkezéshez, vagy csak 1 enter, vagy jelszó, vagy pinkód, hiába kapcsolok ki mindent a bejelentkezési lehetőségeknél.
ugye ez azért probléma, mert ha áramszünet, vagy valami közbeszól és nem vagyok otthon, akkor szippantós kocsi!
Hálás köszi! -
shteer
titán
válasz 2thletme2day #54317 üzenetére
mióta megy a bányászat az adott címre? csak az indított bat-ban kell megadni
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
koko52
nagyúr
válasz Reggie0 #54316 üzenetére
4 éve túltermelek. Tehát ha elhasználom akkor 12 Ft-tól esek el. 15ft az 12 adó után. Együtt tudok élni vele. Most lesz/lenne 10 000kw túltermelésem. De elektromos autó beszipkázza majd
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
2thletme2day
őstag
Nanopoolon a minimum payout-ot nem tudok állítani mert incorrect password-öt ír. start_miner.bat-ban és 1_etherium_nanopool.bat-ban is ahol bányászok beállítottam a saját emailcímemet mégsem fogadja el jelszónak. Minden egyes .bat fájlban meg kell változtatni az email címére a jelszót és csak akkor fog menni? Nincs kedvem 120 .bat fájlt próbaképp szerkeszteni aztán, hogy a végén kiderüljön, hogy nem is az volt a probléma.
-
koko52
nagyúr
válasz Reggie0 #54314 üzenetére
Akkor azt is tudod, hogy 15 Ft-ért tudod eladni és adózol is utána. Ugyanis te is 15-ért veszed a többi csak pótlék rajta.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
koko52
nagyúr
válasz Reggie0 #54312 üzenetére
Nem volt ingyen, de már megtérült így ingyen van.
-
koko52
nagyúr
válasz SzlobiG #54309 üzenetére
4 éves saját zsebes, de most duplázom állami támogatással.
-
koko52
nagyúr
-
Frozen
addikt
válasz aerosmith #54301 üzenetére
Koxx amít írt ,hogy 200 usd - áram én meg tiszta hasznot írtam 100 eurora.
Maga a fogyasztást rosszúl számolod.
A géped alapból 70-120w korül eszik + gpu = kb 3080 esetében 300w kornyéke
Mivel én németbe lakok 0,30 cent az aram nekem sokat elvisz.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
koko52
nagyúr
válasz 2thletme2day #54305 üzenetére
Így van 570 és 580 volt a képben. 30-40 max amit érnek, nem 150-et.
-
Reggie0
félisten
Na a gigabyte kartya kozepso ventije 4 napig birta, mig zajos nem lett
-
aerosmith
őstag
Ti hogy számoljátok ezeket az áram költségeket mert nekem ennél sokkal kevesebb jön ki.
246W x 720 óra (egy hónap) = 177kWh = 6400-6600 HUF
Ha a vállalkozásod székhelye otthon van, akkor egyből a felét leírhatod, ha nyilatkozol hogy szervert üzemeltetsz otthon akkor meg a 70%át.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- iPhone topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Hálózati / IP kamera
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest