Hirdetés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- E-book olvasók
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
válasz aleister #52296 üzenetére
Jogos de ha leveszed azt amikor neked az egy riged meghal nekem meg kettő még megy, már nem olyan durva. Plusz a három évvel ezelőtti forint sem annyit ér, szóval én azt mondom, egye kutya, ha ezen múlik akkor mindegy. Emellett az alaplapokat el tudom adni ha úgy van vagy felhasználni, a B250 bányászlap marad, csak bányász veszi meg.
Never go full retard.
-
Yutani
nagyúr
-
aleister
veterán
válasz tom120514 #52295 üzenetére
Na az a 18 vga pont beférne az Asus B250 mining expertbe. Az óránként több, mint 100 watt spórolás lenne. 1 nap 2.4 kW (91 Ft). Havonta 2736-2827 forint, 1 évben kb 33.380. Nekem 3 év alatt kb 140.000 forintot spórolt.
Hogy ez sok valakinek, vagy csak legyint, mindenki döntse el. A medve idején ez egy 6-os P106-os rig ára. Vagy a pároddal egy kisebb nyaralásé.
Én csak kis hal vagyok, de pl egy mining farm-nál, ahol áruháznyi gép dolgozik, ott ez milliós-milliárdos különbség lesz.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
tom120514
őstag
-
aleister
veterán
A W7 az jó is. Ha Win-t futtatnék, akkor azt használnám.
A W10-zel az a probléma, hogy nagyon elcseszett a memória kezelése. 0.5 GB-t levesz minden vga fedélzeti memóriájából. Ezért van az, hogy míg linux és W7 alatt vígan mennek még a 4 GB-s kártyák, addig W10 alatt már nyár óta nem megy pl az ETH bányászat.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
Ez linux hiba.
Kétféle bányász létezik: aki áttért már HiveOS-re, és aki majd át fog.
#52289tom120514:
Igen, ez teljesen ésszerű megfontolás. Én korábban az energiatakarékosság (és így a jobb Hs/W arány, megtérülés) miatt álltam át a 10+ vga-s rigekre, és hát bizonyos esetekben katasztrófa.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz koko52 #52280 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz.
A napelemes rendszert is ki kell építeni. Ez a bányászoknál 3+ mFt. Igaz, hogy aktuálisan 0 forint az áramszámla, de ez kb 4-5 év mire megtérül. Akkor most ingyen van az áram vagy sem? (költői kérdés)Főleg most, amikor az egész világ a megújuló, zöld energiákat támogatja, kivéve a kedves kormányunk, aki direkt kibaszik 2024.01.01.-től a napelemesekkel a szaldó elszámolás bevezetésével. Én most már nem vágnék bele, mert ez konkrétan rablás.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz madpapa #52285 üzenetére
Az a baj, hogy ha átléped a 4-6 kártyás rigek vonalát, akkor hirtelen tele lesz a browsered keresési előzménye a "GPU driver error, no temps" szöveggel. Na akkor majd átértékeled az "nVidia karikkal nincs gond" kijelentést.
-
varmi2
nagyúr
válasz whited #52278 üzenetére
Figyelj. Ha most akar befektetni 1.2Mft-ot bánya gép építésbe, ráadásul új alkatrészekbe, sosem fog megtérülni, ha figyelembe vesszük at áram díját is. Tehát kidobná az ablakon azt a pénzt. Ezt mond el neki. Ha így is bele akar vágni, akkor hajrá. De az új vgakból ha vesz, 1.2Mft-ból nem jön ki egy egész rig, sőt, lehet ehy fél sem.....
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
koko52
nagyúr
válasz whited #52278 üzenetére
Akkor építsen napelem erőművet, azon nem lehet bukni és ingyen áram is lesz.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
whited
addikt
-
tom120514
őstag
válasz whited #52273 üzenetére
Itt egy link pl., [link] a whattomine elég jól számol szerintem. A GPU fülön lehet kalkulálni komplett rigekre. Ízlés dolga az NV/AMD, a mostani árakat nem tudom, számolgatni kell. Én is inkább coin vásárlást javasolnék de nem ez volt a kérdés, ha riget akar akkor indulásnak itt érdemes kezdeni, legyen sejtés legalább, mennyire éri meg. Látni fogjátok hogy a ROI messze van de ez kripto, lehet sokkal több és sokkal kevesebb is mint ami ma látszik.
Never go full retard.
-
-
whited
addikt
Sziasztok
Összefoglaló elolvasása után tanácsot szeretnék kérni.
Egy ismerős szeretne egy bányász gépet csinálni.
A keret rá 1.2M és új alkatrészekből szeretne dolgozni.
Az áram díja 38ft neki, milyen gépet építsünk esetleg vegyünk készet és mit érdemes elkezdenie bányászni most ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
aleister
veterán
Köszi a választ!
Annyit hozzáfűznék, hogy elvileg lesz majd olyan időpillanat is, amikor kétirányú átjárhatóság lesz az ETH 1 és 2 között. Korábban írtam erről. De a kezdeti időkben tuti, hogy csak 1-ről lehet majd a 2-re utalni.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
cof
veterán
válasz bobalazs #52263 üzenetére
Még nem. Egyelőre még csak "gyűjtés" van. Amolyan felmérés ez csak, december 1-től indulhat a stakelés ha összejön az 500K ETH.
@aleister Átválthatod majd bármikor ha elindult az ETH2.0 de 32 ETH alatt nincs értelme. Mert nem lehet visszaforgatni az ETH1 láncra amit átváltottál.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
aleister
veterán
válasz bobalazs #52263 üzenetére
Persze. Nem is ez volt a kérdés.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de az érdekelt volna, hogy ha beindul a Phase 0, de nekem még csak 2x ETH-m van, majd pl a Phase 1.5 idejére összegyűlik a 32, akkor lesz 1 db ETH 2.0-ám? Vagy csak azoknak "jár", akik a Phase 0 előtt rendelkeztek vele? Vagy bármikor megtörténhet az átutalás ETH 1-ről 2-re?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
lenox
veterán
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz bobalazs #52255 üzenetére
Erről én is olvastam, de kicsit még homályos pár részlet.
Csak hogy tisztázzuk, egyelőre a Phase 0 indul(hat) december elsején. Ezt a fázist akarták korábban 2020 nyarán startolni. Jó féléves késésről beszélünk.
Ennyit kell tudni a 0. fázisról:
"Phase 0: the beacon chain
Expected: 2020
The first part of Eth2 to ship will be the beacon chain. It won't be fully operational right away because there won't be any shard chains, so there'll be nothing to keep in sync other than itself."
Az én értelmezésemben ez még nem egy működő ETH 2.0
A következő fázisok:
"Phase 1: the shard chains
Expected: 2021
Phase 1 is when we'll meet the shard chains. These are chains that are delegated a portion of Ethereum's transactions and account data. "
"Phase 1.5: mainnet becomes a shard
Expected: 2021
Up until Phase 1.5, the Ethereum we use today on mainnet will continue as a proof-of-work blockchain. Transactions will continue to be processed by miners. But in Phase 1.5, mainnet will officially become a shard and transition to proof-of-stake."
"Phase 2: fully formed shards
Expected: 2021+
In Phase 2, shards should be fully functional chains. Shards will now be compatible with smart contracts and they'll be able to communicate with each other more freely.
Phase 2 is still very much in the research phase."
Ahogy én látom a végső fázisnál lesz teljesen működőképes az ETH 2.0. Ha választanom kéne, akkor a Phase 1.5-át mondanám már használhatónak. A kérdés az, hogy melyik fázisokban mit lehet vele kezdeni pontosan? A különböző fázisok milyen szinten érintenek minket bányászokat? És ami a legfontosabb, melyik fázisban kell meglennie a 32 ETH-nak, hogy az végül 1 szavazatnak számítson? Bármikor átutalható menet közben ETH 1-ről? Vagy már a Phase 0-nál egy címen kell lennie az ETH 1 coinoknak?
-
bobalazs
nagyúr
ETC 385 a DAG méret. A 4 gb-os kártyákkal már vagy nem, vagy csökkentett hashrattel bányászható.
A Thanos hardfork, November végére várható, megfelezi a dag méretet. Ezzel 3 gb-os kártyákkal is bányászható lesz. Meglepő hogy a hackek ellenére megőrízte az ETC az árfolyamát. Nagy bálnák lehetnek mögötte, mint Barry Silbert is pl.Ethereum Classic dag size reduction planned for end November
[link] -
-
bobalazs
nagyúr
Szépen megindult a BTC, de az ETH is megindult, lehetséges már DEc.1el elindulhat a 2.0
-
koko52
nagyúr
válasz varmi2 #52251 üzenetére
Beregisztráltam, de a coinbase wallet-em bitcoin adresst adtam meg.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz varmi2 #52249 üzenetére
Csak egy vigyorgó szmájlit dob fel fehér háttérrel.
-
varmi2
nagyúr
válasz koko52 #52248 üzenetére
Azt ne nézd. Lényegtelen. Nyomd meg a view state online-t, és ott nézd, hogy mennyid van.
Ennél több is kihozható a Ryzen 2600-ból.
Engedélyezd a lock pagist[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz varmi2 #52244 üzenetére
Tegnap délelőtt óta megy a bánya és azt figyeltem meg, hogy csökkent a délutáni kifizetetlen BTC. 0,09mBTC-nél hagytam ott a gépet és ma reggel ez fogadott:
0,00400-nál beállt mint a szög és nem emelkedik, a dollár érték leesett 0,05-re. A program fut a listában nem látok hibákat."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Babetta-X
senior tag
válasz fireman123 #52239 üzenetére
A főnököm találta ki, hogy csináljuk meg ha van kedvünk Sok esélyt én sem adtam a dolognak, de akkor ezek szerint tényleg kár foglalkozni vele. Ha egyszer lecserélik majd akkor újra belefogok a dologba. Napelemes rendszer van kiépítve, tehát az áram díj veszteségeivel sem kell élni, ha nagyon akarnék még gépet is vihetnék be, csak annyira még nem ástam magam bele a témába.
-
koko52
nagyúr
válasz sanzi89 #52245 üzenetére
Elindítottam, 0,15 dollárt/nap. Proci 67%-on.
-
koko52
nagyúr
Üdv!
Irodai gép egész nap megy, de kihasználtság kb 1%.
Van olyan program ami bányászna vele, de ha kell a gép akkor háttérbe szorul a bányászat? Vagy le kell állítani? Esetleg a processor lasso-val meghagynék 1 magot?
R5 2600"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
varmi2
nagyúr
válasz jozefgucci1 #52241 üzenetére
Ha a procira is rá van eresztve a bánya. Akkor leterheli az összes szálat. Így nem marad ereje kiszolgálni a vga-t. A processzor lassoba be tudod állítani, hogy az adott cpu-t terhelő banyaprogi csak 11 szálat használjon. Így lesz ereje a cpunak kiosztani a feladatot a vga-nak is. Ha nem boldogulsz, ír privit és segítek.
-
jozefgucci1
addikt
válasz varmi2 #52230 üzenetére
Szia ! Nekem pont a 3600-al van az a gondom , hogy a bányászprogik csak a procimat terhelik ,de azt 100-on nem terhelik vagy csak minimálisan a vga-mat . Ezzel a lasso progival ki lehet ezt lőni ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy agyament kérdésem, a cégnél van egy gép ami 0-24 megy, de cserébe nem mai darab, Nvidia 7600gs kártya van benne és egy s939 4000+ amd proci. A hülyeség kedvéért kitaláltuk, hogy futtatunk rajta valami bányász programot.
Kérdésem arra irányul, hogy tudtok valami normális youtube videót vagy leírást, ahol könnyebb nyelven mutatják be lépésről lépésre mit kellene csinálni? Gondolom pénzben lesz vagy havi 50 forint nyereség, de ennek nem ez a lényege -
longwild
aktív tag
Sziasztok!
RX 470 kártyával van még értelme bármilyen coin-on izzadni? Van, ami a magyar átlagos áramdíj mellett még plusszos?
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
aleister
veterán
válasz Dißnäëß #52224 üzenetére
Most épp fura időszak van. Az árfolyam stabil, közepes. Sokak szerint ez a reális. A vga-k jelenleg nincsenek túlárazva. Igaz relatív kevés bányász vga kapható. Egy éve még 20k-ért lehetett kapni P106-ot. Most már várólistás, vadászni kell, és 30-at kérnek érte.
Némi szerencsével lehet most jó vételeket kifogni, tehát ha rig építésbe akarsz kezdeni, akkor nem feltétlenül rossz ez az időszak. Emlékszem még, amikor a Samsung ramos 1060-ak 80-100e forint környékén mentek. Még használtan is.
A coin vásárlás is jó lehet, de szintén nem annyira, mint 2018 tavaszától 2020 tavaszáig. Akkor annyira nyomott áron volt minden, hogy ha már csak most eladnád az akkor vett kriptót, akkor kb 250-300%-os áron tudtad volna ezt megtenni.
Persze, ha újabb 2 év múlva már pl 900-1200 USD lesz az ETH, akkor nyilván megéri most is venni 400 dollárért, de a jövőbeni teljesítést senki nem tudja garantálni. Továbbá nem mindegy, hogy egy befektetési egységet (kvázi 1 ETH-t) milyen áron kapsz. 150 USD vagy 400.
Jelen árfolyam mellett (ha nem számítjuk a rig árát), akkor megéri az otthoni bányászat. 570 MH ETH reported hashrate mellett, ez havi 375 USD-t jelent. Az áramszámla nagyjából 50e. Nekem már visszahozta a rig az árát. Innét kezdve ez tiszta haszon.
A pro-k mindig a mélyponton lépnek be. Akkor van dögivel eladó vga, olcsó coin. De várni ismét egy medve-korszakra azért nem célszerű, mert lehet, hogy elmegy melletted egy csúcs. Most egy hónapok óta stabilnak mondható, relatív kiegyensúlyozott helyzet van. Mindkét módszernek (rig építés, coin vásárlás) kedvez valamilyen szinten, de egyik esetben sem bombaüzlet.
Én így látom.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
SidCorky
őstag
válasz varmi2 #52230 üzenetére
Áhh, hogy megvan melyik hardver mit szeret. Na ennek utánanézek.
Szerk: így, hogy betoltam mindent ami elérhető volt, 280-300 huf körül mozog a napi várható, valamelyik nap kikísérletezem majd, hogy mit érdemes bent hagyni, és kipróbálom a programot is, amit említettél.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
varmi2
nagyúr
válasz SidCorky #52229 üzenetére
Cpu: randomxmonero, algó a nyerő, a többi felejtős, rx580 esetén pedig a daggerhassimoto(eth, etc), a többit letesztelni is felesleges. neked más a gpu, így ugye ez nem vonatkozik rád.
És még valami, nagyon fontos. Ryzen 3600 esetén a cpu mining leterheli az összes magot, és összes szálat annyira, hogy a vga nem fog tudni dolgozni. Ezért be kell állítani, hogy csak 11 szálon dolgozzon, a maradék egy szál, kiszolgál minden mást. Én ezt a processor lasso progival csinálom.[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
válasz varmi2 #52228 üzenetére
Most vettem észre, hogy a benchmark fül alatt volt, ami nem volt bekapcsolva, és a pluginek közül sem volt mind felrakva, feltoltam mindent, ami elérhető volt és lebencheltem, hátha. Estére majd bekapcsolom, aztán meglássuk.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
varmi2
nagyúr
válasz SidCorky #52227 üzenetére
Igen, természetesen egész nap megy, így jön ki az említett összeg.
Itt egy kép, ez a most készült pillanatnyi kép, jól mutatja, hogy várhatólag mennyit kapar össze egy nap alatt.
utolsó kiatalás óta, azaz 17 napja, tartok lassan 7000ft-nál. Ez egy gyengébb időszak volt.
Most készülök, új vga-t venni, gyakorlatilag ingyen, mert a megtermelt pénzt költöm el.[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
válasz varmi2 #52223 üzenetére
75 percet ment a cucc, ez alatt 10 forint jött össze Mit lehet elrontani a szoftverben? Bár gondolom neked a napi 3-400 egész napos pörgetéssel jön össze, de ez óránként 8 forinttal számolva is csak napi max. 200. Vagy menet közben lehet ekkora ingadozás, hogy egy óra termését felesleges felszorozni?
-
varmi2
nagyúr
válasz Dißnäëß #52224 üzenetére
Én azon állásponton vagyok, ha valaki most akar beszállni, az inkább coint vegyen, vásárlás után nem kell semmi plusz pénz(áram), de ha már megvan a hardver, csak akkor éri meg bányászni. Hiszen, akkor nincs bekerülési költség, csak az áram díj.
-
Dißnäëß
nagyúr
Mennyi ma a max, ami kihozható, otthoni árammal ? (Benyelve a magas villanyszámlát).
Nem is tudom, hogy százalékban, vagy abszolút értékben pénzben kérdezzem.Havi 100-ast ki lehet termelni 1-2 relatív kedvező ár/teljesítmény arányú riggel otthon, villanyszámla után tisztán ? Első X hónap nyilván bukóban, míg nullszaldóra nem jön a befektetés, utána élvez. (Kérdés, meddig).
Tudom, ez most marha távoli közelítés, sok paraméter mozog, de nagyságrendileg. Köbö. (Megéri??)
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
-
CoDWaW07
őstag
Üdv mindenkinek!
Támadt egy kis problémám:
Binance-ről utaltam ki Ledger Nano S-re USDT-t TRON-ban. Binance és a TRonscan szerint sikeres volt már több mint 3 órája, viszont Ledger Live-ben még mindig nem érkezett meg és 0$-on áll.
A címet többször is ellenőriztem és egyezik, hozzáteszem a TRON appot ma telepítettem a Nano S-re.Valakinek ötlet, megoldás?
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
SidCorky
őstag
válasz varmi2 #52219 üzenetére
Gyorsan ráindítottam, nem állítgattam semmit, csak elindítottam a procival meg a vga-val egyszerre, a legjobb esetben is 2k huf/hó profitot írt, annyiért azért nem gyilkolnám a hardvert. De azért még olvasgatok, hátha valamit rosszul csináltam, meg milyen lehetőségek vannak még.
-
SidCorky
őstag
válasz varmi2 #52217 üzenetére
Na akkor szabadidőmben el is kezdek olvasgatni a témában, ennyi megerősítés elég is volt.
2 éve összeraktam egy riget az akkori főnökömnek, de ő a bitcoint tolta, egy hét múlva megbánta, hogy annyit elköltött 1080-akra, pedig próbáltam meggyőzni, hogy ez a hajó elment. Ilyet nem csinálnék saját pénzből, de hátha csurran-cseppen valami a meglévő konfiggal is.
-
varmi2
nagyúr
válasz SidCorky #52216 üzenetére
Figyelj, nekem is Ryzen 3600 van, egy rx580 társaságában, és nekem folyamatosan bányászik a cpu és a vga is, ha nem játszom. Többet hoz, mint a villany ára. Ha meg jön egy nagyobb emelkedés, akkor főleg.
-
SidCorky
őstag
Helló! Biztos gyakran felmerül a kérdés, most kicsit visszaolvastam és nem találkoztam ilyesmivel. Ha van egy 1660 Ti-om egy viszonylag jó gamer/streamer setupban, van értelme esténként, vagy ha nem vagyok itthon, ráküldeni hogy bányászgasson valamit, aztán vagy bejön vagy nem? Nyilván nem milliós haszonra gondolok jövő hétre, tök véletlenül jutott eszembe, hogy esténként mehetne, ha mondjuk többet hoz, mint amennyit elvisz a plusz áramhasználat. Semmiképp nem gondolkodom abban, hogy csak ezért építsek egy riget, inkább csak az érdekel, hogy üresjáratban van-e értelme még járatni a gépet, vagy felesleges, mert már nincs semmi ebben a kriptodologban
-
tom120514
őstag
válasz jozefgucci1 #52208 üzenetére
Nem tudom mi ez a progi és nem is tölteném le de ha van köze az xmr-stakhoz, próbálj innen configot szerezni és módosítani ehhez a csodához [link]
Never go full retard.
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Hátha itt segítségre lelek . Szeretnék a 1080Ti kártyámmal bányászni ,de a Gamma bányász program folyamatosan a CPU-val kezdi el és azt 100%-on pörgeti . Ez a progi a Razer féle Silvercoin bányász program lenne . Mit kéne kilőnöm az xmr-stak file-oknál , hogy végre a GPU-t terhelje ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
aleister
veterán
Most olvastam, hogy egyesek 500.000 USD-s BTC árat vizionálnak a jövőben.
Azt hiszem megtartok egy ETH-t, hátha magával húzza.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Pioneer
őstag
válasz fireman123 #52203 üzenetére
Ez semmit nem jelent....
Az ETH is volt már ~1200 USD is, idén meg 60-80 USD, jelenleg meg 400 USD...Engem inkább az érdekel, hogy van-e még jövője a GRIN-nek, vagy teljesen kuka lesz?
[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Pioneer
őstag
A GRIN coinról mi a véleményetek, életképes még, vagy pedig már kuka?
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
fireman123
őstag
válasz digo00 #52200 üzenetére
Igen kimondottan bányászatra való, de nem windows hanem linux alapú. Én is augusztusban kezdtem utána nézni, lövédem sem volt, de kb. ez az egy videó megnézése elegendő az induláshoz. [link] , ha nem, akkor a youtubon van még sok.
Aleister: akkor jó, ....nem olvastam utána, hiányosak az ismereteim ezügyben
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest