Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
egész pontosan a xorg-edgers tárolót kell feltenni, aztán frissíteni a tárolók listáját, feltenni a linux-image-2.6.34-5-generic csomagot, aztán kiszedni előle a pipát a szoftverforrásoknál, mielőtt még felfrissíti a xorg-ot is valami magától atomjair hullós pre-alpha verzióra

én amúgy ezt a kernelt használom, és szerintem nagyon jó, stabil. és nem utolsó sorban megoldotta az intel 5700mhd vs. compiz problémáimat. -
Ha nem túl macerás, akkor lehet hogy felkeresem, utoljára amikor én linuxhoz kernelt buheráltam, az bizony 10-sok éve volt és akkor még nem így működött

Arra emlékszem csak, hogy sok sok konzolt láttam, és sok sok hibaüzenetet, és mégtöbbet gépeltem a konzolba, és méginkább nem működött az egész
A támogatási hiba az könnyen lehet, szerintem a laptopom is hibás valamilyen szinten a dologban, mert nem egy elterjedt konstrukció a sis chipset, amd proci, meg nvidia vga
Köszönöm szépen hogy utána jártál a dolgoknak, a történet alakulását természetesen itt a fórumon is folytatom, hátha más is tud okulni a dologból
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon