- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az egy dolog, hogy nincs fent a teljes KDE desktop, de ha valami olyasmit teszel fel, amit Qt-ben írtak (ez ugye a KDE alapja is), akkor a függőségeit rántja magával, ami egy rakás Qt-s library meg hasonlók. ha eredetileg KDE desktop alá tervezték a programot, akkor ennek megfelelően hozza létre a könyvtárstruktúráját gnome alatt is.
-
törölt tag
-
törölt tag
hát, a múltkor egy xorg frissítés után nem volt GUI, amúgy általában nekem sem volt vele bajom
viszont én azért szeretem a kernelfrissítéseket, mert azért nem véletlenül adnak ki 10-20 patchelt verziót, ott azért vannak esetleg biztonsági frissítések is, és a többi. csak jobban érzem magam, ha az aktuális van meg. ahogy te is mondtad: szeretem követni a frissítéseket.
-
törölt tag
hehe, úgy tűnik hogyha valaminek XX.1 fölé megy a verziószáma, akkor az neked már réginek számít
én is először feltettem simán egy deb csomagból, de akkor úgy nem frissül magától. bár persze most sem, mert egyelőre leszedtem a xorg-edgers-t (nem vicceltek, amikor azt írták, hogy el tudja rontani a gépet).
nekem amúgy semmi bajom már a 34-essel sem (.34-5.12 van fent most), teljesen jól megy vele a gép. a ventillátor pörgése meg bios gond, mert w7 alatt is csinálja. -
törölt tag
egész pontosan a xorg-edgers tárolót kell feltenni, aztán frissíteni a tárolók listáját, feltenni a linux-image-2.6.34-5-generic csomagot, aztán kiszedni előle a pipát a szoftverforrásoknál, mielőtt még felfrissíti a xorg-ot is valami magától atomjair hullós pre-alpha verzióra
én amúgy ezt a kernelt használom, és szerintem nagyon jó, stabil. és nem utolsó sorban megoldotta az intel 5700mhd vs. compiz problémáimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged