- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen házat vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2 #9127 üzenetére
Köszi a részletes segítséged!
A vége az lett, hogy ma újra telepítettem a rendszert és figyelmesebben csináltam mindent.
Jelszót nem engedett változtatni, nem működött a bill passwd parancs után, de már nem fontos. Aztán ott volt még az a fránya idegesítő kulcstartó is, ami chrome megnyitásnál felugrik. Remélem ez nem jön elő nekem többé. Nem akarom használni.
Azt az (i) betűt láttam csak nem tudtam mire jó. Rengeteg téma van. Végül XP témánál maradtam a kék tálca és a piros X (bezárás) gomb miatt. Picit fapados így a kinézet, de egyelőre elleszek vele. Aztán a PPA-t tárolót keresgéltem egy ideig és most jutott eszembe, hogy szoftverfrissítőben van.
Sikerült nevet adnom az utólag csatlakoztatott HDD-én levő két partíciónak is. Nem tökéletes, mert a HDD típusát továbbra is oda írja elé, de most így tudom melyiken mi van.
Audio probléma: Vagy az SMPlayer vagy a Clementine kavart be neki. Most nincs telepítve egyik se és nincs érces hangja a filmeknek. Olyan volt mint amikor a tinik mutálni kezdenek. Majd még kitapasztalom ezt a részét.Egyelőre próbálom kiismerni a rendszert használat közben.
Félni nem kellett volna a Linuxtól Win után.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Mobil flották
- Crypto Trade
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest