Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Akkor nem erőltetem a Mate lecserélését. Az Xfce tálcája jobban tetszett, és a menü rész is gyorsabb mint a Mate-nak. De annyira azért nem zavar, hogy megbolygassam a jól működő rendszerem.

(#8703) Mirr Murr: Én az egyik a windows-os képnézegetőtől, az IrfanView-től váltam meg nehezen. Egy ideig még erőltettem linux alatt is, amíg le nem cseréltem az XnView-re. Most meg már ott tartok, hogy win alatt is inkább átváltok erre a képnézegetőre.

Amire jelenleg nem találok egyenértékű alternatívát az az AIMP online rádió rögzítő funkciója. Ugyanis az AIMP képes műsorszámonként darabolva rögzíteni az adást, és a metaadatok alapján testre szabható, hogy milyen mappaszerkezetet hozzon létre, hogyan rendeződjenek a felvételek. Egy alkalmazást találtam linux-ra, ami tud darabolva stream-et rögzíteni, de a fájl elnevezések és a mappaszerkezet nem módosítható. A fejlesztőjét is megkerestem a lejátszó fórumán, akitől ígéretet már kaptam a funkció beépítésére, de konkrétan még semmi nem történt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon