- Milyen processzort vegyek?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mindkettő okos döntés!
Ha elég régi a laptop, nézd meg a belső csatlakozót meg az optibay/SSD magasságát is. Én már futottam bele olyanba, mivel laikus vagyok, hogy kollégámmal megvetettem az SSD-t, otthon raknám bele a laptopba és akkor látom, hogy a HDD még IDE csatlakozós volt! A HA-n ki lehet fogni jó használt, de strapabíró darabokat, de ha újat akarsz, mindenképp nézz be a Milyen SSD-t vegyek topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha elég régi a laptop, nézd meg a belső csatlakozót meg az optibay/SSD magasságát is. Én már futottam bele olyanba, mivel laikus vagyok, hogy kollégámmal megvetettem az SSD-t, otthon raknám bele a laptopba és akkor látom, hogy a HDD még IDE csatlakozós volt! A HA-n ki lehet fogni jó használt, de strapabíró darabokat, de ha újat akarsz, mindenképp nézz be a Milyen SSD-t vegyek topikba.
Rowon