Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha az adatok, letöltések stb. eleve a HDD-n kapnak helyet, akkor bőven elég egy 120 GB-os SSD a 2 rendszernek. A Linuxnak amúgy sem kell sok hely, elég neki rendszerint egy 15-20 GB-os partíció is + X GB swap. De lehetne akár nagyobbat is venni, ha belefér a keretbe, illetve jobb az ár-érték aránya. Előbbin is elférne egyébként akár több Linux, de az utóbbin meg pláne, ha esetleg később szaporítani akarod a rendszereket.
(#8214) ubyegon2:
Úgy voltam vele, ha már más nem válaszol, akkor majd én. De szintén meglepődtem én is.Amúgy SSD-t azért nem kéthavonta vesz az ember és ha belefér a keretbe, akkor megfontolandó a nagyobb tárolókapacitású. Például az egyik népszerű típus 120 / 240 GB-os modellje között sem olyan nagy az árkülönbség. Na meg ki tudja később mire használja még, telepít-e esetleg további rendszereket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest