- Gaming notebook topik
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Nem olyan régen kezdtem el a linuxot (Linux Mint Cinnamon) próbálgatni egy Fujitsu a544 laptopon egy W10 mellett hdd-n telepítve. Most beszereznék egy SSD-t. A kérdésem az lenne, hogy elég a 120 GB-os vagy inkább 240-es kellene? A W10-et egyenlőre meghagynám, mert a családot nehezebb rászoktatni és W10 alatt van egy-két program amihez még az elején hozzányúlnék. A W10 jelenleg 50 GB-ot foglal. Mennyi kellene a linuxnak, hogy szépen elmenjen? 120 esetén én 50/70-re gondoltam, mert a W10-nek kellene az a 70 szerintem. Az SSD-n csak a rendszerek lennének, a hdd maradna háttértárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gaming notebook topik
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged