Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- UHD filmek lejátszása
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék Acestreameket nézni a mint alatt.
18.2 Cinnamont használok.
Próbáltam az acestream saját oldalán nézni, de ott csak 13-as ubuntuig van támogatás.Aztán utána olvasgattam, és láttam egy Kodis megoldást, de az se működött. Ott a P2P add-ont próbáltam, de nem működő képes, mert nem is veszi észre a Kodi a telepítés után. Fórumokon utána olvastam és másnak se működött még tavaly se. Aztán olvastam egy másik addon-ról, de ott a repo nem elérhető már egy jó ideje. Így hagytam a Kodit.
Utána próbáltam keresni olyan lejátszót ami alapból támogatja az Acestreamet. Találtam egy Sodaplayer nevű programot, ami csak windowsra és OsX-re van.
Tudom hogy van a wine, de ahogy olvasgattam nem nagyon működik, de én még nem próbáltam.Szóval a kérdés. Ismer valaki egy lejátszót, vagy módszert az Acestreamekre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest