- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
A mai és a tegnapi nap folyamán újra raktam a 18.2 Cinnamonomat és helyette 18.2 Mate került fel.
Azóta kb. fél óránként (nem rendszeres) lefagy a gépem.
Minden 5. fagyásnál minden le fagy kivéve az egerem, tudom mozgatni de nem reagál semmire.
Alapból pedig minden le fagy, és még a billentyűzetemen a num lock is ki kapcsol.Itt van a teljes journalctl
Itt van a journalctl piros részei
Itt van az ubuntu-drivers devices
Itt van az inxi -Fxz(gép paraméterei)Szerintetek mi lehet a probléma?
Sokat ovlastam utána, de nem találtam rendes megoldást. -
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
A hosts file-t szerettem volna szerkeszteni, de nem igazán működik.
Windowsos host fileban lévő címeket akartam volna átmásolni a Linuxosba, de így néz ki:^@1^@2^@7^@.^@0^@.^@0^@.^@1^@ ^@m^@e^@d^@i^@a^@-^@m^@a^@t^@c^@h^@.^@c^@o^@m^@
Így néz ki a windowsos:
127.0.0.1 media-match.com
Atomban tökéletesen mutatja, de amikor a terminálból nézem, akkor mutatja úgy, és nem is blokkolja a megadott siteokat.
Mit lehet csinálni?
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék Acestreameket nézni a mint alatt.
18.2 Cinnamont használok.
Próbáltam az acestream saját oldalán nézni, de ott csak 13-as ubuntuig van támogatás.Aztán utána olvasgattam, és láttam egy Kodis megoldást, de az se működött. Ott a P2P add-ont próbáltam, de nem működő képes, mert nem is veszi észre a Kodi a telepítés után. Fórumokon utána olvastam és másnak se működött még tavaly se. Aztán olvastam egy másik addon-ról, de ott a repo nem elérhető már egy jó ideje. Így hagytam a Kodit.
Utána próbáltam keresni olyan lejátszót ami alapból támogatja az Acestreamet. Találtam egy Sodaplayer nevű programot, ami csak windowsra és OsX-re van.
Tudom hogy van a wine, de ahogy olvasgattam nem nagyon működik, de én még nem próbáltam.Szóval a kérdés. Ismer valaki egy lejátszót, vagy módszert az Acestreamekre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged