Hirdetés
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értelek. Nekem nincsenek ilyen speciális igényeim, főleg nem akarnám a /home alatt lévő mappákat minden disztrónál vegyíteni. Igaz a Data partícióm pár centivel (6,5 cm) lejjebb van, így oda kell húznom az egeret, de belefér.
Igazából nekem eddig úgy állt kézre, hogy mindenre a Data ill. Torrentek partíció (Linux iso-k kizárólag) van használva, bármely disztrón vagyok, azt csatolom. A Home alatti Letöltések és a többi mappába csak kifejezetten ahhoz a disztróhot kötődő dolgokat töltök le. Így ez egyszerűbben kezelhető nekem és ha akarom el tudom érni a többi disztró alól is ezeket.
Vagy egyszerűen csak kezdő laikus GUI-s módszereket használok, mert laikus kezdő vagyok!
Nem is értek ebből egy szót se!
XDG user directories
Ez a kinek mi egyszerűbb dolog megint csak benézett ide......
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest