- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tárgytalan. A Boot-olható Ubuntu nem volt képes hozzáférkőzni egyáltalán a belső meghajtó elemeinek módosításához, még csak lehetőség sem volt például törlésre, jobb klikk esetén, a többi funkció, mint pl mappa vagy fájl létrehozása le volt tiltva. Gondoltam, egy Kali nem fog nemet mondani és így is lett. Próbából, hogy visszacsinálható legyen csak átneveztem az adott mappát. Innentől csak egy restart, és habár a választómenü ott volt, az Ubuntu-t kijelölve indult is. Arról írok most is. Tehát az alap elméletem bevált. Most megpróbálkozom az adott programmal kitörölni amit létrehoztam, hogy a választómenü is eltűnjön. Ha jobb ötlete van valakinek annál, aki csak leszólt ezen program használatáért, hogy Multi-Boot rendszert alkothassak, az kérem jelezze. Bár ahogy elnézem, kezd kihalni ez a topik...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Tőzsde és gazdaság
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest