- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tárgytalan. A Boot-olható Ubuntu nem volt képes hozzáférkőzni egyáltalán a belső meghajtó elemeinek módosításához, még csak lehetőség sem volt például törlésre, jobb klikk esetén, a többi funkció, mint pl mappa vagy fájl létrehozása le volt tiltva. Gondoltam, egy Kali nem fog nemet mondani és így is lett. Próbából, hogy visszacsinálható legyen csak átneveztem az adott mappát. Innentől csak egy restart, és habár a választómenü ott volt, az Ubuntu-t kijelölve indult is. Arról írok most is. Tehát az alap elméletem bevált. Most megpróbálkozom az adott programmal kitörölni amit létrehoztam, hogy a választómenü is eltűnjön. Ha jobb ötlete van valakinek annál, aki csak leszólt ezen program használatáért, hogy Multi-Boot rendszert alkothassak, az kérem jelezze. Bár ahogy elnézem, kezd kihalni ez a topik...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged