Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.I.T.
csendes tag
válasz
donmackó #6327 üzenetére
EFI -s géped van? Ha igen, akkor lehetséges, hogy az okozza a gondot, hogy a telepítő készítő UNETBOOTIN erre nincs felkészítve. Én nemrég így jártam a MULTISYSTEM nevűvel. Linuxmint18Mate 64 bitest akartam feltenni egy EFI-l laptopra, de nem indult. Ha csak a mint iso-t írtam ki dd-vel, akkor már bootolt a pendrájvról és fel is tudtam telepíteni.
A elkészítés egyszerű.
Először felderíted hányadik lemezként ismeri fel a linux a pendrájvot.
felderítés:df | grep "/dev/sd."
Aztán kiírod az iso-t.sudo dd if=/eleresi_ut/linuxmint.iso of=/dev/sdx bs=1M
ahol a /dev/sdx a pendrájv meghajtója, partíció nélkül, pl /dev/sdc, ha harmadik lemezként ismeri fel
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest