- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Okés csinálok majd de most nem vagyok már otthon. Amúgy totál újrarktam a gépet és csak a kernelt cseréltem le semmi mást nemcsináltam + frissítés persze és no vbox. Viszont egy wine-al futtatott videokonverter progi ment mindig a háttérben és az dolgozott, s csak azután jött a hiba mint ahogy éjjel is. Valószínűleg ez okozta a hibát de estére kiderül most nem megy semmi ilyesmi. Azért használnám azt mert normál videószerkesztő és konverter nincs linuxra ami tetszene és működne ill könnyen kezelhető lenne

avidemux (friss stabil) működik csak épp nem kezel semmit nem nyit meg semmi file-t. 2.4-et akarnám megszerezni az működött tudom csak nemérni el seholse. Próbáltam már több progit is linux alatt de mint vagy nehéz használni vagy 10percig kell szórakozni egy filmel mire kódolásra kész lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kempingezés és sátrazás
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon