- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swap-ra azt mondtátok korábban kb felesleges.
Akkor az, ha csak nem akarsz hibernálni!
Tehát ha jól értem, elegendő lenne három partíció amiből kettő a különböző rendszeré és egy ntfs pl adat amit bármelyik rendszert indítva elérek.
Igen, a legelején nekem is így volt. Ha belegondolsz, bőven elég, nem?
Viszont mennyire lassú ez az elérés?
Anno a wines partíciókról ment nálam is a letöltés/torrentezés, ha nem olvasom utána, nem tűnt volna fel a lassúsága. Többen írják, hogy kicsit nő a processzor terhelése is ez esetben, biztosan igazuk van, nekem ez se tűnt fel. Ezek nem annyira érzékelhető, inkább mérhető különbségek, emiatt ne aggódj.
Azóta viszont nem használom a wint és átálltam mindenhol az ext4-re.Bocs, hogy soká válaszoltam, de a blogban kellett pár dolgot tisztázni, épp az abszolút kezdő Linuxos topik megújítása van terítéken. Természetesen win harcosok már piszkálják is az eredeti Összefoglalót, nem értik, hogy javaslatokat gyűjtünk az újhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Társasjáték topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged