-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Lathronos #4941 üzenetére
Egyáltalán nem bántásnak szántam a kritikát, elnézést, ha úgy lehetett érteni. Csak gondoltam, ha már kérdezek, akkor írok néhány észrevételt is, amit esetleg a jövőben hasznosítani tudsz.
Természetesen nincs baj a Qt-s programokkal, sőt, ha az erőforrás nem számít, én azért is vagyok a KDE híve. Nem azért, mert a legcsilivilibb, hanem mindent támogat alapból out of the box, tehát nem kell külön hálózatmenedzserrel, meg power managementes, meg automountos dolgokkal kínlódni, plusz általában a K-s/Qt-s programok a legnagyobb tudásúak. Nincs baj a Cinnamonnal és a Gtk-s programokkal se persze, de ha lehet, én nem használok Qt-s alkalmazást Gtk-s rendszeren, csak ha már annyira elkerülhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest