- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
nemurea #4897 üzenetére
A Google tárolóját kell felvenni, majd telepíteni a google-chrome-stable csomagot, Debian/*Ubuntu alapú leírást itt találsz hozzá.
A stable helyett ajánlom a google-chrome-beta csomagot, a bétás Chrome sem instabilabb, mint a végleges, és az újdonságokat hamarabb kapod meg vele, és gyakrabban is frissül. Akármelyiket is választod, mindegyik felteszi a Pepperflasht is, nem kell neked szenvedned vele. Utána már elvileg jó lesz Chromium alatt is.
Egyébként nekem pozitívak a tapasztalataim Pepperflashsel, szerintem gördülékenyebben fut, mint az Adobe-féle NPAPI-s, amit én csak nagypapisnak hívok. Mondjuk most már Archon vagyok, így még nem tettem fel, Archon a nagypapis flash is gördülékenyebben fut alapból, de majd sort kerítek a borsos flashezésre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Rövid videón a Titan Quest II
- Mozgásban a Vaultbreakers
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest