Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Syl #4833 üzenetére

Smart adatokban vezérlőtől függ a kijelzés, vannak terminalos parancsok, de azok után amiket írtatok, mit foglalkoztok vele!? Ezt halál komolyan kérdeztem! A KU által linkelt tesztek alapján felesleges lenne kutakodnom a parancs után. ;)

Másrészt a KU ft által említett HDS van Linuxra is, ha már...

(#4837) whbear
    Szerencsére nem ők vannak többségben, sokan azért odafigyelnek az optimális használatra, ha már kímél és gyorsít is egyben. Van aki meg lefitymálja ezeket, mert mindenkinél okosabbak vagy megtéveszti őket a sok új marketingelt írás.Nem írtam soha, hogy kímélni kell az SSD-t, optimalizálni viszont érdemes. Akinek meg sok memóriája van és nem rakja ramba a cache-t. :U Csak a sleep, hogy egyből lássa, hol tartott, utána nem számít, hogy mennyit gyorsul a böngészés. A tempet az SSD gyűlni szintén marhaság, ha ramdiskbe is lehet tenni. Vagy mi tudjuk rosszul! :Y

(#4844) Sonja Nem annyira kár, fw frissítésen kívül nem is ajánlják semmire a hozzáértők. (itt nem Syl és King Unique fórumtársakra gondolok most) :D

(#4836) Syl

"kapcsold ki a hibernálást", "kapcsold ki a swap-ot", "irányítsd hdd-re a temp-et"

Ilyeneket olvastál benne? Tempre biztosan tmpfs írtam/tunk, swap kikapcsolást sem írtunk, legfeljebb swappines optimalizálást, de ha neked nincs ezek között különbség akkor nem számít! :N

Új hozzászólás Aktív témák