- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Mint + KDE előttem eléggé leszerepelt. 1280x1024-nek ismerte fel a monitoromat, és ez volt az egyedüli opció, amit felbontásnál engedett kiválasztani. Gyors teszt volt...:-) Majd megnézem másik disztrón is, hátha azokon jobban szerepel majd.
Kipróbáltam a 3.19-es kernelt, nem javított semmit a tearing-el. A driver maradt ugyanaz alatta. Valamit azt hiszem te mondtál a vivid driverekről. Semmi vivdet nem láttam, csak a kernel nevében volt benne. Lehet, hogy túl régi a gép ilyesmihez...
Ahogy nézem írtad, hogy valami extra van 331-re visszaállásnál meg vivid-re frissítésnél is. Én szerintem végignézem a többi disztrót is, aztán ha nagyon muszáj, akkor nyúlok bele ennyire a lecsóba. Egyszerűbb így nekem, mint megpróbálni megtákolni a mostani rendszert. Nekem az jött le, hogy minden hozzányúlástól egyre instabilabb lesz, mert nem értek igazán a lelkéhez, csak vadul nyomkodom a y-t, meg az entert. Wayland-et is megpróbáltam feltenni x-server helyett, nem jött be. Nem meglepő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- Energiaital topic
- Anime filmek és sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest