-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
Háromszor szedtem le és a javasolt három program mindegyikével kiírtam legalább kétszer pendrivera
ebből egyszer indult el, pedig mindegyikkel megpróbáltam minimum 3x, három különböző portba
természetesen holnap folytatom, ubuntut tettem fel hogy a grubot visszaírjam és elérjem a windowst a gépen, ubuntu pl második vekapcsra nem volt egér, vagy ha parancsal elő is varázsoltam nem mozgott.
Szóval lesz még pár keserves és izgalmas napom a rendszerrel, de ha egyszer sikerül
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- LTE frekvenciák
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest