-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
asztali gépemen is mint megy a 17.1, igaz itt radeon jó kártya biztosít engem a háttérről. Heroes of the storm szépen fut...
viszont a laposon intel graphics van. Ami leírást találtam és csináltam azt írta hogy nem megfelelő disztribúció. Ma már 4x raktak fel linuxot. Ubuntu 14,04, mint 17, 17.1, most fogom felhúzni az xface-t 17-est.
Még van pár tippem, de ha tudod hogy mi okozza ezt akkor azt megköszönöm ha felvilágosítod homályos elmém mert nagyon segítene nekem. És ezt nem szarkazmusból mondom. Ha leírnád hogy mit hol keressek/csináljak azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged