Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Powerbank topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
asztali gépemen is mint megy a 17.1, igaz itt radeon jó kártya biztosít engem a háttérről. Heroes of the storm szépen fut...
viszont a laposon intel graphics van. Ami leírást találtam és csináltam azt írta hogy nem megfelelő disztribúció. Ma már 4x raktak fel linuxot. Ubuntu 14,04, mint 17, 17.1, most fogom felhúzni az xface-t 17-est.
Még van pár tippem, de ha tudod hogy mi okozza ezt akkor azt megköszönöm ha felvilágosítod homályos elmém mert nagyon segítene nekem. És ezt nem szarkazmusból mondom. Ha leírnád hogy mit hol keressek/csináljak azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon