Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szacsee
üzenetére
Jó az megnézni, hogy milyen programok vannak a tárolóban, én is ott kezdtem nézelődni. Azt javaslom, hogy amit ott találsz és telepíteni akarod, azt inkább Synaptic használatával tedd, később úgyis a terminal- t fogod használni!sudo apt-get install radiotray ------például
Ha a Szoftverközpontot használod, azon kívül, hogy lassú, nem mindíg kezeli megfelelően a függőségeket, ami problémákhoz vezethet, extrém esetben kernelpanic is lehet a vége, de egy kezdő nem is kezdő, ha nem ismerkedik meg a kernelpanic- kal személyesen!

(#2305) Dhampir
KDE alatt könnyen, ha a vga- nak nincs külön beállítási lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Androidos tablet topic
- Syl: UPS - te áldott!
- Linux kezdőknek
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó az megnézni, hogy milyen programok vannak a tárolóban, én is ott kezdtem nézelődni. Azt javaslom, hogy amit ott találsz és telepíteni akarod, azt inkább Synaptic használatával tedd, később úgyis a terminal- t fogod használni!
Rowon