Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1844 üzenetére
"A 17 használata során ugyanezen problémák fenállnának nála."
Hol írta ezt? (lehet, csak én nézek a fogammal)Úgy néz ki, tényleg csak te nézel a fogaddal!
problémák fenállnának nála
-ez felénk feltételes mód, amire simán múlt időt feltételezve kérdeztél rá!Lehet, hogy te csak bugos 17.1- el találkoztál eddig, viszont amiket írtál, az nem volt túl szakértős, mert a fő tároló leterheltségére utaltál, ami minden MINT változatot érint, valamint böngészők és addonjaik hibáit említed, amik hez szintén nincs abszolút semmi köze a 17.1- nek!
Jó pár területen elismerem szakértelmedet, természetesen hamar MINT szakértő is lettél!
Én még igazából hozzáértő sem vagyok, de az általad felhozott vélt hibákon kicsinyt mosolyognom kell. Másrészt rajtad kívül még senkitől nem hallottam, hogy bugos lenne a 17.1.Egyébként meg legyen higgadalom végre, nehogy már ilyenen vitázzunk, mindenki azt használ, amit akar! Mi csak elmondjuk a véleményünket, te SSD szakértőként, én meg MINT használóként.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GTA V
- Vezetékes FEJhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest