Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz KAMI911 #15627 üzenetére

A telemetriát ki lehet kapcsolni, meg semmi olyat nem Továbbított ami problémás lenne

... jól emlékszem az volt az alapfelállása ennek a történetnek, hogy kikapcsolt telemetria mellett is volt felhasználó követés, célzottan a hirdetésekre fókuszálva. Ezt mondjuk el lehetett volna mondani becsületes úton is, nem csak úgy, hogy véletlen kiderült, és utána csend, majd valami zavaros módosítás az oldalukon, magyarázkodás ezzel kapcsolatban. Végigolvastam, nem is értettem, hogy miről van szó, most mit gyűjtenek. Ez nyilván bizalmi kérdés. Ez minusz 1-pont. Egy okot mondj, hogy miért reszelgetném a FF-ot, ha van a piacon olyan, ami alapból tudja a tartalomblokkolást, megy normálisan a WebGL és hasonlók. És a Brave pajzsai sokkal kevesebb galibát okoznak, mint a FF követésvédelme. Ne érts félre, nekem is a kedvenc böngészőm volt sokáig, de van az a pont ahol már nem érdemes küzdeni vele. De ez persze egyéni preferencia kérdése. Most is fent van, de.... vannak jobbak, ezt el kell fogadni.

Új hozzászólás Aktív témák