Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi123
tag
Wilmára ma dobtam egy qBittorrenetet. Délután ránéztem, nem tölt fel. Mi fene? Tűzfalba beállítom, semmi eredmény. Ok, akkor portot nyitok neki, fel nem töltene az istenért sem. Mint tűzfal ki, majd a routeré is, fel nem töltök
, Nat alatt nem vagyok. Asszem az Uma alatt volt ilyen gondom, de nem emlékszem a megoldásra, ha fejbe lőnek sem. Lehet jön vissza a Virginia, vagy a 21-es, vagy elébb megnézek pár kernelt. .
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest