- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen joysticket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok! Új nap, új lehetőség hogy valahogy tanuljak valamit.
Ahhoz, hogy kérdezek valamilyen információt át kell adnom nektek.
Hogyan tudom ezt megtenni?Mi a problémám? Van egy régi számítógép. Böngészőt használva véletlenszerűen megfagy a gép, de szerintem ez nem böngésző gond, mivel más alkalmazásoknál is megállhat. Amikor én is tudok erről és előttem van ahogy a hang és kép megakad, akkor nem tudok profilt váltani ha jól tudom alt+f... gombokkal lehet vagy ctl+alt+backspace-t használni.
Már egyszer próbálkoztam megoldani a kezdő linux topickban, de félre mentek a dolgok és feladtam.
Most úgy szeretném kezdeni, hogy ténylegesen kitalálni mit kellene kikapcsolni, variálni, vagy akármi, hogy a gépet TELJESEN stabillá tegyem. Ha kell elkérem a teljes gépet, és diagnosztizálom a gondokat egymás után ha valakinek van kedved szépen elmondani mindent amit ehhez kellene tennem. Ne kérjetek meg hogy menjek ide meg oda, meg hogy automatikusan tudjam mit kell csinálnom, mert teljesen elveszek a részletekben, azt se fogom tudni mit kéne tennem, merre kéne mennem.
A célom, hogy stabil legyen a MINT a gépen, ne fagyjon le random. Lehet hogy valamit csak frissíteni kell, vagy valamilyen driver nem működik megfelelően, vagy egyszerűen hardver hiba, de szeretném kideríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nintendo Switch 2
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest